Gravidutze si mamici de Cluj - 154-
Raspunsuri - Pagina 14
soanso spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui nrl![]() Si ma framant cu o chestie, poate va dati si voi cu parerea, Andrei nu spune mai mult de 10 cuvinte clar, in rest povesteste o gramada pe limba lui, are deja doi ani si 3 luni, oare ar trebui sa-mi fac probleme? Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007) http://community.webshots.com/user/nicoletarl http://formular.stirileprotv.ro/ |
eu stiu ca baietii sunt mai "lenesi"- comozi

antoni spune:
cine stie ceva de rezervare la Hajdu, sau chiar si in tara cu piscina acoperita pt copii, imi dati si mie niste idei va rog? stiu ca s-a mai povestit dar nu gasesc si as vrea sa rezerv ceva sa mergem cateva zile.si debrecen e ok.mersi mult
ALEX29 spune:
ANDREEA suna ma te rog 0749210852
NICO am rezolv cu centrala
nu ti face griji ,o sa vezi ca f curand o sa vb Andrei 
VICTO
nu te contrazic ....sunt mai fricoasa de data asta ![]()
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003
antoni spune:
Alex-e normal sa fi mai retinuta de data asta, si eu am fost si sunt, dar sunt sigura ca e mai bine pt piti sa aiba un frate sau sora si sunt convinsa ca niciodata nu ar fi momentul perfect,hihi, asa ca cel mai bine e cat mai repede ca sa-mi revin si sa-mi vad si de ale mele.
Meli
19+David-Eric si
Timea-Larisa(08.07.2007)
antoni spune:
Ioana-mami de Sara-ce mai faci? cum sunteti?ce-ti fac comorile?
vai tu fetelor, ce ninge, m-am saturat!!!oare cat mai tine? voi ce ati auzit?
unde a disparut toata lumea?ati iesit la o bulgareala?![]()
Meli
19+David-Eric si
Timea-Larisa(08.07.2007)
sara2007 spune:
MULTUMESC MULT FETELOR DE SUSTINERE,V-AM CITIT SI IERI DAR N-AM REUSIT SA SCRIU
MELI n-am primit mail,dar mai incearca cu pm,de la VICTO am primit..
NOI suntem binisor,nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat din nou...nu-mi vine sa cred cand stam seara in camera,,lui,,si ne uitam la tv..sau cand e goala,cand altadata mergea non-stop tv.sunt f confuza,dar pe anumite parti mult mai linistita.mi-e mult mai uosr decat prima data,numai plang...incerc sa fiu tare.cel mai rau e cu SARA,e mult mai maraita,mai irascibila.ziua nu prea are treaba,ca era cam obisnuita fara el,dar seara intreaba de el,ca totusi aparea de cele mia multe ori cand era deja in pat si o pupa,,ii spunea cateva vorbe.intreaba de el..si nici nu stiu cum e mai bine sa fac.s-o mint ca e la lucru sau sa-i spun adevarul.?intr-o dimineata i-a vazut patul aranjat si si-a dat seama ca n-a fost..stie deja.azi am fost la bunica-mea toata ziua si cand ne-am intors,a spus ca ne asteapta tati acasa.isi da seama de ceva,dar nu stie exact ce e..
ieri a fost acolo,adica la maica-sa..el cred ca lucreaza si o lasa acolo..ca data trecuta.in loc s-o lase acasa cu mine mai bine o duce acolo,ca nu sta cu ea si asa.maine o i-a sigur iarasi.ma eenrveaza ca pretinde sa o ieie conform sentintei,dar de pensie nici nu pomeneste...de facturile cu care m-i le-a lasat nici asa....sau de bani si pe ALEES.NU cred ca locuieste nici la maica-sa,poate s-a mutat la vreo una
taica-meo a zic ca parerea lui e ca are pe cineva...nu stiu ce sa zic.si si-a formia un obicei de-a suna seara pe la 9 ca sa se asigure daca-i SARA acasa,sa nu care cumva s-o las in floresti la taica-meo.si azi de ex,acuma seara taica-meo ar fi luat-o sa ma jaute putin...dar mi-a fost groaza s-o las,ca am stiut ca v-a suna sa vb cu ea,vezi doamne.am zis ca cumva trebe sa-l dezvat de acest obicei.in seara asta nu i-am raspuns si a sunat de cateva ori insistent.mi-a trimis un mesaj in care m-a intrebat de copii.chiar imi adusesem aminte ca data trecuta,dupa divort,a aparut la usa mea cand a sunat si n-am raspuns.si nu l-am lasat in casa si a chemat politia..sa verifice daca-i sara in casa
mi-a facut o plangere a doua zi,dar n-a rezolvat f multe.
ANDREEA27 imi pare nespus de rau pt tine..probabil e ceva..cu siguranta v-a fi bine in cele din urma si veti mai avea inca un sufletel.mult curaj.
NIco super ca v-ati distrat,fain ca ati fost si la zoo.si eu m-as duce odata.si eu zic sa nu-ti faci inca probleme cu ANDREI..mia are timp.
SOMN USOR LA TOATA LUMEA...PE MAINE..
puisorul spune:
Buna dimineata.Haideti la 
Mi-e asa de ciuda ca nu mai apuc sa scriu dar macar va citesc 
La multi ani IOANA si ADA!!! Sa fiti fericite si iubite 
Ioana,foarte frumoase pozele de la Roma. Cred ca aameritat excursia cu varf si indesat.
Ioana-Sara, sa fii tare si sa nu te lasi intimidata de amenintari. Din nefericire se pare ca sotul tau nu a depasit etapa adolescentei, este infantil si iresponsabil si va va fi mai bine fara el. Nu stiu cum e legislatia la noi dar nu poti stabili sa o ia pe Sara doar in weekend o zi sau asa ceva? Cred ca e foarte bulversant pt ea sa fie pasat dintr-o parte in alta. Si nu inteleg de ce nu opoti lasa pe Sara la tatal tau? El nu o duce pe Sara acasa la parintii lui? Parerea mea e ca a avut o viata foarte usoara si nu a trebuit sa lupte pt nimic. Tot timpul ati avut ajutor si el s-a bazat pe lucrul asta: daca nu plateste el facturile are cine sa le plateasca, daca nu sta el cu copii are cine sa stea cu ei si tot asa.
Multa putere si vei trece si peste etapa asta 
Nico,welcome back. Si noi am vrut la aquapark dar nu au si cazare asa ca Hajdu a cam picat de pe lista. Cu vorbitul lui Andrei: daca nu isi mai da drumul pana la doi ani si jumatate eu m-as duce la logoped. Daca logopedul zice ca e ok, poti sa stai linistita. Dar sa ignori problema in virtutea inertiei: baietii sunt mai lenesi,Blaga a vorbit la 4 ani( dar de fapt era autist)
ar fi o mare greseala. Zic asta si prin prisma unei experiente personale: baietelul celei mai bune prietene( acum sunt in Irlanda) nu a vorbit decat intr-un limbaj propriu neinteles de restul, si au tot stat pana a facut copilul 4 ani. Au fost aici la un psiholog pediatru care le-a spus ca sunt probleme mari si ca trebuie sa faca logopedie intensiv. Plecand in Irlanda, nu au gasit logoped roman,copilul nu vorbea engleza, iar rezultatule ca anul trecut in vara la cinci ani si jumatate nu intelegeam ce vorbeste. Copilul merge la scoala, a inceput si sa scrie, vorbeste si engleza dar extrem de stalcit. Asa ca mai bine sa verifici daca sunt probleme 
Andreea,inutil sa iti spun ce rau imi pare 
Stefi se adapteaza tot mai bine la gradinita. A inceput sa si doarma dupa-amiaza asa ca suntem pe drumul cel bun. Mai plange un pic cand o lasam dimineata dar se concoleaza rapid in bratele educatoarei pe care o striga "mami" ![]()
O zi frumoasa 

Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI, ADA!
(si scuze de intarziere)
Ioana, imi pare rau ca treceti din nou prin asa ceva. Eu insa cred ca tu esti destul de puternica incat sa te descurci singura.
Nico, si eu impartasesc idea lui Ani, ca daca nu isi mai da drumul, puteti merge la un logoped ca sa fiti siguri ca totul e in regula. 
Andreea, 

Gabi, imi plac postarile tale, vorba Ioanei, denota FERICIRE!
Va
si va doresc o zi frumoasa si insorita!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
bex spune:
Hellooo!
Andreea....nu am cuvinte, esti o mamica tanara, frumoasa, cu un copil minunat! Daca DD va vrea, o sa vina curand si un bebe mic,ai incredere
Ada, La multi ani! si aici:)
Ioana, tare rau imi pare de situatia voastra...din pacate unii nu stiu sa aprecieze ceea ce au...gura mea sa minta, vorba batanilor, dar cred ca iar va incerca o impacare...nu va trece mult si ii va parea iar rau...depinde numai de tine sa faci o data pentru totdeuna alegerea corecta pentru tine si superbii tai copilasi!!! Esti norocoasa cu tatal tau, se vede ca e un om deosebit si o sa va sprijine intotdeuna! Din pacate de multe ori numai pe ai nostri ne putem baza...
Noi la gradi ceva ma bine, nu perfect! Carina doarme destul de putin , pana intr-o ora, dar in rest e ok! Stefi deja nea depasit detasat cu timpul de somn, spe sa se ia si la noi;)
Va pupam si o zi cu soare!!!!