*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (105)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

mirtha....tu esti cumva...in yodia BERBEC?

asa sunt eu....daca nu am totul #259;pregatit si aranjat ca la carte, am insomnii....imi place sa am totul organiyaqt...doar lucrez in organizarea de evenimente.....

UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Eu m-am ingrasat 1kg in prima luna de mers la sala. Mi-a crescut usor pofta de mancare, in special de dulce, deci s-a vazut la cantar. Abia dupa aproape 2 luni am reusit sa incep sa scad usor in greutate. Insa sunt foarte multumita de cum arata muschii pe mine, cum s-au tonifiat in asa scurt timp.
Eu nu merg la aerobic, ci la sala (alergare pe banda la inceput+exercitii pe grupe de muschi+alergare la final).

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Nu am observat nicio scadere in greutate. Niciuna.
Insa am observat vizibil o tonifiere a muschilor. A muschilor in special din zona picioarelor sus-jos , a mainilor , gat , spate. La abdomen abia acum dupa 2 luni se observa o anume fermitate , adica burtile nu mai sunt asa flasce si nu mai atarna in mod oribil. Mai este inca stratul de grasime dar nu asa consistent si oricum nu se mai vede asa oribil.

Deci in afara de zona musculaturii nu onserv nicio diferenta , ma refer in special la cantar. Am stationat pe la 57-58 kg. Dar ma simt ok in haine , imi pica bine , parca sunt usor mai svelta.

Oricum antrenoarea sugera sa nu ne cantarim niciodata dupa terminarea sedintei - spunea ca pe cantar va aparea un plus de 2 kg - imediat dupa terminarea sedintei .

Deci concluziile mele sunt identice cu ale tale. Cat voi putea ma voi duce. Sper sa reusesc sa merg si dupa ce incep serviciul . La sala exista ultima tura de la ora 19. Voi vedea. Oricum rau nu am observat sa imi fca ci din contra bine.

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Mirtha ia spune-mi dupa cat timp de mers la aerobic s-a observat o micsorare a greutatii tale la cantar?
Merg si eu la aerobic insa am obervat o crestere a greutatii mele cu 1 kg. Si nu mananc mai mult, insa parca sta altfel carnea pe mine si hainele stau calumea.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Am avut o zi ingrozitoare. S-a afista intretinerea: 1100 lei...2 cam pe o luna. Da ...11 mil vechi. SIngura familie cu suma asta ingrozitoare..restul famiilor maxim 500 lei. Se duce soata la asociatie sa intrebe cum s-a ajuns la suma asta. Il ia domnul ca are cam muuuult de plata pe un ton ironic. Se enerveaza soata, il ia la intrebari, cere sa se refaca tot calculul, tipete....concluzie...nenorocitul a umflat factura. De fapt era de plata aproape 400 lei. Nush cat tupeu a avut. Nici macar nu si-a cerut scuze ca a gresit calculul. A fost totul intentionat. A mizat pe faptul ca suntem chiriasi si ca nu a sa facem scandal. Dar nush cum si-a permis sa ne fure in asa hal. Nu a ripostat individul absolut deloc...dovada ca era vinaovat. Luat la bani marunti am aflat ca siluna trecuta ne umflase fact cu aproape 1 mil.

Asta e...oameni si oameni....cel putin bine ca am rezolvat.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Da, da m-ai mirosit , berbec sunt.
Deci zodia batea-o-ar vina ne joaca pe degete !!

Super - super job ti-ai gasit , potrivit pe temperament sau cum se spune pe zodie.

Citat:
citat din mesajul lui bebecris

mirtha....tu esti cumva...in yodia BERBEC?

asa sunt eu....daca nu am totul #259;pregatit si aranjat ca la carte, am insomnii....imi place sa am totul organiyaqt...doar lucrez in organizarea de evenimente.....

UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Nu am sesizat daca am si luat in greutate dar ca si tine am observat o crestere a apetitutului si in special a apetitutului in dulce , categoria aceasta fiind destul de absenta in meniul meu.

Daca ar fi sa faca singura exercitii pe grupe de muschi nu cred ca m-as tine de treaba. Cand ma coordoneaza antrenoare ma simt mai motivata.

Fac tot setul sau aproape tot setul de miscari impuse in ritmul cerut de ea. Tipa lucreaza in fiecare zi o alta grupa de muschi. Sau mai bine spus se axeaza diferit in fiecare zi.

Mi-ar placea totusi in plus fata de ce fac la aerobic sa merg si la sala exclusiv pe 2 aparate : unul care lucreaza abdomenul si altul care lucreaza muschii coapselor , un soi de bicicleta - alt tip decat cel pe care il am acasa.
Sunt 2 zone deficitare , unde a ramas exces de tesut adipos si simt clar nevoia sa le lucrez in plus fata de sedinta de aerobic. Problema este ca nu reusesc sa mai fur 1 ora pe zi si pentru aparate.

M-as bucura sa mai dau jos cel putin 1 kg chiar si dupa 3 luni.

Deci: spor la sala !

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Eu m-am ingrasat 1kg in prima luna de mers la sala. Mi-a crescut usor pofta de mancare, in special de dulce, deci s-a vazut la cantar. Abia dupa aproape 2 luni am reusit sa incep sa scad usor in greutate. Insa sunt foarte multumita de cum arata muschii pe mine, cum s-au tonifiat in asa scurt timp.
Eu nu merg la aerobic, ci la sala (alergare pe banda la inceput+exercitii pe grupe de muschi+alergare la final).

Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005)
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)

Mergi la inceput

Da, e bine ca s-a rezolvat. Ati trecut prin ceva emotii dar s-a terminat ok.
Si bine ca ati avut inspiratia sa mergeti sa clarificati problema din timp.

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Am avut o zi ingrozitoare. S-a afista intretinerea: 1100 lei...2 cam pe o luna. Da ...11 mil vechi. SIngura familie cu suma asta ingrozitoare..restul famiilor maxim 500 lei. Se duce soata la asociatie sa intrebe cum s-a ajuns la suma asta. Il ia domnul ca are cam muuuult de plata pe un ton ironic. Se enerveaza soata, il ia la intrebari, cere sa se refaca tot calculul, tipete....concluzie...nenorocitul a umflat factura. De fapt era de plata aproape 400 lei. Nush cat tupeu a avut. Nici macar nu si-a cerut scuze ca a gresit calculul. A fost totul intentionat. A mizat pe faptul ca suntem chiriasi si ca nu a sa facem scandal. Dar nush cum si-a permis sa ne fure in asa hal. Nu a ripostat individul absolut deloc...dovada ca era vinaovat. Luat la bani marunti am aflat ca siluna trecuta ne umflase fact cu aproape 1 mil.

Asta e...oameni si oameni....cel putin bine ca am rezolvat.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Da eu ma simt super de cand merg la aerobic, am multa energie, nu mai beau cafea si intradevar imi e mai multa foame dar ma abtin. Incerc cat de cat sa nu intrec masura. As tine o dieta ceva dar nu stiu care. Eu am ramas cu 3 kg dupa sarcina plus 1 kg l-am pus de cand merg la sala.
Voi tineti si un regim anume? Si intradevar se formeza super misto si muschii, corpul arata altfel.

Si eu sunt zodia berbec, cred ca se vede si din modul in care scriu. Eu imi dau seama cand cineva e berbec.

Noi vrem sa mergem anul asta la Bulgari, la Duni Hotel Marina Beach. E super hotelul, 5 stele, all inclusive. Initial ziceam sa mergem la turci, insa suntem un grup mai mare si ceilalti aveau un buget limitat, iar eu voiam un hotel de 5 stele si ne ajungea mult.Mergem la anul dc e. Asa ca ma multumesc si cu bulgarii.

Mirtha si unde v-ati hotarat pana la urma pt la vara? Dc rezervi din timp beneficiezi si de reducere si se merita. De ex pe statiunea asta, Duni e batalie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Mirtha, pentru mine pescuitul este ceva de neinteles, la fel cum sunt pt tine sporturile cu mingea.Nu inteleg nici sa ma picuri cu ceara cum poti sta pe malul baltii, fara sa faci nimic (in acceptiunea mea sa stai cu batul in mana inseamna sa nu faci nimic), si sa nu te plictisesti.Eu nu pot, am incercat, dar trebuie sa ma misc, sa ma ridic, sa ma plimb, nu ma pasioneaza sa arunc batul, sa urmaresc pluta, sa scot sa pun momeala, mi se pare totul static, imi trebuie actiune. Nu as mai incerca.Banauiesc ca e relaxant daca te pasioneaza, dar ma intreb cum ai ajuns sa fii pasionata de pescuit.

Hera, Lauramiron, Mirtha, tare mi-ar placea sa merg si eu la sala, din pacate nu am ce sa fac cu David, asa ca ma multumesc cu ceva alergari in parc, cand ajunge Liviu mai devreme acasa si putem iesi toti la plimbare.In situatia asta el ramane cu David, iar eu dau o tura de lac.Momentan nu am reusit decat o data pe saptamana, dar sper ca dupa incalzire sa ies macar de 2 ori.Abia gasim solutii ca sa merg o data pe saptamana la dentist, si asta presupune ca Liviu sa alerge de la serviciu acasa, si eu sa alerg de acasa la cabinet.Tare mi-ar placea sa mai fac ceva miscare.Mi-am luat Leg Magic acasa dar nu reusesc sa ma mobilizez zilnic .

Giney, urata poveste.Am avut si eu experienta mea urata cu administratorul si presedintele de la vechea adresa, asa ca ma zbarlesc automat cand aud astfel de povesti.Bine ca ati rezolvat de data asta, si e important sa urmariti mereu listele, fiindca niciodata nu se stie cand le mai vin idei.

Babyzapi, ce mai face Raphael?A renuntat la stimulare sau tot mai incearca.Vad ca si David, mai nou, trage de ea de cate ori ii schimb pampersul, zici ca e elastic.Dar nu-l tine mult.

Anca, pe unde ai disparut?Ce mai face zibe?

David a facut azi febra.Dimineata 38,6, la pranz 37,5, acum pe seara 37,9 si 4 scaune ceva mai moi si parca cu un iz mai acru.I-am dat panadol si nurofen, alternativ si acum pe seara i-am dat si niste smecta. Nu pot sa imi dau seama daca e ceva alimentar sau vreun virus. Sa vedem cum evolueza in noaptea asta, si in functie de asta maine ne ducem sau nu la medic.

O seara linistita si o noaptea fara treziri sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Da eu ma simt super de cand merg la aerobic, am multa energie, nu mai beau cafea si intradevar imi e mai multa foame dar ma abtin. Incerc cat de cat sa nu intrec masura. As tine o dieta ceva dar nu stiu care. Eu am ramas cu 3 kg dupa sarcina plus 1 kg l-am pus de cand merg la sala.
Voi tineti si un regim anume? Si intradevar se formeza super misto si muschii, corpul arata altfel.

Si eu sunt zodia berbec, cred ca se vede si din modul in care scriu. Eu imi dau seama cand cineva e berbec.

Noi vrem sa mergem anul asta la Bulgari, la Duni Hotel Marina Beach. E super hotelul, 5 stele, all inclusive. Initial ziceam sa mergem la turci, insa suntem un grup mai mare si ceilalti aveau un buget limitat, iar eu voiam un hotel de 5 stele si ne ajungea mult.Mergem la anul dc e. Asa ca ma multumesc si cu bulgarii.

Mirtha si unde v-ati hotarat pana la urma pt la vara? Dc rezervi din timp beneficiezi si de reducere si se merita. De ex pe statiunea asta, Duni e batalie.

Salutare fetelor!

Hera, si noi mergem la acelasi hotel in bulgaria, prin luna iunie . voi in ce perioada mergeti?

va vad ca vorbiti de aerobic si sala. eu nu am putere nici sa fac 20 de abdomene acasa...
prin noiembrie reusisem sa revin la greutatea dinainte de sarcina, cu regim; dar acum in sarcina pierduta am pus vre-o 4 kg. Tb sa ma apuc din nou de regim...of..sa vina primavara odata ca sa am si eu mai mult spor.

-ici!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Malinas eu merg la sala de la ora 20.00 cand vine sotul acasa. Bine si atunci pleaca mai devreme de la serv sa ajunga la timp.Le dau sa manance si plec la sala. Asta de 2 ori in cursul sapt. Si mai merg si in wk.Poate iti dau idei si reusesti sa va faceti cumva programul. Zic si eu.Insanatosire grabnica lui David.

Chiar Babyzapi cand trebuie sa te operezi? sau te-ai operat? Ca am uitat cand ai zis. Deabia astept sa-mi zici cum a fost.

Madutza_bra mergem in perioada 27 iunie - 04 iulie. Ce zici ne nimerim?
Ce regim ai tinut, de ai reusit sa dai toate kg jos? Eu nu stiu de ce nu mai dau jos nici un kg, parca s-au sudat pe mine.

Mergi la inceput