Rahova sau apropiere (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Monica, multa sanatate Ruxitei!
Mariuca mea a primit aerosoli, face 2 sedinte pe zi si deja se simte mult mai bine. Pe 20 avem trimitere la analize si film la plamani! Doamne ajuta sa iasa toate bune.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

va pe toate sa aveti o saptamana minunata

lexi, sanatate multa si voua ...noi continuam cu muci si tuse dar in parametri normali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

toate fetele
Sa aveti o saptamana frumoasa

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 33+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Alina super poze ati facut!

astept cu nerabdare pe BBlina

pupici multi pt toate....si Hristos a inviata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Hristos a Inviat fetelor... nu am mai intrat dinaintea Pastelui si a vacantei noastre la Moldova... vad ca incet incet si subiectul nostru intra parca in vacanta, se scrie putin, se scrie rar... sper ca il vom mentine macar in viata!

am sosit de o saptamana in Bucuresti, insa pana mi-am regasit ritmul, parca nici eu n-am avut chef de nimic.. am mai intrat pe net pe la strumfii mei de 3 ani, dar in rest nimic; sunt plictisita si impartita cu gandurile in acelasi timp; ma gandesc la inca o tura de 2 saptamani la mama mea, ca numa' bine ce o sa ii infloreasca multitudinea de lalele din curte si tare as vrea sa ma duc sa vad si eu covorul de floricele colorate (are de toate culorile)... de data asta o sa ma relaxez ca nu mai am de facut nimic (nu cozonaci, nu alte treburi..)

Alinutza am vazut si eu pozicile (cele 3-4) facute la studio profesional; sunteti toti 3 fotogenici, iar burtica vad ca se baga si ea in fata, deci e o curajoasa mandruta ta din burtica vrea si ea la poza ... ai pus si restul pozelor?.... si mai e ceva... LA MUUUUUUULTI ANISORI tanara mamica cu burtica!
Duminica ai sarbatorit de zor! iar noi niciuna nu ne-am dat seama ca era rost de papat prajiturele.. asa-i? ce-ai facut bun? sau de data asta au facut ceilalti pentru tine? Sa fii sanatoasa si iubita si sa aduci pe lume o bebitza asa cum o visezi!

Lexi si tu te-ai infipt in gradinuta? ai pus si legume/fructe sau doar flori/arbusti? oricum cand ai gradina "in floare" sa ne arati si noua oaza ta de liniste si aer curat! Sanatate Mariucai... iar bolnavioare?

Monica si voua sanatate multa... si voi v-ati captusit iar cu raceli... cum de, ca am auzit de curand o stire cum ca e in Brazilia este anul cu cele mai mari temperaturi din istorie... mai mult ca in Sahara! chiar asa?

va pup pe toate de la A la Z! dar nu imi mai amintesc acum ce si cui sa mai scriu..

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

rodicuta, da au fost niste calduri infernale, acum a inceput sa se racoreasca dim si seara dar la pranz tot asa cald este si de cateva zile a inceput si seceta(noi initial ne-am bucurat ca din august tot ploua) dar aici cum apare seceta incep tot felul de bolicele...

Alinutzaaa...cu mare intarziere sa fiti sanatosi toti 4

fetelor cam rarut pe-aici si f liniste vorba rodicutei...
pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Eu nu am mai avut nicio noutate, de aceea nu am mai scris nimic.
Ieri Maria nu a mai tusit deloc si nici infundata nu a mai fost. Sper s-o tina tot asa, Doamne ajuta!
Alinutza, iarta-ma ca nu mi-am dat seama, la multi ani fericiti, multa sanatate, bucurii, o nastere usoara si o bebita sanatoasa tun!
Noroc cu karliguta ca ne-a tras de maneca.
Karli, am pus doar un visin si capsuni, in rest flori. Avem o dalie, un crin si un bujor, rasarite din radacinile plantate luna trecuta. Eu sunt multumita ca tot a iesit ceva, decat deloc. Mai avem o tufa de levantica, careia ii merge bine, dupa cum se pare. Am pus seminte de marar, patrunjel si leustean dar inca nu a iesit nimic. Am mai pus si niste seminte de nemtisor dar nu cred ca va iesi ceva ca erau expirate de 3 ani. Le-am gasit intr-un colt de biblioteca la Bucuresti. Iar in fata casei, dupa cum spuneam, am pus visinul, 3 trandafiri si asta iarna am pus un bradut. Din pacate, bradutul cred ca moare, au inceput sa i se usuce acele si crengile, desi il udam regulat. Asta e, avem pamantul fff prost, desi il amestecam cu pamant din padure si pamant de flori de la supermarket.
Am mai pus in ghivece ceva muscate, sporul casei si floarea miresei, dar multe din ele mi s-au uscat, nu stiu de ce. Sporul casei cel putin, nu mai am deloc. Ieri am mai pus ceva petunii in jardiniere si le-am pus pe pervazele exterioare, sper sa se prinda macar astea. Sigur ca daca apare ceva, fac poze, sa ma dau mare.
Hai ca m-am lungit ca o pomana tiganeasca.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

in primul rand ma bucur ca ati mai intrat si ati mai povestit... se umple pagina cu multe randuri, nu doar cu 10 semnaturi...

Monica, sper sa rezistati cu bine pana in vara cand va intoarceti inapoi pe al nostru continent si in a noastra tarisoara... unde nu e nici asa de bine, nici asa de frumos ca acolo, dar speram sa ne revenim si noi usor usor din criza si sa reinceapa sa "creasca" calitatea si stilul de viata de la noi! noi oricum va asteptam cu drag, abia astept sa va revad si eu personal! as fi in stare sa va astept la aeroport

la noi acum de exemplu e cam frigut.. e destul de racoroasa primavara asta, dar e foarte bine asa! decat caldurile alea de nu poti respira decat la usa frigiderului...

Lexi esti o gradinareasa super! foarte multe chestii ai pus... bravo... si eu astept sa te dai mare cu poze pe aici... cu patrunjelul si celelalte fruzulite de pus in ciorbe poti sa verifici intr-un coltisor din strat daca a inceput sa iasa macar muguras din samanta pusa.... poate ai pus-o prea adanc si mai dureaza pana rasare la suprafata... ai tinut cont si de asta? de distanta la care se pune fiecare samanta in parte? oricum eu am pus odata in niste ladite in balcon, mi-a iesit cam la 3-4 saptamani distanta primul varfulet de iarba am pus inclusiv ridiche rosie mica.... si frunza de salata.... deborda harnicia in mine atunci! pana la urma nu m-am ales cu nimic, caci am lasat prea des, si nu au putut creste normal nici ridichile, nici salatele... le-am cam ingramadit, dar iesisera toate si au crescut f.bine; oricum ma alesesem cu floricelele, ca pusesem si floricele. Iti inteleg bucuria si nerabdarea sa iti vezi culturile iesite!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

ah, am uitat sa va zic ca ma framanta o lene mare dar ca totusi ma duc sa fac o salata, un piept de pui la gratar, sa pun o masina de rufe la spalat si sa imi aranjez parul ca sa ma fac frumoasa diseara ies putin pe-afara si imi sta parul ca o maciuca

va pupic... o zi excelenta la mamici, burtici, prunci si copilasi...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ola frumoaselor

Multumesc frumos de urari

Lexi ai pus o gramada de chestii in gradinuta ta. Bravo!!! Sa ne arati si poze cu floricele. Ma bucur ca Maria e bine acum.
Monica poate totusi scapati de bolicelele alea care or sa bantuie de acum. Oricum, mult a fost, putin a mai ramas pana la venirea voastra acasa, pe care o asteptam cu nerabdare. In iunie parca veniti, nu?
Vio
Karli saru'mana de mesaj si telefon de Pasti. Noi am fost plecati la Fetesti, la socri si telefonul l-am uitat acasa la Bucuresti - neuron de gravida...ca altceva ce sa mai zic?
Pozici deocamdata le am doar pe cele 4, urmeaza in cateva zile (sfarsitul saptamanii sau inceputul urmatoarei) sa le primim si pe celelalte si o sa vi le arat cu siguranta.

Eu intru mai rarut ca mi s-a busit laptopul. Adica nu el in sine ci acumulatorul (chestia aia de se baga in priza) asa ca deocamdata asta e.

Pup fetele

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 33+

Handmade by Alina

Mergi la inceput