Rahova sau apropiere (61)
Raspunsuri - Pagina 13
andre_ea spune:
Dimineata m-am intalnit cu o graviduta grabita (sa cumpere plicuri) care mi-a spus ca azi e intalnirea cea mare si ca vine Karli cu vestea.
So, no news?
Lexi, . Sa fii sanatoasa si fericita. Ai petrecut bine?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
anangel_lexi spune:
Andre_ea, multumesc frumos, nu am petrecut, adica nu am facut tort sau alte bunataturi dar a fost frumos.:)
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
karligutza spune:
fetele, nicio veste deocamdata!
astept si eu cuminte... sper sa nu ne fi uitat! tot ce e posibil, la asa eveniment... uiti de tot si de toate!
ii dau un sms sa vedem daca primesc vreun raspuns.... i'll be back soon
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
A venit pe lume micuta Antonia, 2900 g, 48 cm, nota 10.
BRAVO ALINUTZA! Felicitari din toata inima! Sa fiti sanatoase amandoua! Bebelina Antonia cred ca e o papusica, si ii doresc sa fie sanatoasa si norocoasa, iar acum poate sa inceapa sa pape laptic si sa faca nani mult asa cum ii sade bine fiecarui bebelush!
Toate florile din lume pentru voi doua si pentru tati si Tudor de asemenea ca si ei sunt baieti cuminti acasa!!
karligutza
sunt mamica Adelutei
anangel_lexi spune:
Bun venit pe lume, Antonia! Sa fii sanatoasa, cuminte si norocoasa!
Alinutza, sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ele!
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
monica-elizabet spune:
multumim de vesti rodicuta
Alinutza, refacere rapida
Bun venit pe lume printesicii Antonia, sa fie sanatoasa, somnoroasa si mancacioasa pe amandoua
si pe cel mai proaspat fratior
anangel_lexi spune:
Buna dimineata si o pentru toata lumea.
Karli, multumim inca o data ca ne-ai tinut la curent cu noutatile despre Alina.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
karligutza spune:
Buna dimineata, multumim de cafeluta Lexi.... cred ca as bea si eu una chiar daca e mai tarziu; am pofta! (fara alte conotatii) si sa stiti ca nu m-am trezit acum ci pe la 8 dar n-am avut timp de nimic in casa pt.ca m-am grabit sa ies pana la banca sa cumpar niste euro; creste cursul asta ceva de speriat.. cred ca nu scapam de 43-45 mii pe euro in urmatoarele luni... foarte repede se misca cursul de la o zi la alta, si nu vad moment de redresare ca in tara sunt greve si mitinguri in fiecare zi! ...
apoi am tras rapid si o plimbarica in parculet si ne-am intors ca ii era deja foarte foame Adelutei; am preferat asa, decat maraita si strambandu-se la micul dejun... a mancat foarte bine si cu pofta si la ora 11 dupa cateva ture pe topogane...
acum ma retrag la bucatarie sa imi fac de cap! am dezghetat niste carnita pt.ca vreau sa fac o ciorbita si mai am si un aluat de biscuiti la frigider care trebuia sa stea intai 24 ore la rece... asa ca mai pe dupa-amiaza va invit la o ciorbita si un biscuite bun-bunutz!
voi ce mai faceti?
ce mai gatiti? (pe langa salatele de sezon)
ah, Monica, o sa studiez un pic pe site-ul cu bunataturi cateva aperitive pentru duminica de ziua sotului; ai ceva recomandari, ca tu te pricepi foarte bine (mai ales ca a doua zi vreau sa ii dau sa ii serveasca si pe colegii de serviciu cu un platouas ... sa fie usor de facut, de aranjat si de mancat daca se poate ...
va pup!
karligutza
sunt mamica Adelutei
sirimie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui karligutza A venit pe lume micuta Antonia, 2900 g, 48 cm, nota 10. |
Felicitari Alina!
Sa se faca frumoasa si desteapta si sa va aduca multe bucurii!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
monica-elizabet spune:
rodicuta, spor la pregatiri
pai baga un ochi pe-acolo si vezi ce anume te-ar avantaja
pe toate
vio, vicky va dau disparute de peste tot