Fiv in Ungaria 95

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

sami cate oua avuti muica?
hai cu raportul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

luck transaminazele sunt analize din sange ce se refera la ficat (STGO si STGP).Nici eu nu prea stiu,dar mie mi-au iesit mari ca si cum as avea hepatita.Hepatita nu am asa ca urmeaza sa mai investigam.Sper sa pot incepe FIV2 in aprilie.
Vad ca e trai de trai in Budapesta ,bafta fetelor!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariadan spune:

mairis felicitari.
Am fost si eu la eco azi, ca nu am mai putut rezista, si puiutii sunt bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

beyyyy...hai ca am venit cu raportu de seara:
daca va zic...am doar 4 ovocite...si PK era surprins...cica de pe dreptu nu a putut lua ceva...a punctionat doar de pe stangu 4 bucati din 4.
mi-a zis ca le face Icsi la toti...desi spermograma nu o cere...insa vrea sa creasca sansa de fertilizare a tuturor punctionatilor.
am reusit sa obtin embryoglue de la el...am negociat la sange...de AH si Crinone nici n-a vrut sa auda.

sunt nitel surprinsa...ca doar mi i-a aratat si mie de fiecare data....si ma jur ca erau mai multi...nush ce s-a intamplat cu ei.
in fine....zic saru-mana si pentru astia...Doamne-ajuta sa fie iubareti...PK zice ca vrea sa-i duca la blasto...ca-s de calitate foarte buna.
vedem ce o iesi.

va pup....sunt in vizita la laurica...de fapt suntem toti adunati aici...ca noi asa suntem...ca tiganii cu cortu....migram in fiecare seara la altu in camera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

samira, imi pare rau de masina - am auzit si noi zvonurile cu mafia ucrainiana care fura masini; sper ca aveti asigurare si macar paguba o puteti recupera; iar de venit acasa aveti cu cine, noroc ca sunteti mai multe acum

felicitari pt productie, cu crinone ala nu e un progesteron, de ce nu ti-a dat?; cu AH cica exista un risc sa strici si poate de aceea nu ti-a recomandat

multa bafta in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Va pupacesc si eu dulce!

Dupa cum ati aflat, la mine sunt in continuare 4 foliculi! continui tratamentul (cu doza un pic modificata in ultima zi de stimulare) si duminica seara fac ovitrelle... marti voi avea punctia... sper sa fie toti 4 plini... desi avand in vedere experienta de la primul fiv, am ceva dubii...

Acum suntem la mine in camera (toata gashka ) ca bem vinuletul de seara... bun pentru endometru, bineinteles!

cezara imi pare rau!

mairis felicitari pentru gemenashi...

goggy super beta!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

dia_na...din pacate era abia cumparasem masina...nu era inca inscrisa....avea numere provizorii de Germania,deci nici Casco...asa ca...e paguba totala....da noi sa fim sanatosi.
gata!!!....incercam sa nu ne mai gandim la ea....ca nu are niciun rost sa ne incarcam negativ...oricum nu mai avem ce face!!!

gaaaassscaaaaaaa....trezirea....ca Soarele-i pe cer....si noi inca suntem ne lafaim in paturi.
hai ca ne asteapta Bethoveen...la el acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

buna dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gaaaassscaaaaaaa....trezirea....ca Soarele-i pe cer....si noi inca suntem ne lafaim in paturi.
hai ca ne asteapta Bethoveen...la el acasa.

stai linistita ca sunt fresh... ma pregatesc sa merg la micul dejun!
si pe urma ma pregatesc de plimbareala!!!

ia sa vedem, adi raspunde la apel?

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

mami_vreau draguta ai inceput? pana marti sunt patru iar marti tot patru, asa ca stai linistita nu te mai stresa, cum vrea DD.
samira33 i-mi pare rau ptr. masina, dar considera si tu ca ai facut cel mai scump FIV din istoria FIV-ului(este naspa rau,stiu).

Va tin pumni la toata gasca de la Budapesta sa aveti reusita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

ahaaaaaaaa, ma credeti puturoasa, ai?
sunt in picioare, treaza, fug la micul dejun. la ce ora si cand facem excursia?

Mergi la inceput