Rahova sau apropiere (61)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Asa e, karli, am iesit pe 3 ceea ce mi se pare extraordinar, au muncit ai nostri fantastic de mult pentru performanta asta, chiar spunea Marina Almasan la tema zilei ieri, pe TVR1, ca daca o intrebi pe Paula Seling cum arata Oslo, nu stie sa-ti spuna. Cica repetau zi lumina.
Am reusit sa votez din Germania, chiar am votat de vreo 20 de ori, ca se putea, plus sms-uri, dar degeaba, niciun punct de la nemit pentru Ro. Eu cred ca telefoanele astea sunt doar asa, praf in ochi, cred ca punctele reale le dau televiziunile nationale.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

sau poate e chiar totul un aranjament in culise... in chestiuni din astea de mare anvergura probabil ca sa crezi trebuie sa vezi! sper ca macar nu te-au costat scump apelurile si sms-urile! eu una nu as da telefon la nici un concurs de genul asta tocmai pt.ca sunt un fel de Toma necredinciosul!!

te pup!

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Hellloooo dragele mele...am revenit...ma mai tineti minte?
Imi pare tare rau ca nu am mai apucat sa intru de mult pe aici insa am trecut prin momente ceva mai grele.Cancerul tatalui meu a recidivat si din pacate intr-o forma mult mai rea si ne luptam acum din toate puterile sa facem ceva sa fie mai bine.
Dupa sarcina pierduta inca nu am voie la bb2, este vorba de o hipotiroidie si ceva noduli pe acolo care trebuie mai intai tratate si apoi vedem cand ne da unda verde...noi speram ca, in 6 luni asa
Bianca este bine, s-a facut fetita mare, intelege tot ce ii spun, ne arata tot si stie sa obtina ce isi doreste insa inca nu prea vorbeste, doar pe limba ei acolo turuie toata ziua insa corect spune doar mama, tata, asta, aici, da-mi, uite, caca, cah, apa, a mea...cam atat....nu este cam putin pentru 1 an si 5 luni???
Cam atat despre noi,sper sa putem intra mai des si sa apuc sa mai citesc din urma sa vad ce ati mai facut voi cat am lipsit

PS.Alinutzaa felicitari mamico a doua oara, sa fiti fericti si sa va bucurati de copii vostri frumosi.Am vazut si pozele cu mica printesa si este absolut superba si mi se pare ca seamana fff mult cu mami a ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

V-am pus si niste poze mai noi cu pufoasa mea micuta ...mai jos este link-ul

http://picasaweb.google.com/ralucamihaela.marin/BiancaMai2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara frumoaselor

Suntem si noi pe aici prin zona.
Va multumesc tuturor pentru urari si pentru vizionari de pozici. Si ca tot vorbeam de poze, cam asa seamana intre ei Tudor si Antonia

Noi suntem bine, crestem. A crescut fetita mea in 2 saptamani (implinite azi ) 2 cm si 500 de grame. Cu alaptatul merge si nu prea merge, in sensul ca ii dau si supliment de lapte praf. Asta e! Poate daca mai creste si ea putin si nu mai adoarme dupa primele 2 minute la san si etc etc etc, o sa reusim si noi sa scadem si poate sa eliminam ratia de lapte praf. Daca nu....asta e!
Eu sunt bine, ma mai doare operatia un picut, dar mai mult ma jeneaza decat ma doare. Nu mai iau calmante de....aproape o saptamana si am un regim de viata aproape normal, cu cateva exceptii bineinteles gen ridicat Tudor in brate, harjonit pana la epuizare cu Tudor (mi-e teama ca in entuziasmul lui sa nu ma loveasca).

Ma duc sa mai citesc nitel din urma ca vad ca ati mai scris cate ceva si revin....tot in seara asta sper.

Pup toate fetele

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

la mine inca nu a trecut de 00,00 deci inca e 1 iunie sa ma iertati ca n-am urat azi La multi ani! tuturor copilashilor, sa fie sanatosi

Mergi la inceput

buna dimineata

ralucutza bineinteles ca te mai tinem minte, eu una da! apoi SANATATE muuuuuulta tatalui tau! e bunicul din poze? sau cel din poze e celalalt bunic? am vazut-o si pe mandra ta fetita, a crescut, e mergareata de-acum... m-am amuzat tare la cele 2 filmulete in care te tot fenta cum vrea ea sa mearga singura la 10 luni?!!! felicitari micutei plimbarete!

Alinutzaa tin'te bine pe baricade! nu ceda cu alaptatul! ma ofer sa te ajut cu orice (am inclusiv un manual privind alaptatul! ) numa' cu operatiunea in sine nu pot! dar eu sper ca vei face fata cu alaptatul exclusiv, atat tu cat si micutza Antonia. Eu zic sa arunci laptele praf din casa ca sa nu mai fii tentata sa i-l dai! ca daca ea creste in greutate e ok; daca adoarme la san, e normal! nu te gandi ca ea uita sa manance (cand o scoti de la san bineinteles se trezeste si inhata iar sanul asa-i?)... chestia e ca te tine pe tine "prinsa" dar de altceva nu e nimic rau ca sta cu tzitzin-n gurita prin somn... vorba Anyei, o stii, bebe creste cel mai bine cand mananca in somn - in al lui, in al tau! ; oricum chit ca sta la san si adoarme, las-o si pe ea mititica, ca doar stii cum se zice, lor inca le e de "apropierea de mama" ca doar nu e usor sa stai dezlipit dintr-o data de burtica, locul unde ai stat 9 luni zi si noapte! acum trebuie sa fie inca putin la fel.. la biberon cum de nu adoarme si sta constiincioasa si-l mananca? sper ca nu te superi, ca nu asta vreau sa fac, stii doar ca ti le zic cu drag si imi esti draga oricum ai face!...

Monica asa e, mai bine ca tine mai tarziu decat niciodata, sau decat peste 2 zile cum fac eu si zic abia acum "LA MULTI ANI" tuturor copilasilor de ziua de 1 iunie! pupici, multa dragoste, baloane si confetti pentru toti copilasii!

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

a, si Ralucutza, ca am uitat, nu e putin daca vorbeste ce vorbeste Bianca la 1 an si 5 luni cat are ea acum; nu-ti fa griji absolut deloc; comparatiile nu-si au rostul in general, dar Adeluta tot dupa varsta asta a inceput sa-si dea drumul la vorbit, iar dupa ce-a implinit 2 anisori din ce in ce mai mult; acum mai are un pic pana face 3 si vorbeste in fraze, are tot felul de replici din senin! nu doar ca repeta ce spunem noi sau sa raspunda la ceva! sunt niste minunatii copilasii!

si sanatate multa ca urmeaza sa faci tratamentele acelea; poate pana la Craciun va vine si vestea cea mare si ti se indeplineste visul de-a avea inca un copil! Doamne-ajuta! si sper sa fii linistita si sanatoasa pana atunci!

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

ah, iar am uitat,

Lexi ati papat capsunile alea? sau le-a papat Mariuca? ea ce mai face e bine sanatoasa?

Andre_ea dar voi? pe unde va mai plimbati? Ilincutza a inceput cu primii pasi? Tudor e la gradi? cand ia vacanta?

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Karli, momentan a lasat-o mai moale cu capsunile, o intreb daca vrea si-mi spune "nu, lasa, papa tu, mami".
Ralukutzza, tare dulce e Bianca si a crescuuuuut! Mult succes cu bebe2!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput