LMA>Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**175**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Kea, am observat si la Calin deasupra unghiutelor ca se duce pielicica ca si cum ar fi zgariat, dar nu mi-am pus problema ca ar fi o lipsa de ceva! O sa intreb cand mergem saptamana viitoare la vaccin!

Despre puta nu ma pronunt ca n-am la ce sa ma raportez in acest moment, cred ca am sarit pozele lui Gabriel!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ilinca,
Imi pare tare rau pentru Manole! L-am indragit de prin poze si din povestirile tale. Eu am fost nevoita sa dau un caine si am plans de m-am umflat dar sa il vad pierind...of...

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Noi la 2 luni am facut Infarix hexa, la 4 luni Pentaxim, la 6 luni Infarix Hexa si la 1 an tot Infarix Hexa. O sa mai verific maine pe carnetel, dar eu asa retin. Si peste 1 luna facem Priorix, adica ROR-ul ala. Din optionale nu stiu ce sa facem. Ar fi Prevenar, ca nu l-am facut, Varilix, Menigococ si parca inca unul mi-a scris dr.
Daca ma gandesc la cresa din toamna cred ca ar trebui sa o cam captusesc cu tot ce trebuie

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Felicitari Tridentelor la noi de nu stiu cate saptamani este umflata gingia, se vede un pica alb, dar tot nu rasare dintele Asa ca suntem tot cu 2 dinti. Apropos, mamicile cu bebei mai stirbi, tot mancarica pasata le dati sau le mai dati si bucatele. Caci la David daca se nimereste o bucatica de mancare mai mare, molfaie la ea 10 min si dureaaaaaazaaaaaa masa. Asa ca noi inca folosim cu succes blenderul.

Si inca o intrebare tehnica : mie astazi mi-au venit rusii, cand trebuie sa ma pun serios pe treaba ca sa iasa ceva ?

Olga, mamica lui David iepurasul

si noi tot cu 2 dinti defilam. cred ca de 2 luni are gingia umflata, dar dintii nu vor sa iasa.
eu ii dau ioanei mancare pasata la furculita, si apoi bucati pe care le apuca cu mana si le roade: coaja de paine, friptura, pizza, cascaval, mar, ardei. si nu am gasit in kk bucati nemestecate. adevarul e ca copiii mesteca cu gingiile, nu cu dintii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Bianca ese bine ca ai incredere sa-l lasi asa mult pe Vladimir cu Robert. Eu una nu am incredere in Cristi, desi este taica-su, dar este mai aerian Sigur nu i-ar trece prin cap sa-l schimbe, i-ar da sa manance numai porcarii etc. Asa ca as sta mai mult stresata si mana pe telefon, ceea ce nu este o afacere pentru mine. cand o creste David mai mare si o sa-si exprime nevoile, atunci alta treaba. Pana atunci mai asteptam. Si sa va mai dau un exemplu: i-a dat Cristi lui david sa se joace cu un kiwi. Mie mi-e scarba numai cand pun mana pe puful de pe el, dapoi sa- mai bag si in gura... Si ma intreaba asa nevinovat: da ce are?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Mi-au ajuns baietii acasa.
Cica a dormit pe drum la ducere si cand s-a trezit l-a schimbat (v-am zis eu ca am un rucsac de urgenta). Apoi i-a dat sa manance putin dintr-un borcanel care era in rucsac.

Bravo lor ca sunt descurcareti !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

La multi ani Maria, fata frumoasa!

De Mihaela ce mai stiti?

Keutu cheliutu

Am vorbit eu cu ea, e bine super ocupata dar la curent cu discutiile noastre !!

O asteptam cu poze !!!

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Asta am patit si noi la 4 luni. Acum stau intr-o cumpana mare. Sa fac Pantaxim (ca e rapel, cica) de la stat sau sa fac Infarix Penta (cumparat) ca asa e in schema si aici am intrebarea LA CE RAPEL...CA la 4 luni am facut infarix hexa...e nebunie curata...

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Acu-s si eu in ceata total! Noi la 2 si la 4 luni am facut infanrix hexa si pentaxim-ul la 6 luni ( caci lipsea infanrix penta ). Rapelul la 12 luni se face la vaccinul de la 4 luni sau la cel de 6 luni?

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

am trecut si eu pe plantatii... azi am reusit maxim....4 banuti; mie tot unul mi-am dat, ca de obicei
la noi s-au concretizat crizele ale ade 3-4 nopti cu o gingiuta sparta sus la dintisorul nr 5... si tocmai s-a umflat si "geamanul-nr 6"( ca la noi asa ai iesit si primii... cate 2 odata) si s-a lasat cu maraiala si jelit dupa culcare; abia am reusit sa-i deschid gurita si sa-i dau un nurofen.... si tare greu a adormit dupa aia; dar a adormit in bratica la mineeeeee... ceea ce n-a mai facut de vreo 3 luni.

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Fetelor, stiti ceva de Fast track kids? Stiu ca a mai intrebat cineva la un moment dat, dar nu mai stiu raspunsurile

Am eu o prietena care si-a dat copilul acolo si a fost incantata. Pt prescolari e f tare. Acum nush daca se aplica si la pitici asa de mici, copilul asta avea 5-6 ani.
Si il cunosc pe boss Numai cuvinte de lauda!

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput