Rahova sau apropiere (61)
Raspunsuri - Pagina 17
karligutza spune:
lexi deci te-am prins! ai mancat toate capsunelele! si au fost buuune?
fetelor, avem de sarbatorit! am intrat la gradinita!!!! super-hiper-mega-succes! la ce concurenta se anunta... 9 pe loc mai ceva ca la Medicina!
by the way, Alinutzaa voi pana la urma v-ati hotarat la gradi pentru Tudor sau il veti da la anul? sper ca nu te-am suparat mai de dimineata, daca e imi retrag cuvintele urgent, dar te stiu ca nu esti suparacioasa!
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
Ralukutzza spune:
Karli, Lexi , ma bucur ca v-au placut pozele cu gargarita.
Karli filmulete aceleau erau doar joaca asa imediat dupa ce a facut ea primii pasi singurica, bine bine si cu incredere a mers pe la 10 luni jum si de atunci ne omoara..are o mica problema, ea nu stie sa mearga..ea fuggeeeee...si eu dupa ea non-stop.
Alinutzaa daca ai nevoie de o piluta ceva la vreo gradi in sec 5pentru Tudor imi spui ca am de unde
Era sa uit...felicitari Karli pt locul obtinut la gradi.La ce gradi v-ati inscris?
anangel_lexi spune:
Karli, felicitari pentru noua gradinareasa! La ce gradi o vei duce?
Ralukutzza, cam asa e la inceput, mai mult fug copiii nostri, vor sa ne mentina in forma.
Eu de vreo 2 zile am reusit s-o conving pe fii-mea sa stea pe toaleta. Nu face nimic, dar macar vede ca nu cade in ea. Sper sa scapam de pampers cat mai repede ca nu se mai poate.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Ralukutzza spune:
Lexi e bine ca macar sta pe toaleta chiar daca nu face nimic deocamdata...Bianca sare ca arsa daca o pun pe olita sau pe reductorul de toaleta...si o pun imbracata...cred ca daca i-as da pampersul jos ar fi o reala tragedie.
anangel_lexi spune:
Ralu, Bianca e inca mica, e normal sa reactioneze asa. A mea face 4 ani in toamna si cu greu am convins-o ca toaleta nu reprezinta niciun pericol. Olita nici nu-i mai e buna intre timp, e prea mica...
Va invit sa mai vedeti cateva poze cu floricelele mele, cu dedicatie speciala pentru karli.
Weekend placut tuturor.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Alinutzaa spune:
Salutare frumoaselor
M-am laudat ca revin si am revenit....peste vreo doua zile
karli nu e nici un fel de suparare apropo de ce mi-ai zis. Stai linistita. O sa iti dau un telefon zilele urmatoare sa mai stam de vorba si pove atunci mai multe, numai sa imi gasesc un minut de liniste. Pe Tudor o sa il dam la gradi la anul, am planificat noi prin iarna/primavara, dar sa vedem ce si cum o mai fi pana atunci.
Raluca multumesc tare mult, sa stii ca o sa te tin minte cu pilele la gradi. Cand mai trec pe Barca, ca parca pe acolo ziceai ca stai, nu?, mereu ma uit sa vad daca te vad/recunosc. Deocamdata nimic. Oricum daca vreodata dai cu ochii de mine prin cartier sa ma tragi de maneca pentru ca e posibil ca eu sa fiu cu ochii dupa Tudorasul meu atomic (pont: caruciorul meu e verde )
Lexi succes maxim iti doresc cu operatiunea pampers. Am admirat si florile. Frumoase frumoase!!! Bravo!!!! Ca sa nu mai zic ca mi-a plouat in gura cand am vazut capsunile si zmeurica (chiar daca inca cruda)- eu fiind devoratoare de capsuni, zmeura, fragi, mure si altele asemenea.
Eu va cu mare mare drag pe toate sa stiti ca de intrat mai apuc sa intru si sa bag un ochi mic, dar nu prea reusesc sa imi fac timp si de scris. Acum sunt cu musafiri pe cap si azi si maine ca de...au venit sa vada printesa familiei. Asa ca pendulez intre copilul nr1, copilul nr2, mancare, intretinut musafiri si alte cele. Noroc ca toti sunt din familie asa ca nu se supara daca mai calc o rufa in timp ce stau de vorba cu ei.
Si hai sa ma laud si eu - am doar un kilogram peste greutatea pe care o aveam cand am ramas insarcinata cu Antonia si 3 peste greutatea pe care o aveam cand m-am casatorit. Iar dupa ce o sa mai scada si burtica.....o sa fiu ca o gazela.
Fug acum ca am o crema de zahar ars la cuptor si trebuie musai sa o scot.
toate fetele
Alina
monica-elizabet spune:
Alinutza, super tare esti... si pe tine si pe copilashi
da la scoala n-aveti pile?
anangel_lexi spune:
Hai ca va bombardez iar cu poze. Sper sa nu se supere nimeni pe mine.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Ralukutzza spune:
Lexi ce printesa frumoasa ai tu acolo...si vad ca ii plac masinutele...asa este si Bianca...toata ziua alearga prin casa cu brrmmm brrmmm
ce sa mai...sunt printese moderne
Tare mult mi-au placut pozele voastre
Gasim pile si la scoala dar prin sectorul 5...cam atat
Alinutzaa pe Barca avem un apartament inchiriat, acum stam la curte la intersectia Rahova cu Alexandria...dar vemin destul de des in par
cul Sebastian.Si caruciorul Biancai este tot verde
Am mai pus noi poze (de acasa si de la intalnirea cu mamicile si copilasii DC)
http://picasaweb.google.com/ralucamihaela.marin/IntalnireCozonaceiIunie2010PozeBia#