Dieta RINA (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

heiiiiiiiiiii pai voi ce faceti? acum cand vine caldura si trebuie sa ne dezbracam voi va faceti de cap? eeeiiii ia va rog sa va aliniati frumos la
la mine a fost tare bine ieri. nu am trisat cu nimic. am fost de doua ori afara cu alex a fost atat de frumos
alecsia am moulinex xxl, tot zic ca sun la service si inca nu....
simona am patit si eu cu blugii. am intrat intr-un magazin si am intrebat daca are marimea 30. m-a masurat asa din cap pana in picioare si dezgustata a zis ca nu are marimi mari bleah. sa ma mai prinda aia la ea la magazin noroc cu netul.
va pup. o zi frumoasa fara "smecherii" aveti grija ce bagati in gura ca maine ne aliniem la raport

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
12.03.2010-72.1 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merry_28 spune:

buna ziua tuturor!!!! De maine o sa dau si eu raportul cu voi, ca mi-am cumparat cantar
eu sunt fericita ca am dat jos 4 kile.....si ma sint foarte bine... abia astept sa mai dau jos 4.
azi - amidonuri. Cartofi la cuptor (cu pui ) - puiul nu pt mine... si salata de varza.
maine nu stiu ce-oi manca, poate mamaliga. sau paste... ma mai gandesc.

reiau o intrebare pe care am pus-o si ieri: daca seara mananc fructe in zilele de proteine, amidonuri, carbo (in locul mancarii) e vreun bai?
la noi cred ca vine ploaia... pacat, planificasem o plimbare in oras.

elly_me, te rog sa ma treci si pe mine cu 61 de kg, cand ai vreme. ms

pupici si flori pt toata lumea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korri spune:

Pleaca omu un pic si cand se intoarce, ce gaseste???????
Va bat de nu va vedeti. Ce e cu destrabalarea asta?
Ciocolate, torturi si cipsuri?
eeeeee.....
Sa va vad maine la cantar
Hai ca se termina si week-endul asta si de luni o sa fiti cuminti, nu-i asa?

Eu am reusit sa nu cedez ispitelor si daca si azi o sa fiu cuminte
o sa ma laud cu o saptamana ca la carte (mai putin o mana de alune).Sa vad maine ce zice cantarul daca e prietenul meu

Sta mama o saptamana la mine si asa ca o sa incerc seara sa alerg in parc pt ca am cu cine-l lasa pe bebe.Poate ma imprietenesc cu cantarul

Iesiti la soae si lasati frigiderul in pace. puuup

start 27.01cu 67kg...63kg-01.03...62kg-08.03...targhet 57kg

[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korri spune:

Pe unde umblati?
La frigider?
Eu am fost cuminte. Am fost la proteine si am mancat ciocanele de pui cu varza calita. Si am fost si la plimbare muuuult.
Pup, ne vedem maine la cantar

start 27.01cu 67kg...63kg-01.03...62kg-08.03...targhet 57kg

[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

buna fetele!
am ajuns acasa dupa-amiaza si eram rupta de foame, ca nici dimineata nu am apucat sa beau nici sucul, fa mancare sotului, fa bagaje...
am facut repede un pilaf cu ciuperci, nici nu ma schimbasem de haine, am vb si cu mama la tel in timp ce mestecam in el, apoi m-am indopat la tv si repede la nani ca toata ziua nor si a plouat marunt, si pe drum am tot cascat
acu m-am trezit iar cu foame, am ros un morcov, mai incolo mai bag pilaf
nu am reusit sa ma cantaresc, o s-o fac dimineata
korri si eu imi spun in fiecare zi ca maine ies afara, mi-am cumparat si bete chiar, pt. nordic walking, da-i tare greu sa ies din casa, am o vecina care-i snur (dupa 3 copii!) dar ea alearga dimineata, eu nu ma pot trezi, adica ma scol sa trimit fata la scoala dar ma culc repede la loc

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Buna,

Merit si eu . Aseara m-au invitat niste prieteni in oras, nu a fost nimic planificat. Era destul de tarziu, si ne oprim la un restaurant. Eu cuminte, ca deh, sunt la dieta, ma multumesc doar cu apa cu lamaie . In drum spre casa, li se face foame si ma roaga sa ii duc la o inghetata. Era ora 23 Clar nu am rezistat nici eu.
Asa ca azi, ca sa recuperez am renuntat la ziua de carbo si am mancat doar fructe : 2 mere si 1 banana. Nu mi-e foame deocamdata. Maine tot fructe, si apoi intru in normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Sa dau si eu raportul de weekend

Sambata am avut amidonuri, am rezistat eroic pana la 8 seara cand am mancat tot felul . A 2-a zi m-am cantarit de ciuda si evident ca iar aveam 64,4 (de la 63,6 dupa ziua de fructe).

Ieri am fost in oras, am mancat jumate de pizza, restul n-am mai putut (mi-am luat quattro stagioni... deci cu de toate) si pe la 4 o inghetata ca toata lumea si-a luat.

Azi am fructe, sa vad dupa ziua de azi cum stau cu cantarul (am vrut sa ma cantaresc azi dimineata dar mi-a dat eroare cantarul si n-am mai avut rabdare 1 minut sa-i treaca si m-am tot imbracat).

Bravo fetelor cuminti, o sa fiti raspaltite de cantar

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Neatza fetelor

Azi am zi de PROTEINE- si pap iaurt cu spanac (renunt la carnita)

Si la raport - stagnez- 70 kg
Asta este- miercuri aveam 71- bine ca mi-am revenit.

Ieri la proteine- NU am calcat stramb.
Am rezistat eroic.
Desi am gatit toata dimineatza- ciorbita, pui, cartofi cu morcovi, spanac, niste cartofi prajiti ....
Doar am gustat fff putin din ciorbita si mancarica sa vad daca am pus sare suficienta-fara exagerari.
Saptamana asta - vreau sa nu mai cedez si sa tin regimul stric.

AAa si sambata si duminica- bagat plimbari cu rolele - ce bine ca a venit primavara.

Oricum- imi place regimul - ca desi o mai iau pe aratura nu ma ingras .. si il continui.

Elly

Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

eeeeiiii ca va tot tineti de prostii
eu ieri la amidoane am mancat mazare scazuta. ultima masa la ora 17. nu mi-a mai fost foame
azi la carbo imi fac iar o portie mica de macaroane cu pesmet diseara habar nu am.
aaaa am uitat. raport 71 kg. fix greutatea dinainte de sarcina. mult domle mult noh de acuma trebuie date jos kg cimentate bine timp de 6 ani sper sa reusesc.
merry in dieta zice clar ca fructe se mananca dimineata. acum tu daca vrei sa mananci si la cina mananci nu cred ca nu s-ar slabi si asa. inventezi o noua dieta
am uitat. eu la carbo o sa fac intr-o zi sarmale cu pasat de porumb si ciuperci malai e voie, varza, ciuperci, ceapa, ardei la fel. abia astept. am de toate in afara de ardei. poate reusesc sa fac azi. cine imi azvarle un ardei? afara cu alex nu cred ca pot iesi ca e vreme de ploaie
pup fetele. spor

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
12.03.2010-72.1 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Fetelor- va astept la raport

Elly

Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)

Mergi la inceput