Rahova sau apropiere (61)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Karli, spor la pregatiri si distractie placuta! de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Alinutzaa spune:
Buna seara dragutelor
Va foarte multumesc pentru incurajari si urari. Karli care a facut pe mesagerul.
Am ajuns si noi astazi acasa, eu mai pe coate, mai pe genunchi ca na...abia am 2 zile de la operatie. Bebelina mea e buna, frumoasa si cuminte. Din pacate eu am probleme serioase cu sanii. Lapte....ar cam fi cum ar fi, in schimb am sanii prastie facuti deja (chiar de ieri dupa amiaza). Astazi dupa amiaza cand am pus-o pe Antonia la sani, de durere si usturime am facut pipi pe mine. Ufffff, nu stiu cum sa fac sa o dreg sa fie bine.
Promit sa revin cu poze si povesti cand o sa reusesc sa imi intru si eu putin in ritm.
Va cu drag pe toate
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 38+
Handmade by Alina
monica-elizabet spune:
Alinutza, bine ati venit acasa
ai incercat garmastan? la mine a functionat si a reparat ragadele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/karligutza/karligutza.jpg)
karligutza spune:
Alinutza bine ai revenit acasa!
Antonia bun venit acasa!
sooo.. Alinutza, offfff, de ce mama, usturime si alte alea la sanisori? e muscacioasa papacioasa ta mica? foloseste GARMASTAN... sper ca stii de el, e fffff.bun! intre alaptaturi sa fii data cu garmastan, bebe poate sa suga si fara sa te speli pe sani de la crema asta... mergi pe incredere ca stiu ce spun cu asta; sfaturile mele provin "de mai sus" de la o pediatra buna buna si dulce-dulce pe care o stii si tu cred!
ai grija de tine si nu ceda presiunilor si tensiunilor! odihna si alaptatul va merge "ca pe roate"! te pup si te imbratisez cu drag! daca vrei sa te conversezi cu cineva da-mi tarrr si te sun eu inapoi sa vorbim muuuuuult si bine (atat cat te lasa si Antonia papusica!)
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfintilor Constantin si Elena!
Alinutza, bine ati venit acasa! Ma bucur ca micuta e cuminte, cat despre problema cu sanii, am avut-o si eu si am folosit Garmastan, cum spun si fetele. Succes! de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
andre_ea spune:
Bine ai venit acasa Alina! Sa-ti traiasca micuta Antonia, sa fie sanatoasa si sa va bucure toata viata!
Pentru sani, Garmastan (sau am mai auzit si de creme cu lanolina, dar nu stiu marci) si pozitie corecta la san (burtica la burtica a fost pozitia care la mine a functionat perfect). Oricum vreo 3 saptamani tot o sa mai doara cat de cat sanii, dar sper ca nu la fel de tare.
Karli, sotului si spor la pregatiri.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
![](al9leacer.gif)
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/karligutza/karligutza.jpg)
karligutza spune:
andre_ea multumesc! mai mult maine o sa dau zor mare cu pregatirile! azi ne-am plimbat toata ziua in Muzeul Satului... f.frumos ca sunt si mesteri populari si produse agricole autentice, ce sa zic, m-am simtit ca acasa la bunica prin anii 83-87... ce vremuri, ce frumuseti avea tara noastra si ce usor se pierd in negura vremurilor! si mai ales ce nenatural traim (nu doar mancam)! uof! mi-a priit tare mult plimbarica asta pentru ca nu prea era aglomerat ca in zilele alea de weekend cu targuitori multi!
o sa va arat poze in curand ca poate va bucurati si voi macar privind, ca am facut o gramada (si cu aparatul meu si cu al prietenei mele cu care am fost)!
Lexi daca ai poze cu gradinuta, asteptam si noi una, doua sa ne delectam privirea!
Urez si eu aniversare placuta tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua numelui! Elene si Constantini...
!!!!! noi avem pe cineva printre noi aici? ca acasa, eu il am doar pe cumnatel si o prietena de la Brasov! sa nu uit sa le dau un telefon pana se incheie ziua!
va pupicesc pe toate si va doresc un weekend frumos si vesel! chiar daca la Bucuresti se anunta o ploaieeee mareeee cu tunete si fulgere cat tot weekendul!
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
anangel_lexi spune:
Karli, la multi ani sotului tau!
Poze cu gradina nu am inca, astept in primul rand sa mai infloreasca si in al doilea rand sa terminam odata terasa macar... de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute