GRADINITE PARTICULARE IN PLOIESTI

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Al meu fiind la program scurt, nu mananca acolo decat pachetelul pus de mine, de acasa. M-am mirat ca il mananca, nu intotdeauna pe tot, dar macar 3/4 tot mananca. Nu stiu daca ii mai ajuta sau nu.
La program lung am nepoata, ma voi interesa azi- maine si-ti voi spune. Nepoata de care vorbesc a fost anul trecut la cresa de la Dumbrava minunata si a dus-o doar pana prin iarna, apoi a renuntat, nu stiu exact care a fost cauza.

Cu ajutatul sa-si dea pantalonii jos cand se duc la wc stiu ca-i ajuta ori ingrijitoarea ori educatoarea a 2-a, asta am aflat de la fii-miu. Nu stiu daca-i sterge si la fund ptr ca al meu face kk dimineata, acasa.

La general vorbind, atata timp cat copilul este incantat, banuiesc ca totul e ok, iar copilul meu nu e unul d-ala care sta unde-l pui, nici pe departe
Si ce m-a convins inca din primele zile ca e ok, a fost o fetita care luni, in prima zi, nu se dezlipea de mama ei si urla ca nu voia sa intre in clasa, iar miercuri, dupa 2 zile, urla de mama focului ca nu voia sa plece acasa, voia sa mai stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redakt spune:

Parerea mea este aceeasi cu a Roxanei, ca atata timp cat copilul este fericit,e tot ce conteaza.Bani se dau peste tot,gradinitele de stat neavand prea mare finantare de la stat cer la fondul clasei parintilor bani,din care se cumpara covoare,jaluzele,mobilier nou.Pe undeva este justificat pentru ca totul intr-o gradinita se deterioreaza periodic si decat sa isi agate copiii manecile in mese,mai bine se dau 30-35 lei in plus pe luna.Plus ca se cumpara consistent cu sume mici de fiecare,fiind multi copii intr-o grupa.Problemele sunt altele,nu aceste sume mici.De netrecut cu vederea,cum ar fi violenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dollyssa spune:

Buna ziua mamici,
ceva noutati legate de gradinitele particulare, cum s-au adaptat copiii?Am vizitat Gradinita Esperia, camerele sunt inalte, tipice pentru cladirile vechi, dar cam frig inauntru,iar usile claselor nu se inchid foarte bine, iar sistemul de supraveghere nu e instalat.Astept vesti!Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelina_s spune:

Buna ziua tuturor!
Despre gradinita Esperia pot sa-ti spun ca baietelul meu este acolo de pe data de 20 septembrie si suntem f multumiti. Mai sunt ceva probleme organizatorice de rezolvat, dar au ceea ce am cautat noi in primul rand: suflet si profesionalism.
Este cam frig pentru ca Dalkia nu a dat drumul la caldura, dar am inteles ca luni cel mai tarziu se va rezolva.
Pupici!

http://www.gradinitaesperia.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vyktoria spune:

Ieri am aflat ca Esperia s-a inchis.Ca si Ariel Mica Sirena.Cea din urma nici nu prea avea sanse la ce atacuri i-au fost destinate, dar pare curios sa renunte asa repede Esperia.Voi, mamicile care tocmai ati fost acolo, ce stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica_elena spune:

Buna ziua, eu sunt noua pe acest site si in acest oras. Am o fetita care in martie face 3 anisori si am inceput deja sa ne gandim la gradi. Noi am inscris-o la gradinita LICURICI, din nord in spatele pietei, deoarece am citit despre ea si din cate am vazut cand am fost acolo este ok dar este si aproape de casa. Astept parerile voastre, sper ca am facut o alegere buna.

Mergi la inceput

Rodica_elena, eu am baietelul la Licurici, am scris mai sus si sunt multumita.
Singura mea nemultumire este ca se cer bani cam multi, zic eu, pe diverse prostii ( ceas, filmare video la serbare , 2 randuri de poze), fondul clasei/gradinitei care nu-i deloc neglijabil-dar macar se vede, gradinita si clasa arata foarte bine, curatenie, educatoarea super, per total sunt multumita.
Fetita ta va fi la program scurt sau lung? Nepotelul meu va fi tot grupa mica din toamna, la program scurt.

Daca ai intrebari, iti raspund cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelaraicu spune:

Eu am fetita la Gradinita de Cristal www.gradidecristal.ro, in spatele Pompierilor si sunt destul de multumita. Personalul este calificat si se ocupa cu adevarat de fiecare copil in parte. Se lucreaza mult, dovada fiind mapa de lucrari pe care ne-o prezinta educatoarele la sfarsitul fiecarei luni si evolutia vizibila a pustoaicei mele. Mancarea este intr-adevar buna, avand in vedere ca Ana, desi mofturoasa de fel, a luat in greutate de cand am dus-o acolo. Ca optionale fac dansuri, aikido, engleza, teatru si la grupa mica si logopedie. Mediul este foarte placut, caldurica, curatenie, culoare si disciplina. V-o recomand cu toata responsabilitatea de mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica_elena spune:

Buna, merci mult ptr. informatii. Noi am inscris-o la program prelungit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodica_elena

Buna, merci mult ptr. informati. Noi am inscris-o la program prelungit.

Cu placere.

Citat:
citat din mesajul lui macelaraicu
Eu am fetita la Gradinita de Cristal www.gradidecristal.ro, in spatele Pompierilor si sunt destul de multumita. Personalul este calificat si se ocupa cu adevarat de fiecare copil in parte. Se lucreaza mult, dovada fiind mapa de lucrari pe care ne-o prezinta educatoarele la sfarsitul fiecarei luni si evolutia vizibila a pustoaicei mele. Mancarea este intr-adevar buna, avand in vedere ca Ana, desi mofturoasa de fel, a luat in greutate de cand am dus-o acolo. Ca optionale fac dansuri, aikido, engleza, teatru si la grupa mica si logopedie. Mediul este foarte placut, caldurica, curatenie, culoare si disciplina. V-o recomand cu toata responsabilitatea de mamica.

De ce oare-mi suna a reclama??

Mergi la inceput