LMA>Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**175**
Raspunsuri - Pagina 14
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Novus poate ajung mai repede si-ti iau canuta, daca nu, luni Olga, mamica lui David iepurasul |
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
m_monique spune:
citat din mesajul lui cami_05 m_monique, exact despre asta vb azi cu o prietena care imi povestea ca in momentul in care nu se uita lua guma de pe jos si o intreba: "ce ai mama in gura?", raspuns: "guma", "de unde", " din nisip"... deci mor incet Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009) |
eu zic sa te calmezi, si sa iei lucrurile ca atare. incepe de acasa, sa nu mai sterilizezi si dezinfectezi. asa o vei pregati pt ceea ce o asteapta.
pot sa-ti spun ca dupa 2 ani nu prea mai au tendinta sa guste de pe jos.
denisamada spune:
Heheeeeeee! In timp ce altor ghiocei le ies maselutzele, Adelake a devenit Trident. Dintzu' 3 a rasarit! La fel de silentzios ca ceilalti 2, sa le tie Dumnezeu obiceiul!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
carmenada spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Buna ziua, baietii mei sunt plecati la Brasov. AM avut de dimineata putina treaba si eu iesit sa se plimbe. M-au sunat pe la 1 ca sunt la Brasov in parc. Nici acum nu s-au intors. Sper sa se descurce. |
Io sunt sigura ca s-au distrat . Parca au mai facut o escapada asa intre barbati zilele trecute, nu?.. Mie mi-e clar ca trebuie sa egalezi scorul ... cu o fetita
carmenada spune:
citat din mesajul lui denisamada Heheeeeeee! In timp ce altor ghiocei le ies maselutzele, Adelake a devenit Trident. Dintzu' 3 a rasarit! La fel de silentzios ca ceilalti 2, sa le tie Dumnezeu obiceiul! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Felicitari !!! Ce bine ca au aparut fara scandal... la noi cam toti au fost cu cantec
simina_kin spune:
citat din mesajul lui Gianina34 m-am intors de pe plantatii si n-am castigat pentru nimeni mai mult de 5 bani Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 10 luni |
SI EU LA FEL
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
novus spune:
citat din mesajul lui denisamada Heheeeeeee! In timp ce altor ghiocei le ies maselutzele, Adelake a devenit Trident. Dintzu' 3 a rasarit! La fel de silentzios ca ceilalti 2, sa le tie Dumnezeu obiceiul! |
Si Alexandra e Trident de vreo 2 zile
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus Si Alexandra e Trident de vreo 2 zile |
Tridentu' Zambaretz!
denisamada spune:
Albendazol, pt giardia 400mg/zi*5zile, din cate stiu eu, dupa 2 ani. Cred ca pedi stiu mai bine, ca lucreaza mai des cu bebi mici... protectie hepatica-da.
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui denisamada Fi'mea e "tete-holica". Sta cu un telefon de jucarie la ureke si "tatata-taaaaaaa ta tatata". Asta pentru ca pe-ale noastre le aparam de cand a facut 2 victime (si eu si soacra-mea ii datoram up-grade-ul de telefon ) Eh, azi a reusit sa prinda telefonul dupa ce vorbise Costin cu maica-sa si... sa sune la ultimul apel. Costin vorbea cu mine (de pe alt telefon), cand a prins-o in flagrant. Iar soacra-mea ce credeti ca facea? CONVERSATIE! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Foarte tare. Fata descurcareata.