Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 17
iomur spune:
centrum materna
Caracteristici
Un aport suficient de substante nutritive este o pre-conditie importanta a starii de bine in timpul sarcinii si pentru o dezvoltare sanatoasa a copilului.
Un comprimat pe zi asigura necesarul de vitamine, minerale si oligoelemente pentru femeile insarcinate, care alapteaza si femei care intentioneaza sa ramana insarcinate.
Compozitie
Beta-Carotene (Vitamin A) 2500 IU
Vitamin A (Vitamin A acetat) 1000 IU
Vitamin E (dl- tocopheryl acetat) 30 IU
Vitamin C (ascorbic acid) 85 mg
Folic Acid (folate) 1 mg
Vitamin B1 (thiamine mononitrate) 1.4 mg
Vitamin B2 (riboflavin) 1.4 mg
Niacin (niacinamide) 18 mg
Vitamin B6 (pyridoxine hydrochloride) 1.9 mg
Vitamin B12 (cyanocobalamin) 2.6 mcg
Vitamin D (cholecalciferol) 400 IU
Biotin 30 mcg
Pantothenic Acid (calcium pantothenate) 6 mg
MINERALE
Calcium (calcium carbonate) 250 mg
Magnesium (magnesium oxide) 50 mg
Iodine (potassium iodide) 220 mcg
Iron (ferrous fumarate) 27 mg
Copper (cupric sulfate) 1 mg
Zinc (zinc oxide) 7.5 mg
Chromium (chromium chloride) 30 mcg
Manganese (manganese sulfate) 2 mg
Molybdenum (sodium molybdate) 50 mcg
Selenium (sodium selenate) 30 mcg
Elevit
Compozitie
Vitamin B1 1.55 mg
Vitamin B2 1.8 mg
Vitamin B3 19 mg
Vitamin B5 10 mg
Vitamin B6 2.6 mg
Vitamin B12 4.0 µg
Vitamin C 100 mg
Vitamin D3 12.5 µg
Vitamin E 15 mg
Vitamin H 200 µg
Folic Acid 800 µg
Calcium 125 mg
Fier 60 mg
Magnesium 100 mg
Phosphorus 125 mg
Cupru 1 mg
Mangan 1 mg
Zinc 7.5 mg
,
9+
kiti2205 spune:
'Neata burtici!
Am ajuns la concluzia ca de Paste ciocnim bulgari de zapada, nu oua 
M-am saturaaaaaat!! Ninge mai dihai ca in decembrie.
Mai am 5 zile si il vad din nou pe bebeee 
Kiti,
9+ si mami de Vlad (15.05.2006)
mari_paun spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliaip am o mare rugaminte la voi... verisoara mea este si ea gravida in 15 saptamani si la TT i=a iesit risc marit de SD. doctorul i=a recomandat sa faca amniocenteza es este din Ialomita, dar vrea sa faca analiza in bucuresti. puteti sa ii recomandati pe cineva? a mai trecut cineva prin asa ceva? este foarte speriata iar eu chiar nu stiu incotro sa o indrum... va pup mult de tot si astept raspunsuri!!!! P.S. Am schimbat si eu semnatura..... Iulia, mamica de Ionut si 7+ |
si tot din Ialomita sunt , o sa merg la cklinica Alcosan la Dr Albu ca e genetician , specialit in eco si obstretica -gineco. cauta pe net si vezi ce scrie despre el si despre clinica, acolo ai si nr de tel si se programeaza, eui merg la acest dr miercuri.
multa bafta

bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
9+ si mami de Ema
aniast72 spune:
Buna dimineata fetelor, bun venit noilor gravidute! Sarcini usoare si nasteri pe masura! 
Nerantula, fac amnio pentru ca mi-a iesit DT prost, cu risc de SD de 1:166. As fi vrut eu sa ignor treaba asta, mergand tocmai pe ideea ca atat DT cat si TT sunt statistici, nu diagnostic dar si la Vladimir mi-a iesit riscul de SD de 1:50 (f mare) iar la sarcina pierduta 1:273. Mai bine fac amnio ca sa stau linistita dupa aceea.
De tarif, inca nu stiu dar sunt destul de piperati. Eu pe morfofetala de sem 1 + BT am platit 700 lei (350 cu 350), am facut toate analizele de sange si secretie si m-au costat 950 lei, deci la amniocenteza ma astept la vreo 2000 lei. Eu fac pe 29 martie, daca vrei sa stii amanunte pana atunci, ma pot interesa.
Andreea,
in 14+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
LilianaR spune:
Bun venit noilor fete!! Ce ne adunam...
Eu nu mai am nimic in afara de o deshidratare de care nu scap. Am ajuns la aproape 4 litri de apa pe zi, numai apa, fara cafea, lapte, iaurt, ciorba...
Imi masor cantitatea de apa, daca nu bat 3 litri a doua zi sunt mai rau ca o stafida; mi se cojeste pielea pe picioare, buzele sunt in piuneze, tot asa...
Tre' sa-mi fac examen de urina, ce urina de dimineata, ca eu merg de 3 ori pe noapte la baie... care se pune?
Aia de la 5 nu ajungea in timp util (trebuie sa ajunga la cercetat in maxim o ora), aia de la 7? Pai trebuie macar 4 ore...
Innebunesc, ieri nu aveam rcipiente ca uitasem, azi nu am urina.
Vineri, 19, tre' sa ajung la medic cu analizele gata si eu nu am cu ce ajunge la laborator. 
Apropo de DT, eu am vazut probabilitati de numai sub 10000, cred ca cea mai buna a fost 1 la 8500; dealtfel, de-aia nu l-am facut.
Nu spun ca pe fisa asta cu DT iti apar mai multe, de exemplu la asta cu 1 la 8500, mai era un risc dupa varsta de 1 la 475, ceva de genul... 
Eu as face amnio direct daca nu ar fi marisor riscul de avort... asa ca merg sa vad ce spune doctorul de rezultatele de pana acum si apoi vad ce recomanda.
12+
LilianaR spune:
Aniast, cred ca si eu le faceam pe toate in locul tau, iti tim pumnii! Mama, dar ce de bani te-au costat toate alea!
Oricum, macar sa fie bine!
Bafta!
12+
madutza_bra spune:
'Neata fetelor!
Slaba miscare pe aici in ultimul timp, dar lasa ca mai aveti putin si treceti toate in trimII, si sa vezi atunci forfota, mai ales ca incep sa apara si culorile carucioarelor 
paticut - Bine ai venit! Iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos si papacios!
pianna 
Sa aveti o zi frumoasa!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
iomur spune:
Tocmai am simtit niste intepaturi destul de pronuntate zic eu in zona uterului. Voi ati simtit asa ceva?
,
9+
mari_paun spune:
cocolinele
,
ce faceti? cum e primavara la voi?

eu din nou in casa, afara ninsoare ca de craciun...ceai cu lamaie,gatul tot in pioneze, greata ...nimic nou.
ma balonez la greu, imi falfaie matzele...
abia asteopt sa ajung miercuri la medic sa vad ce-mi spune
bun venit noilor burtici, felicitari pt samburei si sa fie tot asa pana la 40 de saptamani
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
9+ si mami de Ema
Clabuc spune:
Buna dimineata burtici!
Bun venit noilor garvidute, ne bucuram ca va alaturati noua in aceasta frumoasa calatorie! Sarcini usoare si nasteri fara probleme, bebei sanatosi si voiosi! 
Clary, cat de mult ma bucur ca nu ai patit nimic de la cazatura, cred ca ai avut inima cat un purice pana sa-l vezi pe bebe jucandu-se in burtica. Ti-am zis, cu ocazia asta, ti-ai mai vazut mogaldeata. 
Azi mi-am schimbat si eu semnatura, 2 cifre ... Doamne ajuta sa fie totul bine pana in septembrie-octombrie, pentru toate!
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008) SI
10+
http://lmtf.lilypie.com/imSfp2.png
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

Ionut si