FIV la Cluj 32
Raspunsuri - Pagina 12
bytzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mara72 bytzi la un moment dat mi-a tras cu ochiul si clinica din sibiu, am auzit doarf lucruri bune despre ei. Ma gindesc ca poate "ma dau o tura " pina la sibiu macar pentru o consultatie, poate mai aflu ceva noutati de la ei. Cum sunt ispasoiu si chicea? |
mara,daca citesti la Fiv Sibiu,iti poti da seama,cam ce fel de dr sint,mie mi se par niste dr si oameni deosebiti si o clinica serioasa,nu am cuvinte ,nu o spun pt ca sint pacienta lor,dar am fost si eu in citeva locuri pina a ajunge la ei si sicer nu se compara cu nicinde ,banuiesc ca si in afara e ok,dar ma refer din ce am vazut in RO ,excluzind clinica Biogenesis(clinica grecilor)care am citit ca e f ok...
Eu cred ca merita sa faci o vizita la unul din dr ,dr Ispasoiu sau dr Chicea si iti vei face o impresie.
Pup ,daca vrei sa mai stii ceva despre ei ,iti raspund cu mare placere,intradevar esti la al 5-lea fiv si trebuie sa iti alegi cu mare grija clinica/dr sa fie cu reusita,ca ai fost tare incercata
uratica,La multi ani!
bruni,sint alaturi de tine,doamne ajuta!
brunadria spune:
citat din mesajul lui cristina3343 Brunadria, Pe ce data e ziua ta? |
cristina pe 18 aprilie e ziua mea..
va pup pe toate !! o zi buna..
brunadria spune:
ok!
hai ca vin si eu cu noutati mai consistente
ieri am facut punctia: 14 ovocite, maine stiu cati embrionasi sunt si daca mergem pe blasto
mara72 spune:
citat din mesajul lui brunadria ok! hai ca vin si eu cu noutati mai consistente ieri am facut punctia: 14 ovocite, maine stiu cati embrionasi sunt si daca mergem pe blasto |
Aha, deci vroiai sa ne faci o surpriza si sa ne anunti ca esti graviduta ma gindeam eu ca pui tu ceva la cale, prea erai cuminte si tacuta sa fie intr-un ceas bun si nu uita ce ti-am spus: de data asta 2 fetite ies
mara72 spune:
citat din mesajul lui denissa_k1 o primavara fericita si indeplinirea tuturor asteptarilor.....DENISA !! |
denisa bine ai revenit am vazut ca te gindesti la o noua incercare, Doamne ajuta
brunadria spune:
cristina multumesc
mara asa am vrut ! sa va fac o surpriza
dar nu mi a iesit ,
2 fetite? doamne da!!!