Rahova sau apropiere (61)
Raspunsuri - Pagina 10
andre_ea spune:
Buna ziua,
Mai dau si eu prin cartier.
Vad ca avem bebelusi noi. Felicitari Miria! Sa fie sanatos bb George Andrei.
Alina, de ce faci ceza? Ti-am vazut burtica zilele trecute pe la mine pe strada, eu tocmai urcam in autobuz.
Lexi, ce frumos povestesti de gradina ta. Ma faci sa te invidiez, desi eu sunt mai mult genul care omoara flori.
Karli, bafta la examen!
Monica, grataresti?
Noi suntem de 2 luni de zile tot raciti. M-am saturat de viroze, otite, aerosoli si siropele.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
Alinutzaa spune:
Ola frumoaselor
Andreea fac ceza din cauza ca fetita are dubla circulara de cordon iar eu am miopie maricica (peste 4) si in conditiile astea nu prea mi-a venit sa ma risc la o nastere naturala.
Imi pare rau ca sunteti bolnavi. Doar Tudor? Ca banuiesc ca el aduce toti virusii de la gradi. Sau si Ilinca? Mi-am bagat un pic nasul prin pozele tale si nu mi-a venit sa cred ce mare s-a facut Ilinca. Si si-a pastrat ochii albastri!!!! Superbi!!!!
Am fost azi la doctor si am o fetita de vreo 2900 si aproximativ 49 cm. Astept cu interes controlul urmator, care va fi pe 12 mai, sa vedem mai multe ca pana atunci isi schimba si dna doctor ecograful cu unul performant - si atunci o sa putem vedea si cordonul ombilical si mai multe.
Cezariana va fi probabil pe 14-15-16 mai, ceva de genul asta, a ramas ca fixam data la vizita urmatoare, in functie si de cum evolueaza scandalul cu maternintatea CFR2 unde ar trebui eu sa nasc.
Eu sunt racita de abia ma tin pe picioare. Ma doare capul si ochii si pielea, si sunt cu mucii in barba si sunt vai de capul meu. A bolit mai intai Tudor dar lui i-a trecut super repede, in 2 zile nu mai avea nimic. Acum mi-a venit mie randul si sper sa scap si eu repede.
Ma duc sa bag un ceai cu lamaie si niste pastilute.
toate fetele
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 36+
Handmade by Alina
monica-elizabet spune:
sanatate bolnaviorilor mici si mari si graviduti
si noi suntem in aceeasi stare cu muceala la greu, tuse...si acum vad ca m-a luat si pe mine
de 1Mai pe toate
andre_ea spune:
Cu cordonul inteleg, ce nu inteleg e miopia, n-o aveai si prima oara la fel?
Racelile se impart frateste in familie si la mari si la mici, doar ca astia mici o trag mai rau.
Au fost 2 zile superbe de vacanta, dar noi am stat in casa ca Tudor n-are voie sa iasa din casa.
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Alinutzaa spune:
La prima nastere miopia a fost mai mica. In urma nasterii a crescut cu o unitate.
Imi pare rau ca o trageti asa rau cu racelile!!!!!
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 36+
Handmade by Alina
sirimie spune:
Alina, insanatosire grabnica!
Ce putin mai e
Eu m-as duce in fiecare saptamina la eco din cauza circularei de cordon
Sa ai un plan B daca nu poti sa nasti la CF2
Si nastere usoara si BB sanatos!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
sirimie spune:
Si noi ne luptam cu mucii, a fost acalmie citeva zile si au revenit in forta
karli succes!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
karligutza spune:
hellloo
in primul rand sanatate va urez tuturor celor care sunteti inca bolnaviori; sper ca e asa un ultim val inaintea verii!
Andreea si Simona multumesc!
Alinutza ai reusit sa invingi 'gangania'?
eu tb.sa inchid acum ca s-a trezit adeluta si o sa iesim afara.... vedeti ce spor am la invatat? cred ca o sa fac o teza de nota 1!
karligutza
sunt mamica Adelutei
anangel_lexi spune:
Ee, lasa mai karli, ca o sa faci bine, ai sa vezi!
Alinutzza, ce putin mai ai! Poate se naste mandruta de ziua mea, cine stie!
Aici la noi a venit vremea urata dar totusi sunt multumita ca ploua caci imi uda florile. De azi se apuca sotul meu de facut terasa, sper sa o termine repede sa putem bea si noi o cafeluta la aer curat.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
andre_ea spune:
Buna ziua, dragelor.
Lexi, ce frumos sa iei cafeluta primavara pe terasa.
Hai sa va arat si voua cu ce tip de nazdravanii ma confrunt eu zilnic:
http://www.youtube.com/watch?v=snIYdeY-KgI
Si o mostra de "limbaj" http://www.youtube.com/watch?v=XHHnYf_PK8M
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta