LMA>Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**175**
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
mababei spune:
Kea, am observat si la Calin deasupra unghiutelor ca se duce pielicica ca si cum ar fi zgariat, dar nu mi-am pus problema ca ar fi o lipsa de ceva! O sa intreb cand mergem saptamana viitoare la vaccin!
Despre puta nu ma pronunt ca n-am la ce sa ma raportez in acest moment, cred ca am sarit pozele lui Gabriel!
mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Floric spune:
Ilinca,
Imi pare tare rau pentru Manole! L-am indragit de prin poze si din povestirile tale. Eu am fost nevoita sa dau un caine si am plans de m-am umflat dar sa il vad pierind...of...
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Pisik06 spune:
Noi la 2 luni am facut Infarix hexa, la 4 luni Pentaxim, la 6 luni Infarix Hexa si la 1 an tot Infarix Hexa. O sa mai verific maine pe carnetel, dar eu asa retin. Si peste 1 luna facem Priorix, adica ROR-ul ala. Din optionale nu stiu ce sa facem. Ar fi Prevenar, ca nu l-am facut, Varilix, Menigococ si parca inca unul mi-a scris dr.
Daca ma gandesc la cresa din toamna cred ca ar trebui sa o cam captusesc cu tot ce trebuie
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
m_monique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Felicitari Tridentelor ![]() ![]() Si inca o intrebare tehnica ![]() ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
si noi tot cu 2 dinti defilam. cred ca de 2 luni are gingia umflata, dar dintii nu vor sa iasa.
eu ii dau ioanei mancare pasata la furculita, si apoi bucati pe care le apuca cu mana si le roade: coaja de paine, friptura, pizza, cascaval, mar, ardei. si nu am gasit in kk bucati nemestecate. adevarul e ca copiii mesteca cu gingiile, nu cu dintii.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/novus/novus.jpg)
novus spune:
citat din mesajul lui olishka Bianca ese bine ca ai incredere sa-l lasi asa mult pe Vladimir cu Robert. Eu una nu am incredere in Cristi, desi este taica-su, dar este mai aerian ![]() ![]() ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Mami lui
![](zana.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
novus spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Mi-au ajuns baietii acasa. Cica a dormit pe drum la ducere si cand s-a trezit l-a schimbat (v-am zis eu ca am un rucsac de urgenta). Apoi i-a dat sa manance putin dintr-un borcanel care era in rucsac. |
Bravo lor ca sunt descurcareti
![](punk.gif)
Mami lui
![](zana.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
novus spune:
citat din mesajul lui Kea La multi ani Maria, fata frumoasa! ![]() ![]() ![]() De Mihaela ce mai stiti? Keutu cheliutu |
Am vorbit eu cu ea, e bine super ocupata dar la curent cu discutiile noastre !!
O asteptam cu poze !!!
![](pupic.gif)
Mami lui
![](zana.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
mababei spune:
citat din mesajul lui Floric Asta am patit si noi la 4 luni. Acum stau intr-o cumpana mare. Sa fac Pantaxim (ca e rapel, cica) de la stat sau sa fac Infarix Penta (cumparat) ca asa e in schema si aici am intrebarea LA CE RAPEL...CA la 4 luni am facut infarix hexa...e nebunie curata... Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Acu-s si eu in ceata total
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
mihaela, mama de
![](copilas.gif)
dyana27 spune:
am trecut si eu pe plantatii... azi am reusit maxim....4 banuti; mie tot unul mi-am dat, ca de obicei
la noi s-au concretizat crizele ale ade 3-4 nopti cu o gingiuta sparta sus la dintisorul nr 5... si tocmai s-a umflat si "geamanul-nr 6"( ca la noi asa ai iesit si primii... cate 2 odata) si s-a lasat cu maraiala si jelit dupa culcare; abia am reusit sa-i deschid gurita si sa-i dau un nurofen.... si tare greu a adormit dupa aia
; dar a adormit in bratica la mineeeeee
... ceea ce n-a mai facut de vreo 3 luni
.
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Monnvas/Monnvas.jpg)
Monnvas spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Fetelor, stiti ceva de Fast track kids? Stiu ca a mai intrebat cineva la un moment dat, dar nu mai stiu raspunsurile |
Am eu o prietena care si-a dat copilul acolo si a fost incantata. Pt prescolari e f tare. Acum nush daca se aplica si la pitici asa de mici, copilul asta avea 5-6 ani.
Si il cunosc pe boss
![](icon_smile_cool.gif)
Monica mami de
![](copilas.gif)
(7.03.2009)