LMA>Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**175**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Off, ce ametita sunt!!!LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi: Maria, Natalia si Nicholas si multi ici si ricele mamicilor Mihaelacg, Alina.n si Nichy09.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

MARIA CRISTIANA

SA traiesti multi ani fericiti si sa aduci multe bucurii parintilor tai minunati.

Miha, o zi minunata si petrecere frumoasa.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

La iuca am vrut sa spun ca nu merge inca...mi-a busit andy tst si nu mai merge, scrie numai aiurea.
Da, am facut alergie la lapte UHT mili cu grasime 1.5...ca si la peste....am vrut sa-l bag pe uht ca e baietel mare de acum aproape 1 anisor la sf lunii si e scump rau, nan 1 cutie la 3 zile...asa ca am rezolvat-o...revenim tot pe nan..cu regimul de rigoare cateva zile.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

LA MULTI ANI! MARIA CRISTIANA

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ce fac fetele???
am intrat iar doar sa va salut...sa nu uitati cine sunt

LA MULTI ANI MARIA!!!!!

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

LA MULTI ANI Maria Cristiana

Natalia
Nicholas

si pentru mamici minunilor Mihaelacg Alina.n si Nichy09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

Buna dimi'(vorba lui Crudu').Cu intarziere ce-i drept va ofer o mega ceasca de cafea(care vrea cu lapte sau cu un biscuite glazurat).Poftitzi va rog.
La Multi Ani Sarbatoritilor zilei multa sanatate prosperitate si bine in toate sa aveti!
Multumesc Sasha si M-Monique pt raspunsuri.Sasha intradevar ne-a dat la toti ai casei sa facem tratamentul,ne-am facut si copro. dar a iesit negativ cand am itrebat medicul de unde putea sa i-a andrei acest parazit ,ne-a raspuns caile de transmitere sunt multiple(Apa,contactul cu iarba ,frunze,etc).Chiar nu stiu ce sa fac sa-i dau zentel,sa nu ii dau (zentel in combinatie cu liv 52 sa protejeze putin ficatelul si stomacelul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

LA MULTI ANI MARIUCA!!!

o pr mamica ei,Mihaela

aris...si tu tot asa...pt nemurire intri pe aici?k si eu la fel...si tanjesc dupa palavrageala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

dyanna - nu stiu ce masina sa recomand ca nu stiu bugetul, dar verifica la toate bancile si firmele de leasing. au masini recuperate si le dau la preturi de nimic. eu gasisem la marfin un x5 cu 30000euro, aceeashi masina e minim 70000 la dealer.

niko - hahaha si vad ca ne-a apucat si nebunia serialelor fix acum. eu vad unul nou care m-a prins de nu se poate. dupa ce termini prison poti incerca DEXTER super film, cam cidatzel, daca rezisti la nishte sange si crime e f bun.

anamariame - of, sper sa scape Eva repede de barzaune. acum nu te mai chinui ca l-a luat din spital....ca nu are rost

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

aris...vad k si la masini tot pe acolo suntem ca si preferinte...X5...huh?...
copiii nu mai zic,k zici k sunt facuti de aceeasi mama...apropos cu ce traznai il mai lauzi pe vitamina?ce a mai invatat?daca mai are ceva ce sa nu stie?

Mergi la inceput