Rahova sau apropiere (61)
Raspunsuri - Pagina 11
anangel_lexi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andre_ea Buna ziua, dragelor. Lexi, ce frumos sa iei cafeluta primavara pe terasa. Hai sa va arat si voua cu ce tip de nazdravanii ma confrunt eu zilnic: http://www.youtube.com/watch?v=snIYdeY-KgI Si o mostra de "limbaj" http://www.youtube.com/watch?v=XHHnYf_PK8M Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009 am tot ce am visat Delu Prichindelu' Prichinduta Speranta si incredere pentru David |
Super dulce Ilincuta!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
Buna dimineata! Poftiti la si fiti mai harnicute la scris, ce e cu voi, ati abandonat subiectul de tot?
Aici e tare urat azi, ploua si e rece...
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
catus76_ro spune:
Buna fetelor!
Multa sanatate celor bolnaviori..copilasi sau parinti
Si noi avem o usoara stare se raceala care se manisfesta diferit la fiecare...pe mine ma ustura gatul, Cristian are muci si ii curge un ochisor iar bebe "grohaie" mai ales de la 4 noaptea pana dimineata iar cu batista bebelusului de abia iese ceva, cu tot cu serul fiziologic pus in nari. Cei doi fratiori se inteleg de minune, Cristian il mangaie toata ziua si ii da masinutele lui, dar are si momente de gelozie...sa nu stea bebe in patutul lui, sa nu stea pe pernuta lui..etc.
Oricum Vladut e un bebe super cumintel fata de frati-su..doar ceva gaze la burtica , poate si colici care trec cu foenul...nu stiu daca e caldura lui sau zgomotul. Are aproape 2 lunite si deja marisor are 5,5 kg si 57 cm, iar de papat ii dau san dar si un picut de completare cu lapte praf
Alina te-am vazut din autobuz joi plimbandu-l pe Tudor...arati f bine!! Sarcina usoara, dar mai ales nastere usoara si un bebe sanatos!!
Pupici la toate...eu va citesc dar scriu mai rar!!
Alinutzaa spune:
Buna seara
Gina ma bucur sa te citesc. Cand am vazut ca ai scris ca fratiorii se inteleg bine, mi-a mai crescut si mie un pic gradul de speranta ca si ai mei se vor intelege si nu voi avea probleme majore.
Imi pare rau ca sunteti raciti, mai ales la un bebe asa mic, tare greu trebuie sa fie.
Andreea super dulce Ilincuta!!
De la sedinta foto facuta acum...vreo luna, am reusit si eu de am buchisit si triat niste poze (nu de alta dar sunt multicele), poze pe care daca vreti sa le vedeti, le gasiti aici
Fug la
Weekend placut tuturor
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 37+
Handmade by Alina
andre_ea spune:
Alina, super pozele voastre. Nu-ti fa griji, sigur se vor intelege piticii. Vezi ca au inceput inscrierile la gradinite.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Eu am o mare problema: nu mai reusesc sa intru pe forum de la servici. E posibil sa-mi fi blocat astia accesul (astia adica serviciul IT de la noi) cu toate ca nu pe DC stau cel mai mult cand sunt la servici. Cum vreau sa intru pe forum imi apare o eroare "Internet explorer cannot open..." si site-ul. Daca insa vreau sa navighez pe site, pe DC e OK, pot citi articole, etc. O sa intreb adminii daca ma pot ajuta.
Totusi, daca nu reusesc sa remediez situatia voi intra muuuuult mai rar decat pana acum, de acasa practic nu reusesc sa intru deloc.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
monica-elizabet spune:
ne-am inscris si noi la gradi 72 (grupa pregatitoare)tot acolo unde a fost si alex si pe alex incercam (adica ai mei...ca nah...noi nu putem si cand venim noi deja e prea tarziu) la 280...ne-am gandit ca e mai bine sa fie la o scoala aproape de casa decat sa-l plimb in tot bucurestiul daca-l duceam la mine la liceu...asa ca din toamna suntem scolari ro
pe toate
anangel_lexi spune:
Vad ca azi reusesc sa intru, deocamdata nu mi-a mai aparut eroarea aia.
Alina, superbe poze, astea da amintiri frumoase de aratat copiilor peste ani!
Monica, succes viitorilor scolarei!
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
anangel_lexi spune:
Vad ca ati abandonat de tot subiectul si nu inteleg de ce...
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
andre_ea spune:
Suntem in proteste momentan.
Anyway eu intrasem sa vad daca a anuntat graviduta zonei cand naste. Am vazut-o miercuri seara. Avea o burticuta mare, rotunda si frumoasa. Zicea ca tre' sa nasca zilele astea dar nu stia exact cand.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David