Vreau sa nu mai fiu diferit *2*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

la multi ani
miha, scuze, abia acum am vazut ce ai scris aici.insa, din punctul meu de vedere, tu trebuie sa faci o bucurie din orice gest, cat de mic, al lui mihaita, si bucuriile tale sa depaseasca mereu dezamagirile.incearca sa iei situatia pas cu pas, sa nu ai asteptari prea mari dintr-o data, si atunci bucuria va fi inmiita.stiu ca muncesti mult cu mihaita, si de aceea poate si ai asteptari asa mari, insa.....daca nu te relaxezi un pic, iti vei face mai mult rau., si sper sa iesi curand din butoiul albastru, sa intri in cel roz

cat priveste reactiile celor mici, daca te consoleaza un pic, iti pot spune ca pot fi dintre cele mai neasteptate.de exemplu, noi l-am cam lasat pe denis sa il astepte pe mos craciun anul asta, sa simta un pic de nerabdare, am pus cadourile sub pom abia a doua zi dimineata.si eram atat de nerabdatori amandoi sa vedem ce ii va placea mai mult, sa-i vedem bucuria in ochi etc....

cand colo, el s-a dus, pe la pranz, a constatat ca i-a lasat o multime de cadouase, a controlat in toate, a facut un "mda" din coltul buzelor....si si-a facut de lucru in continuare cu alte chestii.acum stau toate aranjate frumos sub pom.inchipuie-ti dezamagirea noastra.plus ca.....mananca niste amarate de drajeuri de 50 bani, nu stiu de unde le-a scos.cu toate prajiturile care le-am facut si dulciurile de calitate ce le are in casa.

nu mai fi suparata, scumpa, ca o sa vezi gesturi surprinzatoare la el cand nici nu te astepti.

inca o data si iti urmaresc din umbra fiecare motiv de bucurie

Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Cris...

in luna decembrie am strans in urma a ceea ce s-a vandut la bazar 940 ron,bani care vor fi folositi pe terapia lui Mihaita,impreuna cu restul banilor de pana acum!
va multumim din suflet ca sunteti aproape de noi,ca ne sustineti atat financiar cat si moral!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

ca tot se plangea Mari de Ema....
m-am saturat...are Mihai niste zile proaste....nu mai pot...tipa,urrla...si nu stiu de ce...s-a trezit,a stat linistit 5 minute si pe urma a inceput...si de nervi se inchide in camera si face pipi pe parchet....nu mai pot....acum l-am pedepsit sa stea pe WC...off,am zis ca nu ma mai plang,dar macar ma descarc...in week-end mi-a luat tv mic din dormitor si a dat cu el de pamant...am zis ca innebunesc,nu ma gandeam decat ca ar bubuit/pocnit in fata lui...

azi am facut o criza de nervi.....simt ca nu mai fac fata....e din ce in ce mai greu de controlat si supravegheat si sunt doar eu cu el acasa.... si ma gandesc ca,creste..va fi si mai greu de controlat si supravegheat....

oare de ce le este dat copiilor nostrii sa treaca prin asa ceva?cu ce au gresit ei?

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Of Mihaela, tare rau imi pare ca treceti prin asa ceva. As vrea sa-ti dau un sfat util, dar din pacate nu stiu ce sa spun. M-am tot gandit ca in ultimele zile am auzit de f multi copii agitati, poate intr-o oarecare masura suntem toti afectati de vremea asta, care e total anormala pt ianuarie. Iti doresc multa putere si eu cred ca e ok sa plangi, cum spuneai si tu, te descarci

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

si o imbratisare,stii ca eu sunt alaturi de tine.Sa speram ca e doar o faza si trece.

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

da Miha, din pacate am auzit plangadu-se tot mai multe mame...copiii cresc, unii au norocul ca sa treaca peste ce e mai greu sa fuctioneze creierul cum trebuie si sa se "ridice" rapid, sa vorbeasca, socializeaza...din pacate Ema nu face parte din aceasta categorie, ea are progrese lente sau f lente si pierde teren... ea creste doar fizic...nu si mental. ma simt depasita uneori, vreau sa ma mint ca e doar in mintea mea...dar nu e asa

Mergi la inceput

Miha, o imbratisare si de la mine, stii ca suntem cu totii alaturi de tine si Paul, trebuie sa rezisti cumva, nu stiu cum, gandeste-te ca e doar o situatie trecatoare si mobilizeaza-te s-o depasesti(valabil si pt Mari, desi stiu ca ei ii e mai greu, cu bebe mic).Bineinteles ca noi, cei care nu suntem in situatia voastra, putem fi doar empatici, insa nu putem spune ca va intelegem, dar sa stiti ca va sprijinim din toata inima.TREBUIE sa te pui pe picioare, sa-ti revii un pic,si Mihaita si Andreea au nevoie de tine ca sa le dai incredere.nu ma pricep foarte bine la terapia lui Mihai, dar eu zic ca atunci cand are aceste perioade, sa incerci sa te relaxezi un pic si sa il ajuti doar cu strictul necesar, atat cat sa fie in afara oricarui pericol, fara a insista atat de mult pe achizitiile lui.mai stiu ca nu il poti lasa cu nimeni altcineva, in afara de tine.insa nu te poti distruge nici tu, esti cel mai important sprijin pt ei toti.acu nu stiu, doar tu poti evalua bine situatia, dar eu zic sa te detasezi un pic.chiar nu stiu cum se poate proceda in situatiile astea.offf

oricum ar fi, macar vino si descarca-te aici, chiar si cu doua vorbe, cand prinzi un moment liber

si te imbratisez, mamica de fier

Mergi la inceput

miha, ceva nouati despre voi???

sper ca s-au mai asezat un pic lucrurile.stiu ca e greu, dar putem spera ca macar sa se mai linisteasca un pic puiutii mici

si te asteptam cu orice fel de vesti (in special bune)

Mergi la inceput

fac si eu bilantul financiar al lunii ianuarie,care este dezastruos pt noi...am strans 324 ron,bani cu care voi achitat prima saptamana de terapie din februarie si asta pt ca deocamadata am doar o fata care lucreaza 4 ore,sunt in cautari de o a doua,desi nu stiu cu ce o sa o platesc....nici nu vreau sa ma gandesc de unde o sa returnez banii pe care cu siguranta o sa-i imprumut,dar ma rog in continuare....luna ianuarie am achitat-o cu banii stransi de la bazar din lunile precedente(sept,oct,nov si dec)+drumul facut la bucuresti in luna noiembrie
sub incidenta vestilor de ieri despre Ionela,am scris numai aiurea....asa ca am editat mesajul

asa,am si o veste...am reusit sa infiintez asociatia umanitara,adica am obtinut denumirea de la ministerul justitiei,AS.UMANITARA MIHAI,iar la asfarsitul lui martie,inceputul lui aprilie,vom avea si codul fiscal,cat si contul bancar,asa ca dragele mele,care puteti si vreti sa-l ajutati pe Mihaita,in continuarea terapiei o puteti face si donand 2%!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput