Fulgusori de nov-dec2009(37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5Andre - Lacramioara ne mai citeste? Auzi, dar cum pare Chiara inca racita? Adica ce simptome mai are? Pupam italianca cu gurita mare
Nu cred ca ne citeste, nu am intrebat-o, dar povestesc uneori cu ea si mi-a spus sa va pup. Pare inca racita in sensul ca e fornaita, ragusita, nu stiu cum sa spun, stranuta mult, mai baga cate o tuse si cand ii pun mana pe spate simt un harait asa, ca la fumatori. Dar pare sa raspunda ok la homeopatie si asta m-ar bucura nespus. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Monis, pai n-am nici o problema ca nu va accepta bibe. O sa il trec pe cana d-aia first cup si lingurite.

Pe mine ma distraza copios al meu, cand il tin in brate, cu spatele la mine, ca in scaunel,si ne plimbam prin casa, se apleaca muuult in fata ca sa isi vada picioarele balabanindu-se si a observat cat de interesante sunt parchetul si gresia....

Laura - nu-i pofta sigur, e curiozitate, eu sa zic

Ionela pai asa ziceam si despre noi - ca nastem peste x perioada.
Tare, o fi trecut si tata prin depresie post partum.

Di- tare Vladutu', chiar asa, de ce?

Lili tot nu ti-ai amintit ce vroiai sa imi zici? Inca mai 'cujeti' la asta? Lasa, vino aici la cald.'

Ramonika moooama ce scoruri - pai un kg de carne 90 de RON?
Am inceput sa intreb in stanga si dreapta de gaini care zburatacesc ametite prin curte si de morcovi injectati cu balegar. O sa trec pe la Bio Goods ca sunt aproape de casa, sa va spun cateva preturi de pe acolo.

Pup, parca vroiam sa scriu ceva important
Revin daca imi amintesc

Aaaa, cica la al meu se vad dintisorii de sus

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ancutzule ai PM Many Gelul asta se numeste Camilia, sunt niste fiole micute. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

DianaR draga Daianara imi doresc din tot sufletul ca Iulia mea sa nu aiba probleme de la sucul de portocale. O sa incerc de azi sa nu ii mai dau, de curiozitate sa vad cum va face kk dupa aia.
Vazut pozici cu familia de schiori. Si eu te admir pentru faptul ca ai ajuns cu toata familia acolo.... sper sa ma descurc si eu cu a mea la fel de bine ca tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Buna fetelor!
vad ca ati inceput sa scrieti f mult, nu stiu daca am sa pot recupera...
va spun pe scurt patania noastra pt ca nu sunt in stare inca de mai mult.
luni, de martisor, dupa ce ne-am pozat frumos cu floricica, a avut un scaun cu sange. am sunat pediatra si ne-a treimi de urgenta la spitalul Emilia Irza, unde ne-au internat cu enterocolita acuta. au luat pt coprocultura, sange pt hemograma, i-au pus branula pt antibiotic. din gande i-a iesit putin rahitism, deci 3 pic de vigatol pe zi in martie si aprilie dupa care revenim la 2, anemie feripriva 6 pic de fer de 2 ori pe zi timp de 3 luni, si calciu la limita superioara-sa nu-i mai dau calciu gluconic. de joi luam si un sirop pentru infectie, sumetrolim. vineri s-a confirmat rotavirusul. el din simptomele specifice nu a avut decat diaree verde, fara febra, varsaturi. intr-o singura noapte a avut un 38 si a varsat, in rest a fost vioi. luni, de ziua mamei, ne-a dat drumul acasa.
este inca speriat, tresare la orice, probabil de la plansetele de acolo.
de cand am ajuns acasa am inceput eu cu varsaturi, diaree, febra si stare de lesin. nu sunt in stare sa stau cu el, asa ca este soacramea la noi. tot ce am mancat de ieri, am dat afara...
se pare ca a luat virusul din aer, nu stiu de unde, noi nu am iesit asa in aglomeratie...
un copilas de o luna pe care l-au internat in acelasi salon cu noi pt reflux, s-a intors dupa 2 zile cu rotavirus...

va

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Ancutzule ai PM

Many Gelul asta se numeste Camilia, sunt niste fiole micute.

Chiara Ada, vita mia , Chiara creste
Odiseea plecarii noastre acasa

citit, raspuns

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Buna fetelor!
vad ca ati inceput sa scrieti f mult, nu stiu daca am sa pot recupera...
va spun pe scurt patania noastra pt ca nu sunt in stare inca de mai mult.
luni, de martisor, dupa ce ne-am pozat frumos cu floricica, a avut un scaun cu sange. am sunat pediatra si ne-a treimi de urgenta la spitalul Emilia Irza, unde ne-au internat cu enterocolita acuta. au luat pt coprocultura, sange pt hemograma, i-au pus branula pt antibiotic. din gande i-a iesit putin rahitism, deci 3 pic de vigatol pe zi in martie si aprilie dupa care revenim la 2, anemie feripriva 6 pic de fer de 2 ori pe zi timp de 3 luni, si calciu la limita superioara-sa nu-i mai dau calciu gluconic. de joi luam si un sirop pentru infectie, sumetrolim. vineri s-a confirmat rotavirusul. el din simptomele specifice nu a avut decat diaree verde, fara febra, varsaturi. intr-o singura noapte a avut un 38 si a varsat, in rest a fost vioi. luni, de ziua mamei, ne-a dat drumul acasa.
este inca speriat, tresare la orice, probabil de la plansetele de acolo.
de cand am ajuns acasa am inceput eu cu varsaturi, diaree, febra si stare de lesin. nu sunt in stare sa stau cu el, asa ca este soacramea la noi. tot ce am mancat de ieri, am dat afara...
se pare ca a luat virusul din aer, nu stiu de unde, noi nu am iesit asa in aglomeratie...
un copilas de o luna pe care l-au internat in acelasi salon cu noi pt reflux, s-a intors dupa 2 zile cu rotavirus...

va

sanatate multa pupam si alexutzu

Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09)

Poze BUBU
asa creste Bubu
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

liliana pupam alexutzu si mamica si va dorim sanatate multa multa!!

Camelia fericita de David Cristian ( 14 dec. 2009)
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Camelia86#5422213404336909346

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Ancutzule ai PM

Many Gelul asta se numeste Camilia, sunt niste fiole micute.

Chiara Ada, vita mia , Chiara creste
Odiseea plecarii noastre acasa

Multumesc mult

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Lylyana, sa treceti cu bine peste asta. Ai grija si tu de tine. Pup

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput