Gravidutze si mamici de Cluj - 154-
Raspunsuri - Pagina 6
anca.b spune:
neata!
acum m-am intors de la stoma....mai merg la control peste citeva luni, sa speram ca nu apar probleme mai devreme
Elena, bravo pentru tunsulici!
Ioana, merci de info. din pacate cred ca nu ne putem intinde anul asta la inca o iesire din tara...asteptam pozele
Meli,
sa treaca supararile!
La multe lunite sarbatoritilor! sa cresteti mari, frumosi si papaciosi!
Noi am avut o noapte mai linistita...s-a trezit doar o data, pe la 12.00, l-a dus Ovi inapoi si la bagat in pat. s-a culcat fara probleme. in schimb la 5.30 a dat desteptarea si desi l-am luat la noi in pat n-a mai vrut sa doarma. asta e. tot e un progres.
ma gindeam sa-i cumpar o lampa de veghe in camera, poate daca e lumina o sa-l ajute. noi pina acum l-am culcat in intuneric total, inca de cind s-a nascut si nu a dat semne ca i-ar fi frica...hmmm. ma gindesc sa incerc. voi ce ziceti?
In alta ordine de idei, mi-am dat si eu comanda pe net la poze la Carrefour. miine ar trebui sa merg dupa ele. poate il duc pe stefan la locul de joaca, ca de scos afara nu cred ca poate fi vorba pe vremea asta.
pupilici!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
Gabriela77 spune:
La Multe Lunite, Alexandra! Sa cresti mare!
Iulia, sa te faci bine pui mic!
Noi bine, mucim in continuare, Sara cu Mihaela, bona noua, va spun mai multe despre ea, acum fug ca s-a trezit Sofi.
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
antoni spune:
Anca-imi spui si mie te rog cum functioneaza comanda cu pozele pe net? le trimiti pe net pozele si ti le face?
eu am vrut s-o duc pe piti la happyland dar ma simt asa de obosita, ma mustra constiinta de numai de nu ma pot mobiliza, asta e, o duc maine mai bine!
imi dati si mie idei, ce faceti cu piticii toata ziua pe o vreme de asta?
Meli
18+ David-Eric si
Timea-Larisa(08.07.2007)
dariandra spune:
PAULA - Multumim pentru grija acordata.Va citesc in graba, dar sunt tare ocupata, intre timp imi caut si alt servici ca nu stiu sigur ce va fi cand ma voi intoarce in octombrie, Daria a fost si ea racita cateva zile si sincera sa fiu, profit la maxim traind cu intensitate momentele alaturi de comoara mea draga.Pupicurile ei dulci si dezmierdarile sincere sunt tot ce poate fi mai minunat, chiar daca probleme sunt destule, din pacate.![]()
ELENA - Sanatate multa Iuliei! E tare dulcica si marisoara, iar relatia cu fratiorul ei este superba.
GABI - Pupici multi Sofiei, sa-i treaca repede raceala iar pentru Sara un buchet din cele mai minunate flori de primavara.
Sa se acomodeze cat mai bine cu noua bona.
MELI - incearca sa nu pui la suflet; gandeste-te numai la copilasi si la tine.
Gabriela77 spune:
Deci, am revenit cu vesti!
Foarte draguta bona noastra, Sara s-a jucat nonstop cu ea, de vreo 2 ori a venit dupa mine, dar asa scurt sa imi arate ceva, ceea ce e minunat! Ba chiar am si iesit pana la Big si ea a ramas singura cu amandoua, Sofia dormind, a fost superok. Curata, ingrijita, blanda, calda, draguta, limbaj f ok, atenta, grijulie. Sunt optimista.
Meli, noi ne jucam de-a supermarketul, chiar tot am vrut sa va spun ca am luat de la Cora un set de jucarii, papa de tot felul, legume, fructe, inghetata, ciocolata, pizza, prajituri, etc, mare succes au avut. Pacat ca nu mai e, le-a placut mult si nepoatelor. Ca set de oale si bucatarie aveam, cu mancarea stateam mai prost
, imbracam si dezbracam papusi, le spalam si le calcam hainele, le ducem la piscina, ne jucam de-a trenul, Sara se joaca mult si singura, de-a scoala, de-a doctorul, face tren din scaunele si duce papusile, carticele, puzzle-uri, de-a ascunselea, asta e printre favorite, desigur printre mai un youtube cu H. Montana si Oraselul Lenes sau Tom si Jerry si mai sunt...
Astept si eu caldura sa iesim afara
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
anca.b spune:
Meli, intra pe site-ul lor. au acolo un programel care te ajuta sa iti incarci pozele, iti iau comanda si te anunta cind sunt gata. pina in 16 martie au ceva oferta la pozele 10/13 - 0.19 lei bucata. asa ca mi-am scos mai mult de 200 cu 40 de lei. eu zic ca e avantajos.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
dariandra spune:
MELI - Noi ne simtim tare bine si in casa; desenam, cantam, citim povesti, facem lego, puzzle, lipim pe papuceii de casa tot felul de stelute si figurine, facem aluat din apa si faina, ne dam pe toboganul improvizat din perne, intr-o margine a canapelei (ideea Dariei
), ne uitam in albumele cu fotografii...si lista poate continua.
Daria are momentele ei cand se mai joaca si singurica cu papusile, le leagana, le vorbeste asa cum ii vorbesc eu ei, le pune pe olita, le da sa manance.
alinabojuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenuta23 mi-am tuns acuma seara piscoteii ![]() http://picasaweb.google.com/elenuta23/NoulLook# numai cu Iulai am facut pozici , la dragos maine , ca abia il tundem ![]() Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009) |
vaiiiiiiii cat ii de dulce
scumpa de ea. alex era mortala cand am tuns-o. plangea de mama focului cand mergea masina de tuns elena eu ii dau acum suc de fructe si morcov, ii place foarte mult, nu mai plange. i-am dat si supica dar nu e foarte incantata. azi i-am facut iar supica dar am pus la blender morcov, telina si cartof putina supa si a iesit un piure asa mai lungut. a mancat 80 ml. a lins lingurita.
sa speram ca nu va plange de burtica. seara ii dau cereale de orez, ar manca cat duce trenul cu picioarele inca nu a ajuns la gurita dar nu mai are mult.de sosete si pantalonise trage de zor.ii atata de draguta cum vorbeste cu ele
am uitat sa va spun ca de 1 martie mi-a daruit un dublu rostogol
prima data de una singura s-a dat pe burtica apoi in continuare pe spate. si a ras cu pofta. a fost tare mandra de ea
sta si in fundic mai mult daca o tin de maini. singurica sta vreo 5-10 secunde si apoi o ia intr-o parte.o zi faina in continuare

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
12.03.2010-72.1 kg
antoni spune:
Anca-mersi mult, voi incerca si eu, chiar merita!
fetelor, e normal ca la 1 an si 4 luni sa nu zici nici mama sau tata? m-a intrebat o prietena si rusinica pe mine ca nu mai stiu piti cand a inceput sa zica una-alta...
Meli
18+David-Eric si
Timea-Larisa(08.07.2007)
ALEX29 spune:
sa aveti un week end superb 

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003

Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)