Fiv in Ungaria 95
Raspunsuri - Pagina 13
luck spune:
pogonici – salpingectomie.
Eu zic ca sonda de urina se pune pt ca in timpul anesteziei toate organelle isi inceteaza activitatea , cel putin asa cred , si pt a evita un blocaj renal se face asta.
Dupa scoaterea ei trebuie mers la baie pt a vedea ca rinichii si-au reluat functia.
cezara ,
super veste !!!
Dia_na ,Andrada
multumesc din suflet pt sfat fetelor,o sa-mi fac un examen de urina.Cred ca aveti dreptate , nu m-am gandit la asta , dar daca e infectie reusesc sa o tratez pana la fiv.
lidiadiana
rezultatul este bun , sa ai incredere si ai sa vezi ca va fii cum te-ai gandit , adica un baietel si o fetita.
Cat ai avut fsh-ul?
Si eu il am mare.
Samira
probabil a fost urmarita masina din Germania.
mami vreau ,adipapazi , samira
BAFTA !!!!!!!!!
MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita
luck spune:
la cate zile dupa salpingectomie putem
sotul meu este nerabdator dar eu parca as mai amana un pic
un weekend placut si cald tuturor
MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita
mami_vreau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi ahaaaaaaaa, ma credeti puturoasa, ai? sunt in picioare, treaza, fug la micul dejun. la ce ora si cand facem excursia? |
tuuuuu??? puturoasa?????? pai de ce sa fi puturoasa? nici noi nu ne-am trezit de mult! decat de vreo 3 ore...
denisa sa stii ca starea mea de spirit e suuuuper ok!!! nu ma vad io impingand la carucior, dar nici in butoi nu sunt!!! ma simt ca in concediu! deci declar ca starea de spirit e muuuuult mai buna decat la fiv 1!!!
luck multumesc!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
adria42 spune:
Laura, sa ai patru oosoare faine si sa se fertilizeze toate!
Adi, felicitari pt cele 6 oosoare si bafta la punctie!
Sami, sa fie embrionasi lipiciosi si te asteptam cu beta maaare!
Cezara, imi pare sincer rau! Curaj si mergi mai departe!
adipapazi spune:
stirile matinale:
in trei puncte relativ diametral opuse din budapesta, romanii fac ochi intre orele 8 si 9(culcat pe la 1 noaptea). se mananca regulamentar, se suplimenteaza cu royal jellyl acid folic etc, se sare, macar la micul dejun, peste vin.
ora 10: se pune de-o excursie in afara orasului.
revenim cu impresii de calatorie mai tarziu.
azi nimeni nu face nicio vizita la clinica, asadar jurnalul este mai tern.
stirile meteo: vremea e statuta: nici ploua, nici ninge, nici nor, nici soare, nici ploaie, nici laie, nici balaie.
sport: se petrec lupte de seductie si imperechere in fertilizatoarele lui pk cu ovocitele samirei.
adria42 spune:
Ala, FSHul mi-a crescut ametitor de la 12 in ian 2009 -14 in iunie -16 in sept -22 in noiembrie inainte de FIV1. Stimularea la FIV1 am facut-o cu 225 Menopur+ 225 Gonal + Clostylbegyt2cp/zi 5 zile. Am obtinut un singur ovocit (au mai fost 2 foliculi mai mici care nu au fost buni de recoltare). AMH nu am facut, dr. Cezara Bucur la care am fost anterior (am facut IA cu ea) nu mi l-a recomandat, iar PK a zis ca nu are rost sa il mai fac daca FSH este mare.
Lidiadiana, tu cat ai avut FSH inainte de FIV?
luck spune:
cezara
mesajul era pt mairis
Imi pare rau , stiu ca este greu dar capul sus , fa-ti un nou plan de bataie si o sa vezi ca o sa fie bine pana la urma.
mairis spune:
Luck, Adra42, Mariadan, Mami-vreau, multumesc din suflet pentru urari! Sa se ia si la voi!
Samira, cateodata D-zeu iti da pe-o parte si iti ia pe alta. E bine ca puteti sa nu va mai ganditi la necaz, nu va face bine, mai ales tie acum! Daca asta e pretul platit de voi pentru reusita, nu mai conteaza nimik! Doamne ajuta la 2 BB lipiciosi si sanatosi!
Fetele de la Budapesta, dupa atata distractie relaxare si atat vin rosu , trebuie sa vi se prinda embrionasii!!!!
Mult noroc!
Irina, +5