LMA>Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**175**
Raspunsuri - Pagina 8
carmenada spune:
Fetele din Bucuresti provincia are nevoie de consultanta pleeeease: maine cred ca o sa ajung cu treaba prin capitala. Vreau neaparat sa ajung in Mega Image si am vazut pe site-ul lor ca au multe magazine. Intrebare: sunt toate la fel? Adica gasesc aceleasi produse? Ma intereseaza raionul bio si cel de componente mancaruri exotice.
carmenada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 dyanna - nu stiu ce masina sa recomand ca nu stiu bugetul, dar verifica la toate bancile si firmele de leasing. au masini recuperate si le dau la preturi de nimic. eu gasisem la marfin un x5 cu 30000euro, aceeashi masina e minim 70000 la dealer. niko - hahaha si vad ca ne-a apucat si nebunia serialelor fix acum. eu vad unul nou care m-a prins de nu se poate. dupa ce termini prison poti incerca DEXTER super film, cam cidatzel, daca rezisti la nishte sange si crime e f bun. anamariame - of, sper sa scape Eva repede de barzaune. acum nu te mai chinui ca l-a luat din spital....ca nu are rost 25 martie 2009 |
Ai renuntat la Grey,s? Am vazut si eu un episod din Dexter dare cam violent pentru gustul meu... De cand cu Ina nu mai suport sa vad filme triste sau violente fara sa bocesc ... Mie tot House mi se pare cel mai tare....
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui rodica2008 Buna dimi'(vorba lui Crudu').Cu intarziere ce-i drept va ofer o mega ceasca de cafea(care vrea cu lapte sau cu un biscuite glazurat).Poftitzi va rog. La Multi Ani Sarbatoritilor zilei multa sanatate prosperitate si bine in toate sa aveti! Multumesc Sasha si M-Monique pt raspunsuri.Sasha intradevar ne-a dat la toti ai casei sa facem tratamentul,ne-am facut si copro. dar a iesit negativ cand am itrebat medicul de unde putea sa i-a andrei acest parazit ,ne-a raspuns caile de transmitere sunt multiple(Apa,contactul cu iarba ,frunze,etc).Chiar nu stiu ce sa fac sa-i dau zentel,sa nu ii dau (zentel in combinatie cu liv 52 sa protejeze putin ficatelul si stomacelul) |
ZENTELe fff puternic pentru ficat...Si Bogdan a facut de la lapte de vaca(pe cand avea 1 an si 8 luni) si ne-a fost indicat tratament homeopat si babisme...dr a zis"ca-i distruge ficatul "zentel-ul...eu si al meu tot homeopat am luat
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
aris26 spune:
mai mult sau mai putin. nu sunt chiar la fel, unele sunt mai mari si deci au mai multe produse. in ce zona te duci sa ne gandim la cel mai mare
citat din mesajul lui carmenada Fetele din Bucuresti provincia are nevoie de consultanta pleeeease: maine cred ca o sa ajung cu treaba prin capitala. Vreau neaparat sa ajung in Mega Image si am vazut pe site-ul lor ca au multe magazine. Intrebare: sunt toate la fel? Adica gasesc aceleasi produse? Ma intereseaza raionul bio si cel de componente mancaruri exotice. Carmen mami de Ina..mica (16.03.2009) |
25 martie 2009
carmenada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aris26 mai mult sau mai putin. nu sunt chiar la fel, unele sunt mai mari si deci au mai multe produse. in ce zona te duci sa ne gandim la cel mai mare
25 martie 2009 |
In zona aviatorilor dar, daca venim, venim cu masina, asa ca daca nu este unul mai mare in zona aia sau Militari suntem flexibili. Multumesc
Pisik06 spune:
CARMENADA, depinde de zona. In zona 1 Mai cel mai bine aprovizionat e cel de la Miciurin (chiar pe 1 Mai, aproape de intersectia cu Turda. Mai e unul in Pipera bine aprovizionat. Si pe Titulescu era ok, nu am mai fost demult. In alte zone nu cunosc, poate te ajuta alte fete.
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Pisik06 spune:
In zona Aviatorilor il ai aproape pe cel de la Piata 1 Mai, dar la o statie distanta e cel de care spuneam, de la Miciurin.
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
aris26 spune:
carmenada - pai din grey nu mai am multe episoade, si oricum trebuie sa le iau dupa net si nu prea am timp. cu dexter am scapat ca mi le-a facut sora-mea direct pe dvd-uri. mie mi-a placut, dar e adevarat ca am nishte gusturi mai morbide. sotul nu a suportat nici macar un episod
niko - hhahahaha sa stii. doar ca tu esti muuuuuuuuuuuult mai tanara. ooof...ce vremuri. eu anul asta schimb prefixul
de facut ce sa faca? merge de ma doare capul numai cand ma uit la el, mereu ma ashtept sa cada sa se imprashtie prin toata casa, dar scapa ca prin minune in ultima secunda, invata toate alea in ambele limbi, ne distram mereu. ta-su ii zice "kame palamachea" bebe bate din palme, eu ii zic "fa bravo" bebe saracu bate din palme. e aproape incredibil ca nu are creierii funditze, eu una ma zapacesc. in rest intele absolut tot, nu mai pot sa zic nimic de fatza cu el. atat imi trebuie sa zic intr-o conversatie"trebuie sa bag nu stiu ce in priza" ca el e in secunda 2 la prize, sau "da-mi si mie ventilatorul de laptop" ca el e gramada la ala mare din perete. afara, plimbare, catzei, plecam, bunica, si alte cateva nume proprii nu mai pot fi pronuntzate decat pe litere. este un hlizit si un pupacios toata ziua. cam asta ar fi.
acum e randul tau sa insiri ce mai face Mario(desi probabil cam aceeleashi chestii ca deh...asa sunt ei)
25 martie 2009