Fiv in Ungaria 95

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

felicia, esti o fata puternica si prea mult incercata. se zice ca pe acesti oameni Dumnezeu ii iubeste mult. propozitia asta ma scoate si pe mine din minti in momente ca cele prin care treci tu acum.nedreptatile astea sunt peste puterea noastra de intelegere. as vrea sa te gandesti ca la cat de sufletista esti, nu se poate ca intr-o zi sa nu iasa. ma gandesc la tine si ma rog sa fii tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna

pisucmic- eu am facut punctie saptamana trecuta, iar PK mi-a dat 4 zile de antibiotic Doxicilina (1 dimineata si alta seara).

Fetelor am niste emotii...astazi merg sa iau puiutii acasa

In 2010 voi fii o mandra graviduta si o mamica fericita !...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

samira, macinicii sunt in frigider la hotel.
mami_vreau, ci vediamo la pk. aidoma cu sonya.
va pupacesc

Mergi la inceput

speranta, la ce ora?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Fetelor dragi, catalina2307, KITTA, mairis, miki01, denisa220972, rami 73, KiraClara, cezara66, fireyes, violeta70, tamaryllis, alinamolnar, mirela2, mariadan, pamy, RETAM, samira33, mami_vreau, didiloo va multumesc mult pt gandurile bune, asta este, trebuie sa mergem mai departe. In ce directie, nu stiu inca...
pamy - Sper sa nu fie ceva grav, rezolva problema, chiar daca mai amani fiv-ul cu o luna.
RETAM - macar se pare ca progesteronul injectabil a avut efect, ina nu a venit CM. Oricum, e diferita situatia, fiind pe ciclu natural
Kitta - zau ca nu stiu ce-as putea face sa ajut implantarea... m-am saturat sa fie totul perfect, mai putin rezulatul final ... Imi pare rau, dar nu pot ajunge maine la intalnire...
Cezara, hai tu cu o veste buna!
adipapazi am auzit si eu ce se zice...
Speranta, bafta! Sa stai cuminte azi, sa fii optimista si sa vii peste 2 spatamani cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

felicia - m-am gandit mult la tine si am sperat sa fie rezultatul pozitiv , ca si eu am trecut prin situatia asta in noiembrie . Doar ca eu la o zi dupa ce am avut rezultatul FET-negativ , am fost diagnosticata din nou cu chist (nu stim inca daca e endometriozic) .... si nu am mai avut timp sa ma gandesc , deocamdata nici macar la FIV nu mai pot spera .
Iti doresc sa treci cu bine si peste incercarea asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Felicia nu am cuvinte... Vreau doar sa-ti spun ca m-am gandit mult la tine zilele astea si am sperat ca se va intampla minunea de data asta.
Ma rog pentru tine si sotul tau sa va implineasca visul cat mai curand!
Te pup si te imbratisez cu drag,
Elena.

Mergi la inceput

transmit in direct de la PK: saracul e napadit de 6 romance:
1. samira: am vazut-o o secunda, apoi eu am intrat, ea a plecat, nu prea stiu ce facu.
2.eu-6 foliculi.
3. mami_vreau-4 foliculi.
amandoua continuam cot la cot injectarea, simultan, dar nu in parcare.
4. sonya-e acum la PK, la consultatie.de fapt cred ca a si terminat.
5. speranta-acuma face ET.
6. am mai reperat o masina in parcare la hotelul unde stam noi. azi erau la clinica. nu stiu cine sunt. sa le zicem, de ex, bond, james bond, 007. la revenirea la hotel, erau in parcare, la lift am reperat o fatza de sotz care astepta frecandu-si pumnii la clinica. nu am intrat in vorba.
pentru stirile de la ora 12, relateaza adipapazi.
revenim la jurnalul de seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Felicia,imi pare rau ca treci din nou printr-un esec! Zici ca nu mai stii ce sa faci pt implantare...,incearca hipnoterapia, nu e o prostie,cunosc o persoana care aplica in stomatologie,si da rezultate. Iti scriu o adresa, in care zice ca hipnoterapia poate dubla sansele la FIV:
http://www.hipnoterapie.ro/index.php?cmd=cd&jd=6

Retam, iti trimitsi la 1300km distanta?

Zapp,ce mai faceti? Sa cresteti mari si sanatosi...

Fetelor din Budapesta,nu va insir ca sunteti multe,succes sa aveti si bebeloi lipiciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor va zic eu cine e masina din parcare de la Koral..sper ca BITZA20 nu arunca cu rosii in mine..o stii de le BIOGENESISI de la greci

ea are azi programare la PK ....

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput