GRADINITE PARTICULARE IN PLOIESTI
Raspunsuri - Pagina 16
marcelaraicu spune:
Roxana, nu este reclama. Eu am avut anul trecut fetita la o gradinita de stat. Si dupa cate mizerii am vazut acolo am hotarat sa ii ofer copilului meu un mediu care sa ii dea un start bun in viata. Nu am de ce face reclama unei gradinite sau alteia. Am fost sa vad multe gradinite din Ploiesti inainte sa iau decizia de a o muta pe Ana de la o gradinita de stat la una particulara, avand in vedere ca nu suntem nici patroni, nici copii de bani-gata. M-am hotarat sa va spun despre Gradinita de Cristal pentru ca poate sunt persoane care nu stiau de ea.
Poate ca noi gresim ca ne asteptam sa aflam numai lucruri urate.
vyktoria spune:
Mie nu imi pare neaparat reclama,dar nici informarea nu e prea corecta.Eu stiu de exemplu ca nu scrie pe site ca ar colabora cu un logoped.Deci atentie la toti neavenitii care sustin ca fac cursuri de logopedie la varste fragede, fara a fi calificati.Ar putea face mai mult rau.Cunosc copii care au inceput sa se balbaie abia dupa ce au ajuns la asa-zisul logoped.Nu va lasati pruncii pe mana oricui...
In ce priveste gradinitele de stat, m-a uimit un articol din ziarul de szi: la gradinita Sfantul Mina, nu sunt acceptati copiii somerilor, iar conducerea se explica spunand ca astfel urmareste sa descurajeze munca la negru...Cum am mai spus,suntem o tara a nimanui...Someri,cautati gradinitele particulare!
roxana c. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vyktoria In ce priveste gradinitele de stat, m-a uimit un articol din ziarul de szi: la gradinita Sfantul Mina, nu sunt acceptati copiii somerilor, iar conducerea se explica spunand ca astfel urmareste sa descurajeze munca la negru...Cum am mai spus,suntem o tara a nimanui...Someri,cautati gradinitele particulare! |
Am inteles ca au dat si pe Protv , chiar ca-i de tot rahatul....dar....nu mai ma mira absolut nimic in Romania.
Marcelaraicu , nu cred ca exista ceva unde totul e super-extra-mega-ok. Si faptul ca ai facut cont nou ca sa descrii totul asa ..."numai lapte si miere", cum spun aia in reclama...ma face sa am indoieli.
Poate ca asa este, cum spui tu, dar daca la gradinita e sau nu ok...asta-ti poti da seama dupa copil, dupa cat de mult ii place sa mearga acolo sau nu, indiferent ca-i gradinita particulara sau de stat, asta conteaza cel mai mult, mai mult decat mapa de lucru, dotarile, nr. optionalelor...etc. Cel putin asta-i parerea mea.
kazaciok spune:
Salutare tuturor!
Sunt si eu mamica de fetita si sunt in cautare de o gradinita. As prefera sa o dau la una particulara, pt ca la stat nu-mi permite programul meu. Ce puteti sa-mi recomandati din tot ploiestiul asta? Am citit si eu topicurile si nu am vazut nicaieri ceva legat de gradinita Spectrum (in zona Aurora Vest). Orice informatie ar fi binevenita!
Va multumesc!
andreeapana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vyktoria Ieri am aflat ca Esperia s-a inchis.Ca si Ariel Mica Sirena.Cea din urma nici nu prea avea sanse la ce atacuri i-au fost destinate, dar pare curios sa renunte asa repede Esperia.Voi, mamicile care tocmai ati fost acolo, ce stiti? |
Esperia nu a fost niciodata inchisa, posibil doar gurile rele sa fi vorbit despre asa ceva!
ciklulu spune:
Buna ziua,
as dori sa aflu mai multe despre gradinita Esperia. Am un bebe de 1 an si 5 luni, am auzit ca este si cresa acolo. Pot vizita gradinita , dar ma interesa o parere a unui parinte .
Multumesc mult!