*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (105)*
Raspunsuri - Pagina 12
monicus spune:
Ce frumusete de cozanacica ai tu acolo.. si cums e joaca ea.. pupam dulce
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleinad.g Si uite aici pe "soru-sa" cum scotoceste prin jucarii. |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
Pozele mele
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Elisa s-a trezit la 7 si a supt din plin, era sanul productiv si nesupt de 2 zile. Maine dimineata, pentru ca e vorba de cel neproductiv, sper sa o fentez. Si uite asa incerc sa cresc distanta de zile ca sa intarc si eu fara sa ma mulg sau sa stau cu comprese. |
Parerea mea (i-am impartasit-o si Amaliei
) este sa nu mai alaptati la intervale asa mari pentru ca exista riscul ca laptele stagnat sa nu mai fie bun. Daca ai ajuns la alaptat la 2 zile, cred ca Elisa poate sa renunte definitiv la sentimentul alaptatului. 
anca_27 spune:
Aleinad, cum sa nu mai fie bun? Doar nu s-o acri.
Eu nu cred in asta, ba cred adica, cam cat cred in babe prezicatoare de cutremure.
Acu serios, am citit undeva despre alaptare si intarcare, si din domeniu, si chiar se propune o astfel de intarcare ca fiind cea mai ok pt copil. Pauze cat mai lungi pana uita.
Fetele cu scrapbookingu, mie-mi suna a `abilitati practice`, fosta `lucru manual`. Da e fain. http://fotografii-fiecare-zi.blogspot.com/2010/01/scrapbooking.html Ui!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui monicus Ce frumusete de cozanacica ai tu acolo.. si cums e joaca ea.. pupam dulce |
Multumim frumos.

aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui anca_27 Aleinad, cum sa nu mai fie bun? Doar nu s-o acri. Eu nu cred in asta, ba cred adica, cam cat cred in babe prezicatoare de cutremure.Acu serios, am citit undeva despre alaptare si intarcare, si din domeniu, si chiar se propune o astfel de intarcare ca fiind cea mai ok pt copil. Pauze cat mai lungi pana uita. |
Eu stiu doar ca stagnarea laptelui duce la blocari ale canalelor care pot conduce la infectii. Deci nu-i de bine.
In plus, eu la 2 zile de la incetarea alaptarii am facut o galma la sanul drept pe care medicul mi-a explicat-o in termeni "populari" ca fiind lapte care a stagnat si s-a coagulat acolo si ca se va resorbi in timp. Ceea ce s-a intamplat.
Pauzele acelea lungi la care se refera articolul respectiv nu cred ca sunt de ordinul zilelor.
Acum fiecare cu parerile lui, dar eu nu m-as risca cu sanatatea copilului pentru 2-3 alaptari in plus.

Amalia spune:
Mie mi s-a parut foarte pertinent sfatul lui Aleinad cu privire la laptele care a "stagnat"!
Asa ca l-am urmat fara regret!
poze aniversare 1 an
aleinad.g spune:
Otilia, ma uit cu sotul la sariturile de la trambulina de la Lillehammer si am vazut un apus de soare superb.
Sunteti departe de zona?
Otiliav spune:
Da, Daniela suntem departe, noi in sud-vest, Lilehammer langa Oslo, 500 de km poate. I-am aratat si eu Anei ieri cum sareau pe Eurosport.
Eu nu mi-am pus problema ca-i stricat laptele. Oricum nu l-a vomat, s-a lins pe botic. Poate daca e mastita nu-i bun dar la mine nici macar nu se impietrise dar se simtea sanul tensionat. Eu stiu ca laptele se produce in timp ce suge copilul dar mai studiez problema. Oricum, e si comoditatea, n-am chef sa ma mulg
.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+ 
oceanborn spune:
Pai daca e asa, atunci la mastita de ce medicul, recomanda punerea bebelui la sanul afectat, el fiind cel care reuseste sa desfunde canalele? nu stiu ce sa zic.
din cate am citit ,mastita nu e infectarea laptelui ci a canalelor.
oricum eu la distanta asa mare n-am alaptat niciodata.
cand am avut mastita aia , dr mi-a zis sa-l alaptez mai des 
Amalia spune:
Eli ce nazdravan ai tu acolo!
Uf, ce ce probleme ati intampinat in ultima perioada!
Cu invatatul cum merge?
Aleinad ce baiat silitor ai!
Sper sa iubeasca si ai mei cartea la fel de mult si la varsta lui. Cat priveste incapatanarea
...cine stie cat o mai tine si la mine intelegerea. Macar sa se incapataneze pe lucruri bune
.
poze aniversare 1 an