Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Buna fetele,
Nu am mai intrat de muuuult timp pentru ca m-am lasat de fumat de o saptamana si nu mai am chef de calculator fara (fumam 5-6 pe zi cand dormea printisorul meu).
Vin cu o veste buna - bebe din burtica e bine, marti am facut eco. Inima ii batea cu 167 batai/sec. Avea 2,32 cm - arata de 9 sapt (marti avea 8 sapt si 5 zile de la UM). O sa mai fac eco pe la 12 sapt.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

darene felicitari pentru bebele din burtica si pentru ca te-ai lasat de fumat

Klarisse graviduta 9+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliaip spune:

aniast, mersi de raspuns... vara-mea este panicata pentru ca este primul copil, a mai avut 2 sarcini pierdute, se pare ca tot din cauze genetice, iar acum riscul i=a iesit destul de mare 1=121

mari paun, o sa ii transmit. nu stiu cine o supravegheaza pe ea, dar cu siguranta amniocenteza o va face in bucuresti si se pare ca va ramane in bucuresti pana ce va naste. sotul ei lucreaza in bucuresti, dar nu s=au mutat cu toata familia...

oricum mersi de raspunsuri. sper din tot sufletul sa ii iasa bine analiza

bun venit noilor burtici si pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliaip spune:

he,he!!!!
pianna, paticut, avem toate trei acelasi DNP!
eu o sa fac cezariana, voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Si eu am eco maine, prima.Azi aveam programare la dra ginecolog, insa mi-au amanat-o pentru maine ca naiba la aceeasi ora cu ecografia...si sunt si in sedii diferite.Nu stiu cum o sa fac cu matza mea atata timp.
Sunt cam supi ca mi le-au inghesuit asa ambele programari.Sper sa vad si eu maine prima data samburelul mic si dragutz din burtica ca e in regula si sa ne linistim putin.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Fetelor la Iasi e un strat de zapada frumos asezat si un frig crancen..nu-mi vine sa cred ca o mai tine asa.., eu imi pregatisem pantofii si uite ca tot in ghete si cizme ma bag. Acum mi-e foarte frica sa nu cad..off

Klarisse graviduta 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Crina tin pumnii ptr maine sa vii cu besti buneee
Tin pumnii tuturor care au eco maine
Bine ati venit burticilor noi sarcini usoare
KLARISSE SCUZE DE INTARZIERE
ALINA_FEIER la fel scuze de intarziere
Prietenelor dragi
Madutza
toate fetele

Mergi la inceput

Iony te pup si multumesc de urari. Chiar m-am gandit azi la tine. Cum mai esti? Ai ajuns la medic? Ceva noutati?

Klarisse graviduta 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iomur spune:

Fetelor ce se mai poate manca, sa fie fara miros, usor de facut, si racoros? ca nu mai stiu ce sa mananc. Vomit intr-una, zilele astea am slabit cam 3 kg

, 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliaip

he,he!!!!
pianna, paticut, avem toate trei acelasi DNP!
eu o sa fac cezariana, voi?

iulia eu acum ma dau viteaza si tot zic ca merg pe varianta "clasica". Vad eu daca ma sucesc pe masura ce se apropie termenul

Mergi la inceput