Fulgusori de nov-dec2009(37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Ancutza, am uitat sa te intreb, tu i-ai mai pus Sabinei cercelusi?

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Diana - tare faza cu Vlad care cand ii zici "hai sa mananci" el raspunde "de ce?"
lasa ca mai bine sa fie mai slabuti decat prea grasi.

Ancutza (si Dienutze) - despre dintisori eu personal n-am ce sa zic deocamdata, nu ne-am confruntat cu asta.

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetele din Bucuresti, aici un subiect despre unde se gaseste carne bio: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149470 (ca tot venise vorba despre asta zilele trecute).

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_BroAndre bine ca ai pus tu ghilimelele ca eu uitai ...traiasca gelul somnifer, dar ma gandesc e ok sa-l folosesc atat de des? of, sper sa nu dureze chiar pana la 7-10 luni faza asta cu dintii ca imi pierd mintile. nu stiu de ce dar jucariile pt dentitie nu-i plac , am vreo 3 si niciuna nu e pe "gustul" ei
Gelul primit de noi este homeopat, nu mi-e frica absolut deloc de asta. Spun pentru ca ma tratez de multi ani cu chestii homeopate (am si un feeling ca datorita lor am ramas gravida dupa 10 ani de incercari), asa ca o ung de cate ori imi vine. Spune-mi daca ai nevoie de asa ceva, ca am de trimis cateva babycook-uri in Romania si una din fete iti poate pune la posta gelul. Jucariile ... incearca sa i le introduci tu incet incet in gurita, cand vezi ca incepe sa-si roada manutzele. Sa fie foarte colorate si cu bilute din alea care suna, sa vezi ca prinde gust dupa o vreme. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Ancutza, am uitat sa te intreb, tu i-ai mai pus Sabinei cercelusi?

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

daaaaaaa si sunt asa de mandra

i-am pus intai pe cei medicinali, imi era mie frica sa nu o intepe dar nu are cum pt ca incheietoarea ramane exact pe capat si nu o atinge varful ascutit dupa urechi... mai astept 2 sapt si ii schimb cu cei de aur

oricum a fost o intreaga aventura si cu pusul cerceilor pt ca nu vroia nimeni sa ii puna ca e prea mica dar pana la urma am reusit

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Andrei are ochii albastri, si sper si eu sa ramana asa.

Din postarile de pana acum, (referitoare la culoarea ochilor), fie vreti sa semene cu mama fie cu tata, dar in principiu sa fie albastri. Asta am retinut eu.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
http://picasaweb.google.ro/c.borostean

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Gelul primit de noi este homeopat, nu mi-e frica absolut deloc de asta. Spun pentru ca ma tratez de multi ani cu chestii homeopate (am si un feeling ca datorita lor am ramas gravida dupa 10 ani de incercari), asa ca o ung de cate ori imi vine. Spune-mi daca ai nevoie de asa ceva, ca am de trimis cateva babycook-uri in Romania si una din fete iti poate pune la posta gelul.
Jucariile ... incearca sa i le introduci tu incet incet in gurita, cand vezi ca incepe sa-si roada manutzele. Sa fie foarte colorate si cu bilute din alea care suna, sa vezi ca prinde gust dupa o vreme.

Chiara Ada, vita mia , Chiara creste
Odiseea plecarii noastre acasa

te rog spune-mi cat ar ajunge ca pret babycook-ul? si scuza-ma daca ai mai spus si nu am fost atenta...chit ca nu suntem in bani in perioada asta tare as achizitiona si eu unul

si daca nu e prea mult , as vrea sa incerc si gelul homeopat, asta indiferent cat costa il vreau, poate asa ii mai alin suferinta provocata de gingiute

cat despre jucarii am si cu zornaitoare si fara, o sa mai insist, deocamdata isi baga doua degete in gurita si le roade pe alea

_
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_boc

Andrei are ochii albastri, si sper si eu sa ramana asa.

Din postarile de pana acum, (referitoare la culoarea ochilor), fie vreti sa semene cu mama fie cu tata, dar in principiu sa fie albastri. Asta am retinut eu.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
http://picasaweb.google.ro/c.borostean

ai retinut tare bine dar vad ca si tu tot asa ii vrei , asa ca stii de ce

_
Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput

Lavi cum mai doarme Rares? si cand veniti acasa la Bicaz? ziceai ca in vreo 2 saptamani, am retinut eu bine?

_
Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Laurairina - nu'sh ce sa zic cu apa, eu nu i-am dat niciodata. daca mi s-a parut ca vrea 'ceva' i-am dat putin san, ca oricum daca nu e ora lui de masa, nu suge decat cateva guri si apoi lasa sanul. Dar daca i-as da, cred ca i-as da apa plata nefiarta. zic si eu...

Apropos de apa... de gatit, de baut... citeam in dr. spock despre treaba asta a americanilor cu fluorul in apa de orice fel... a studiat careva dintre voi cum devine treaba? Am inteles ca ajuta intr-adevar la combaterea cariilor, dar ca in schimb s-a constatat incidenta mai crescuta a diverse forme de cancer la cei care folosesc...

Andre - Lacramioara ne mai citeste?
Auzi, dar cum pare Chiara inca racita? Adica ce simptome mai are? Pupam italianca cu gurita mare

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

apropos de , ia priviti aici: http://www.snotr.com/video/3928

uite-asa s-a zis si cu ouale bio

Ancutza - uite ca au raspuns fetele. Eu nu stiu ce sa zic, inafara ca roade tot ce prinde, baleste f tare si ziua nu mai doarme cum dormea odata, nu-mi pare ca s-ar ivi ceva. Dar se vad oarecum acolo jos in gingiuta.

Dienutze - nu te mai lua dupa noi cu reactiile la vaccin. Asa am citit si eu pe aici la cel de 2 luni si-mi faceam scenarii, iar copilul nu a avut absolut nimic. La 4 luni, cand eram culcata pe o ureche, a reactionat, dar doar in ziua aia. Asa ca... lasa stresul ca Natalia va reactiona tot in stilul ei, indiferent ce citesti tu pe aici

Miany - sa ne tii la curent cu diversificarea Davidelului, ca tu cu Lumi si cu Simina sunteti teoretic deschizatoare de drum. Practic, vad ca mai multe mamici au inceput.

DianaR - ce "orgasmica" e Timi in aia cu zapada

Broscuta - eu nu mai am, dar nici gravida nu am avut-o. S-a vazut putin abia dupa ce am nascut, pana s-au retras pieile de pe burta.

Lavi

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput