Vreau sa nu mai fiu diferit *2*
Raspunsuri - Pagina 11
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marami Mihaela, voi de ce nu aveti bazar? Sau aveti si nu gasesc eu Va pup |
marami,avem bazar,dar acum este la comun,cu toata lumea....cand pui produsul,la un moment dat ai optiunea sa alegi cazul umanitar pt care vrei sa donezi!
pupam si noi!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
mihaela77O spune:
buna seara....
noi am avut un sfarsit de saptamana urat...am primit o veste proasta...
una dintre terapeutele lui Mihaita vrea sa plece,a zis ca nu mai face,ca Mihaita cam face ce vrea din ea(assta cam asa este),iar ea nu-l poate stapani si este foarte stresata si obosita....
a fost ca un dus rece pt mine,am ramas cu 4 ore de terapie,descoperite,plus ca sa stau acum sa instruiesc alt om,ar insemna bani si timp pierdut in defavoarea terapiei,asa ca m-am consultat cu coordonatoarea lui Mihaita,si am decis sa renuntam la gradi,pt moment si vom face 6 ore de terapie cu cealalta terapeuta...va fi un pic mai greu,ca va lipsi somnul de pranz,dar sa speram ca va merge treaba....
si pt ca vom avea dimineata libera,vom face(eu cu Mihiata),plimbari in parc,iar cand buni va fi la gradi de dimineata(buni este educatoare),vom merge si la buni la gradi!
si tot ieri am realizat ca mi-a crescut baiatul....
am fost sa facem cumparaturi intr-un supermarket si ca de obieci,l-am pus pe Mihai in cos(acolo unde stau copilasii in fundulet)....a stat Mihai vreo 10 minute,dupa care tot cerea sa-l scot de acolo...eu,nu si nu....ca stai acolo,ba mai mult l-am si certat ca nu sta cuminte,dupa care a incput sa planga,dar,urat de tot,ca m-am si speriat...efectiv ii intrau barele de la cos in picior(s-a si ingrasat in ultimul timp)....a fost nevoie de vre 4 oameni sa-mi pot scoate copilul de acolo,2 il luasera de subtiori,unul ii impingea picioarele prin gaurile alea,iar altul il sustinea de mijloc....ma si gandeam sa vezi ca trebuie sa taiem cosul....e plin saracul copil de vanatai pe picioare si la subtiori,ca sa nu mai zic ca s-a speriat,cand a vazut atata lume peste el.....
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
ralualexandrei spune:
tie si dolofanelului.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
mihaela77O spune:
Joi am fost la Bucuresti cu Mihaita la un doctor neuropsihiatru cu care lucreaza coordonatoarea noastra,diagnosticul ei,a fost unul dur...de la adhd,autism sever,afazie la retard mintal.....copil meu chiar arata/comporta ca un copil cu retard?
ne-a recomandat sa ne internam pt 3 zile sa-l evalueze cum trebuie(ceea ce nimeni n-a facut pana acum),ca sa poata sa ne dea un diagnostic real.....imi vine sa fug in lume.....
mi-a prezentat doctora,un viitor oarecum sumbru pentru copilul meu..."o sa ai un brad frumos langa tine,pe care o sa-l tii de mana pe strada,o sa fie calm,datorita medicamnetelor si atat"...si nu poti sa nu te intrebi...de ce?cu ce am gresit?
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
dastefa spune:
of mihaela atat de dur verdictul
mergeti la Bucuresti pt internare?
desi ma feresc de obicei acum imi vine sa strig- nu-i corect-ai muncit atat cu el,ti-ai pus atatea sperante ..atat de mult efort pt atat de pitin...continuati totusi terapia ,nu?
mihaela77O spune:
mihaela,da vom merge cu siguranta la Bucuresti pt o evaluare corecta,cel tarziu pana la jumatatea lui noiembrie!
terapia nu va fi intrerupta,in nici un caz!trebuie sa continuam!
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
Dodo-pui spune:
007 am citit ...mi-a fost f greu sa scriu imediat dupa aceea.Sper din suflet sa se insele acea dr...sper si ma rog.Dumnezeu e mare....trebuie sa fie bine pana la urma...trebuie.
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dod-participarea noastra in concurs
mihaela77O spune:
dodo si eu sper...astept cu nerabdare sa mergem la evaluare
azi dimineata am facut programare,asa ca pe 9 nov,plecam la bucuresti,pt ca pe 10,la ora 9,trebuie sa fim la spital!
vom sta "internati",2-3 zile....zic in ghilimele,pt ca nu vom sta efectiv inspital,ci la o verisoara a sotului meu!
si pt ca tot este inceput de luna,va spunem ca luna asta am strans datorita bazarului 800 ron,bani care ne vor fi de folos la Bucuresti,caci eram intr-un mare impas financiar!
va multumim din suflet pt tot sprijinul acordat!
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
mihaela77O spune:
buna dimineata!
aseara,fetele de la Gasca de CTA,au organizato actiune pt Mihai,Bogdan si David....a fost o actiune gen,bazarul nostru,in care banutii stransi,au fost impartiti la 3 pt fiecare copil....
Le multumesc din suflet fetelor de la Gasca pt gestul lor....astfel tati s-a dus acum sa-i cumpere lui Mihaita o trambulina(are nevoie de ea pt consumarea energiei,ca deh e hiperactiv,la indicatiile coordonatoarei),noi acum si cu plecarea la Bucuresti chiar nu ne-am fi putut permite sa i-o cumparam!
Dragi,mamici de Constanta,va multumim!
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
lulu77 spune:
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar