Fiv in Ungaria 95

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Samira ce ghinion poti sa ai. Dar poate e un semn : pierzi ceva si castigi altceva ...
Stiu ca nu e placut, dar acum nu trebuie sa te stresezi ca dauneaza. Va iesi soarele si pe strada mea

MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(3s,5s,7s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mairis spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

mairis super vesti, sa ti traiasca puii

ai spus odata ca noi am vb in octombrie ...care din fete erai tu ca tot incerc sa mi aduc aminte si nu reusesc

adi pupi

Mirela, tu erai la Szeged in z2 de stimulare, eu prin a 8-a. Asteptam sa intram la Zadori si vorbeam cu o doamna din Canada. Eu sunt bruneta si slaba.... chiar imi spunea doamna din Canada ca o sa ma ingras din cauza tratamentului iar tu ai spus ca ai o colega de Fiv la pensiunea unde stateai care e slaba si nu s-a ingrasat deloc...
Am reluat discutia, ca sa-ti aduci aminte... Si mi-ai mai zis odata ca l-ai vazut pe sotul meu cum ma astepta in masina la punctie sau la transfer......

Irina, +5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinamolnar

Un ochi plange pentru Cezara un ochi rade pentru Mairis
DD sa fie cu amandoua.
Cezara tie sa-ti dea putere sa treci peste esec, iar tie Mairis sa ai o sarcina usoara si sa creasca mari .

Va iesi soarele si pe strada mea

MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(3s,5s,7s)

Multumesc, Doamne ajuta!

Irina, +5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mairis gata te stiu

ma gandeam ca ai fi tu dar aveam dubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadiana spune:

Am revenit...va pup dulce.Am 2 embrioni, sigurii care i-am obtinut, dar Pk le-a dat punctaj maxim.Pe 20 aflu rezultatul.Eu nu am stat chiar asa nemiscata zilele astea...pe drum 10 ore m-a zgaltait masina...drumurile noastre...stiti si voi.Pe mine acasa toata lumea ma cocoleste de parca sunt insarcinata.Eu am incercat sa nu-mi pun sperante mari in incercarea asta...nu vreau sa fiu foarte dezamagita...dar.
Am suportat usor tratamentul, nu m-am ingrasat nu m-au chinuit ovarele.Am avut 6 foliculi, 4 ovocite, ICSI, 2 embrioni, unul fertilizat mai repede unul mai greu...2 implantati...baietel si fetita, frumosi si sanatosi...glumesc!!!!!
Va pup, va tin pumnii si sunt alaturi de voi la bine si la greu

FSH mare... urmeaza primul FIV

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lidiadiana

Am revenit...va pup dulce.Am 2 embrioni, sigurii care i-am obtinut, dar Pk le-a dat punctaj maxim.Pe 20 aflu rezultatul.Eu nu am stat chiar asa nemiscata zilele astea...pe drum 10 ore m-a zgaltait masina...drumurile noastre...stiti si voi.Pe mine acasa toata lumea ma cocoleste de parca sunt insarcinata.Eu am incercat sa nu-mi pun sperante mari in incercarea asta...nu vreau sa fiu foarte dezamagita...dar.
Am suportat usor tratamentul, nu m-am ingrasat nu m-au chinuit ovarele.Am avut 6 foliculi, 4 ovocite, ICSI, 2 embrioni, unul fertilizat mai repede unul mai greu...2 implantati...baietel si fetita, frumosi si sanatosi...glumesc!!!!!
Va pup, va tin pumnii si sunt alaturi de voi la bine si la greu

FSH mare... urmeaza primul FIV

Lidiadiana, mult noroc ! Incearca sa elimini stresul, sa-ti vezi de programul tau de zi cu zi, insa fara eforturi mari. Nu te gandi clipa de clipa la rezultat, te vei stresa inutil.

Irina, +5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Si ca sa nu mai spuneti ca v-am uitat.....z 20 de la punctie beta 705.

Acum o sa ma apuc sa citesc din urma, ca am lipsit vreo 2 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

stirile de la ora 6:
adipapazi-6 oo
mami-4 oo
samira: punctionata, acuma asteapta fertilizarea. in tim ce se refacea de la punctie, era poluata fonic de satra noastra care o astepta in fata clinicii. asta pana cand o nguroaica n-a mai suportat ca ea n-are galerie si a cerut sa se inchida fereastra. invidia, deh!
speranta-pe drum spre casa.

programul de seara: cretisoara+vin rosu=nice endometrium.

cezara, sa fii tare.
mairis, muuuuuuulta bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Mai fetelor, da' voi de cand pana cand beti bre vin de-asta rosu??? Ca tot citesc ca beti, ca beti... In alta ordine de ide felicitari pentru productie. Nu-i rea deloc! Si spor la
Pe bune, sa-mi ziceti si mie care e faza cu vinul rosu, am inteles ca-i bun la endometru, dar de cand, pana cand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Mai fetelor, da' voi de cand pana cand beti bre vin de-asta rosu??? Ca tot citesc ca beti, ca beti... In alta ordine de ide felicitari pentru productie. Nu-i rea deloc! Si spor la
Pe bune, sa-mi ziceti si mie care e faza cu vinul rosu, am inteles ca-i bun la endometru, dar de cand, pana cand?

nu stim cum e cu endometrul, dar sigur face bine la cap si la buna dispozitie.ce sa facem si noi departe de tara!

Mergi la inceput