Fiv in Ungaria 95

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

pogonici – salpingectomie.
Eu zic ca sonda de urina se pune pt ca in timpul anesteziei toate organelle isi inceteaza activitatea , cel putin asa cred , si pt a evita un blocaj renal se face asta.
Dupa scoaterea ei trebuie mers la baie pt a vedea ca rinichii si-au reluat functia.
cezara ,
super veste !!!
Dia_na ,Andrada
multumesc din suflet pt sfat fetelor,o sa-mi fac un examen de urina.Cred ca aveti dreptate , nu m-am gandit la asta , dar daca e infectie reusesc sa o tratez pana la fiv.
lidiadiana
rezultatul este bun , sa ai incredere si ai sa vezi ca va fii cum te-ai gandit , adica un baietel si o fetita.
Cat ai avut fsh-ul?
Si eu il am mare.
Samira
probabil a fost urmarita masina din Germania.
mami vreau ,adipapazi , samira
BAFTA !!!!!!!!!

MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita

Mergi la inceput

la cate zile dupa salpingectomie putem
sotul meu este nerabdator dar eu parca as mai amana un pic

un weekend placut si cald tuturor

MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

ahaaaaaaaa, ma credeti puturoasa, ai?
sunt in picioare, treaza, fug la micul dejun. la ce ora si cand facem excursia?

tuuuuu??? puturoasa?????? pai de ce sa fi puturoasa? nici noi nu ne-am trezit de mult! decat de vreo 3 ore...

denisa sa stii ca starea mea de spirit e suuuuper ok!!! nu ma vad io impingand la carucior, dar nici in butoi nu sunt!!! ma simt ca in concediu! deci declar ca starea de spirit e muuuuult mai buna decat la fiv 1!!!

luck multumesc!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Laura, sa ai patru oosoare faine si sa se fertilizeze toate!

Adi, felicitari pt cele 6 oosoare si bafta la punctie!

Sami, sa fie embrionasi lipiciosi si te asteptam cu beta maaare!

Cezara, imi pare sincer rau! Curaj si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Mairia, felicitari pt gemenasi!

Goggy, bravo pt beta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

stirile matinale:
in trei puncte relativ diametral opuse din budapesta, romanii fac ochi intre orele 8 si 9(culcat pe la 1 noaptea). se mananca regulamentar, se suplimenteaza cu royal jellyl acid folic etc, se sare, macar la micul dejun, peste vin.
ora 10: se pune de-o excursie in afara orasului.
revenim cu impresii de calatorie mai tarziu.
azi nimeni nu face nicio vizita la clinica, asadar jurnalul este mai tern.
stirile meteo: vremea e statuta: nici ploua, nici ninge, nici nor, nici soare, nici ploaie, nici laie, nici balaie.
sport: se petrec lupte de seductie si imperechere in fertilizatoarele lui pk cu ovocitele samirei.

Mergi la inceput

Lidiadiana, felicitari pt si te astept cu beta maaare!

Mergi la inceput

Ala, FSHul mi-a crescut ametitor de la 12 in ian 2009 -14 in iunie -16 in sept -22 in noiembrie inainte de FIV1. Stimularea la FIV1 am facut-o cu 225 Menopur+ 225 Gonal + Clostylbegyt2cp/zi 5 zile. Am obtinut un singur ovocit (au mai fost 2 foliculi mai mici care nu au fost buni de recoltare). AMH nu am facut, dr. Cezara Bucur la care am fost anterior (am facut IA cu ea) nu mi l-a recomandat, iar PK a zis ca nu are rost sa il mai fac daca FSH este mare.
Lidiadiana, tu cat ai avut FSH inainte de FIV?

Mergi la inceput

cezara
mesajul era pt mairis
Imi pare rau , stiu ca este greu dar capul sus , fa-ti un nou plan de bataie si o sa vezi ca o sa fie bine pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mairis spune:

Luck, Adra42, Mariadan, Mami-vreau, multumesc din suflet pentru urari! Sa se ia si la voi!

Samira, cateodata D-zeu iti da pe-o parte si iti ia pe alta. E bine ca puteti sa nu va mai ganditi la necaz, nu va face bine, mai ales tie acum! Daca asta e pretul platit de voi pentru reusita, nu mai conteaza nimik! Doamne ajuta la 2 BB lipiciosi si sanatosi!

Fetele de la Budapesta, dupa atata distractie relaxare si atat vin rosu , trebuie sa vi se prinda embrionasii!!!!

Mult noroc!

Irina, +5

Mergi la inceput