LMA>Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**175**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

La multi ani MARIA CRISTIANA !

Ilinca imi pare tare rau pt Manole.

anamariame, of sper sa fie gresit prima analiza, multa sanatate!

Dodo pui m-am uitat pe blogul tau si am vazut ce lucrusoare frumoase faci. As avea si eu o rugaminte: nu faci caciulite pt fetite (ca si cea pisicuta) dar pt perioada catre vara, adica sa fie mai rarita sa intre si aerul prin ea si fara urechiute? Eu tot o rog pe mama mea dar zice ca a uitat cum se face.

Vazut poze cu copilasi care mai de care mai frumosi. Iar cum neuronul meu a luat-o razna nu i-am retinut pe toti drept urmare nu nominalizez caci nu vreau sa supar pe nimeni.
Bine ati venit Veronica si Ancuta!

Bianca eu tare te admir cum te comporti cu Vladimir. As vrea sa fiu ca si tine sa o las pe Iulia sa faca aproape ce vrea, sa nu fiu atat de stresata ca a scapat jucariile pe jos si repede le sterg, ca merge in patru labute pe jos si repede o sterg si multe multe altele.

Ela, cu intarziere si cu scuzele de rigoare LA MULTI ANI!!

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

ILINCA imi pare TARE, TARE rau. Manole a fost un caine super iubit si a fost foarte fericit. Stiu ca o sa para infantil ce iti voi povesti, dar pe mine m-a alinat putin atunci cand, dupa ce mi-a murit catelusa pe care am avut-o 12 ani, am visat in noaptea dupa ce a murit ca era pe strada, cu o privire complet dezorientata si pierduta... . La vreo saptamana dupa aia, am visat-o din nou si era cu inca 2 caini, vesela. M-a privit bucuroasa si a dat din coada. Atunci am stiut ca a ajuns intr-un loc bun si ca nu e singura... Off... . Am iubit-o enorm!

Sunt convinsa ca si Manole e cu alti caini si e fericit.

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
AVEM 1 AN!
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_05

Dodo pui m-am uitat pe blogul tau si am vazut ce lucrusoare frumoase faci. As avea si eu o rugaminte: nu faci caciulite pt fetite (ca si cea pisicuta) dar pt perioada catre vara, adica sa fie mai rarita sa intre si aerul prin ea si fara urechiute? Eu tot o rog pe mama mea dar zice ca a uitat cum se face.

fac,cu mare drag,....doar diametru capului copilului o sa-mi trebuiasca..

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Multumesc anticipat Dodo pui, sa dea un pic primavara asta, am s-o masor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Fi'mea e "tete-holica". Sta cu un telefon de jucarie la ureke si "tatata-taaaaaaa ta tatata". Asta pentru ca pe-ale noastre le aparam de cand a facut 2 victime (si eu si soacra-mea ii datoram up-grade-ul de telefon ) Eh, azi a reusit sa prinda telefonul dupa ce vorbise Costin cu maica-sa si... sa sune la ultimul apel. Costin vorbea cu mine (de pe alt telefon), cand a prins-o in flagrant. Iar soacra-mea ce credeti ca facea? CONVERSATIE!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Bianca ce curaj pe sotul tau! al meu nu s-ar fi dus cu andrei asa departe singur. cum s-a descurcat cu mancarea?

cami nu mai fi asa de stresata cu spalatul si dezinfectatul. la vara sa vezi cum pune mainile peste tot si apoi le va baga in gura. sa cand va gusta toate mizeriile de pe jos, exact in fractiunea de secunda in care nu te uiti la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Fi'mea e "tete-holica". Sta cu un telefon de jucarie la ureke si "tatata-taaaaaaa ta tatata". Asta pentru ca pe-ale noastre le aparam de cand a facut 2 victime (si eu si soacra-mea ii datoram up-grade-ul de telefon ) Eh, azi a reusit sa prinda telefonul dupa ce vorbise Costin cu maica-sa si... sa sune la ultimul apel. Costin vorbea cu mine (de pe alt telefon), cand a prins-o in flagrant. Iar soacra-mea ce credeti ca facea? CONVERSATIE!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Multumesc, fetelor. Stiti ce fac, cand nu plang? (sau si in timp ce plang, de fapt): ma indop. Stiu ca majoritatea persoanelor cand sunt indurerate nu mai pot manca; la mine e singura activitate spre care ma indreapta durerea, asa am fost intotdeauna. Deja mi-e rau de la cate prajituri am mancat.
Sophiphi cand plang crede ca rad si se distreaza de numa. Dimineatza plangeam si eu si husbandul si ea radea in hohote, saracutza. Daca nu era ea, cred ca innebuneam, asta-i clar. Si sotzul mi-a zis:"iti dai seama ca daca nu era Sophiphi trebuia sa te duc la balamuc?" Asa am facut toata ziua, am oscilat intre glume si amintiri placute cu Manole si bocete. Eu stiu ca a fost un caine din cale-afara de fericit, dar nu ma pot consola, mi s-a smuls o bucata mare de suflet odata cu el.
Gata, inchei subiectul, nu vreau sa stric atmosfera la club sau sa va incarc cu ale mele. Oricum pentru mine Manole a fost The Dog, sigur ca voi mai avea animalutze, cand va mai creste Sophia ii vom lua un ciumpi mai mic, ceva. Niciodata n-o sa mai iau un caine pe care sa nu-l pot purta pe bratze cand e neputincios.
V-am mai zis ca pe Manu l-am luat in martie? Avea 2 luni jumate. A stat fix 9 ani langa mine...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni

Mergi la inceput

m_monique, exact despre asta vb azi cu o prietena care imi povestea ca in momentul in care nu se uita lua guma de pe jos si o intreba: "ce ai mama in gura?", raspuns: "guma", "de unde", " din nisip"... deci mor incet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am votat astazi cafengeoaicele depe 4 laptopuri Sume mici insa

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput