*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (105)*
Raspunsuri - Pagina 25
ginye55 spune:
Iza nu pot sa-ti spun decat sa iti dea Dumnezeu puterea si intelepciunea de a lua decizia corecta.

Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
aleinad.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Hera25 Am si eu o intrebare: voi cum le dati la copii carnita? |
Daca zici ca niciuna din metode nu a dat roade, las-o cateva zile fara carne, da-i ou, branza mai multa, eventual ficat si vezi daca nu revine la sentimente mai bune. Bafta si nu te stresa prea tare ca tot n-ajungi la nici un rezultat, iti spun din propria experienta.

Ramo2007 spune:
Iza, poate faptul ca suntem in Postul Pastelui e un semn...eu asa as lua-o ...vine iepurasul cu o surioara sau un fratior pt. Raphael.Linisteste-te, stai de vorba cu iubi al tau, eventual parinti/socrii si luati o hotarare de care sa nu va para rau in viitor.
Eu am de gand sa iau anticonceptionale pana cand ne hotaram ca vrem bb 2.Planul e asa...merg din toamna/iarna la servici (unde.... nu stiu), lucrez un an si apoi raman gravi cu bb 2.
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui Mirtha [br Am pus foto , scuzati dezastrul de murdariciune dar la noi asa se intimpla la fiecare masa. O las sa se alimenteze singura cat poate si apoi daca mai accepta mincare intervin eu sau sotul. Asa ca intotdeauna in foto la masa Eva e murdara din cap pina in picioare desi incercam sa o blindam cat mai bine. Daniela am reusit sa montam patutul cel nou . Nu am avut niciun fel de probleme de acomodare , a dormit ok , din momentul zero pina dimineata. 2 mici aspete negative : s-a trezit la 6,15 dimineata si a urlat din inima albastra ieri seara cand a vazut ca ii luam patutul cu zabrele din camera. |
Mamaaaaa ce pofta de mancare!!!!!!!!!
Ca sa nu zic ca mi s-a facut si mie pofta!
Si ce dulce e murdarica, nu te supara pe ea, macar si baga la ghiozdanel, la noi mozoleala e in floare dar in gura n-ajunge mare lucru.Ma bucur ca ai reusit sa mobilizezi beietii, iar Eva vad ca s-a acomodat foarte repede cu noul patut, l-a studiat pe toate partile. Si noi avem aceeasi pozitie preferata de somn.

Otiliav spune:
Mirtha, pot face eco la privat aici, nu trebuie sa vin in Ro. Am mai fost la cabinetul privat, la o moasa. Plus ca moasa care ma urmareste mai face eco scurt spre final sa vada bataile inimii, lichid, doar ca nu-i acreditata pentru morfologie.
Iza, nu-ti spun ce foc si para era si al meu sot in ianuarie. Acum se preocupa de burtica mai rau ca mine, nu stiu de unde schimbarea dar ma bucur de ea. Eu am avut indoilei pana la eco, in sinea mea am sperat pana in ultimul moment desi varianta B nu-mi suradea absolut deloc. Cred ca stii ca testul pozitiv poate iesi si la cancer ovarian, iar eu cu chisturi la ovare in istoric si estrogen luat in prostie din pastilele de alaptat eram o candidata la asa ceva, de aceea medicul de familie a trimis cerere de ecografie si la urmarire sarcina si la oncologie la spital.
Si ce mi-a pus capac a fost ecografia, Elisa si bb3 seamana perfect din profil, daca nu ma uit la anul ecografiei nu fac diferenta.
La noi o sa fie mai greu cu banii, o persoana in plus iar venitul penalizat ca nu voi avea 2 ani lucrati intre copii ca sa iau si compensare din firma.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 19+ 
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui elilov3 buei mirtha hahahah ce mai plangea Dimitrie de mama focului..da Eva e totala cum papa ea....stiu si eu ca doar am papt si noi de ce papa asa cu pofta ![]() ![]() poze aici http://family.webshots.com/album/575457570YuASiB |
Ce pui dulce si mirat si zambaret e Dimitrie in fata iedutului!!
Nici eu nu ma mai joc daca data viitoare nu-mi zici si mie cand aterizezi in Craiova.

aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui bebecris am pus cateva pozici noi.... |
Ce grasunel somnoros ai acolo!
Si ce plete!!
Nu ne dati si noua de-o peruca?? 
Ramo2007 spune:
Mirtha, ce papacioasa dulce ai tu acolo
O sa-i dau si eu Sarei sa pape pulpa asa...sa vedem ce iese 
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui aleinad.g Nici eu nu ma mai joc daca data viitoare nu-mi zici si mie cand aterizezi in Craiova. ![]() |
Mai intai trebuie sa aterizeze in Targoviste.
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)