Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliaip spune:

pianna, pe ionut l=am nascut natural pentru ca asa am vrut, cu toate ca dr ma avertizase ca era mare copilul, si m=am chinuit de numai eu stiu. se pare ca am o constitutie mai aparte, cu oasele nu stiu cum si e mai greu sa nasc normal

asa ca acum o sa fac cezariana.(sau cel putin asa zic acum)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Buna ziua burticute dragi!!

In primul rand felicitari Darene de rezultatul de la eco...si mai ales felicitari ca te-ai lasat de fumat. eu am 12 ani de cand nu am mai pus tzigara in gura.

tinem pumnii maine pentru crina-s, ayda_m si Nikolici. sa dea Dzeu sa veniti numai cu vesti bune, batai de inimioare si .

dupa cum a observat si iuliap si pianna, avem acelasi dpn toate trei, si sunt sigura ca vom naste in zile diferite.
apropos de cezariana.. da voi face tot cezariana pentru ca pe Miron l-am nascut la 42 saptamani cu col inchis de 2,5 cm. Nu a vrut individu' sa iasa singur oricat mi-as fi dorit eu asta. Nasc la Medlife cu Dr. Mirela Popa, tot cu ea am nascut si prima oara, numai ca de data asta nu prea ma tin baierele pungii. sper sa gasesc o sponsorizare ca altfel.....

despre cum ma simt... am usoare greturi dar fara sa intru in intimitati cu Buda, greturile trec usor cu o gura mica de pepsi.. asa ca dupa 4 ani fara Pepsi am redevenit fan. In rest dureri usoare de burtica, nimic alarmant.

si in ultimul rand inainte sa va si sa va oferva spun ca mi-e o greata de mor de zapada. si asta nu trece cu pepsi! iar nu pot iesi din casa ca s-au depus 15 cm de zapada. nu cred ca mai vedem primavara la ochi.

multumesc de buna primire fetelor si sa aveti o zi buna.. va mai urmaresc din umbra...

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

CAP 20

Mergi la inceput