Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *106*
Raspunsuri - Pagina 18
Iulika29 spune:
kawaichan iti trimit o imbratisare caldå!sper din tot sufletul så se rezolve totul intre voi !
Fetelor, eu nu am cotrolat castronelele, biberoanele daca sunt bpa free.Si ii mai pun si in borcanele din alea de bebei.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
selen80 spune:
e buna ideea cu impartasirea meniului...desi noi suntem in urma rau...
azi am papat putin mar la ora 13 (dimineatza n-am reusit sa-i dau, ca s-a trezit la 9 si a adormit la loc la 10.30..) si acum la 16, 60 gr morcov cu pastranac piure..
Santo si eu m-am gadnit ca nu i-a placut consistenta marului, maine il dau si eu prin blender...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
carinablanca spune:
Monikus, voi cand mergeti la controale? Cum e puiul azi?
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 dansu' ploii pentru uka poate se inveseleste merge???? sau ma scalambai degeaba aicea!? Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
merge..
sarumana , esti dulce
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Ellenuta spune:
carina da, ti-o dau din nou.
1 kg faina
2 lingurite drojdie
250 g zahar
200 ml lapte cald
150 g unt
5 linguri ulei
60 g rom
5 oua
vanilie
coaja de lamaie
nuca macinata
toate ingredientele (oua, faina, zahar) trebuie sa fie la temperatura camerei!!
Mod de preparare
Se pune faina cernuta intr-un lighenas, se adauga maiaua (obtinuta din 100 ml lapte cald, 50 g drojdie, 3 lingurite de zahar si putina faina - toate astea le freci bine), laptele caldut si incalzit cu 250 g zahar, galbenusurile frecate cu sare si 150 g unt topit; PONT: faci o gaura in mijlocul fainei, si acolo pui maiaua si o lasi pana creste putin. apoi incorporezi toata faina, dand cu mana prin ea in cerc.
Se framanta bine, se adauga albusurile batute spuma si se framanta bine cam 30 de minute (poti s-o pui si in masina de paine la framantat dar mai putine minute);
La sfarsit se mai adauga 5 linguri de ulei si se lasa aluatul la dospit circa 2 ore;
Din aluat se fac snururi groase de-un deget, care se impletesc si rasucesc in forma de 8. In tava unsa cu ulei se pun "sfintisorii", care se ung pe deasupra cu ou batut. Se rumenesc in cuptorul bine incins, se scot, se ung cu miere din belsug si se presara cu nuca macinata.
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
alex25 spune:
Sa scriu si eu meniul din zilele bune, deocamdata avem asa:
07:30 - 150ml laptic
11:30 - fructe: mar, para + completare laptic (cantitatile difera in functie de chef, dar per total nu mai mult de 180ml)
15:00 - legume: morcov, cartof dulce + completare laptic
18:30 - 150ml laptic
21:30 - 210ml laptic
Cam atat, dar noi suntem la inceput, cam de 2 saptamani ne luptam.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Iulika29 spune:
Noi am papat azi asa:
la 6.30 laptic/terci(stiti voi ca nu stiu cum så va explic, ca numai aici se gaseste)
la 10.00 90 gr de piure de fructe( mango si bananå)
La 12 .00 180 gr de piure de legume si pui
la 15 30 100 gr de piure de fructe (pere cu nectarine)
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Ioanna81 spune:
mai fetelor voi ma cam spariati pe mine... pai eu din cate vad copchiii vostri papa de 5 ori pe zi. al meu numai de 4! eu cum ma diversific??? cred ca laptic mamiferic dimineata si seara si la mesele 2 si 3 fructe / legume si eventual laptic in completare. pfff... de-abia astept sa ajung la cantarul si masuratorul oficial. si la instructiuni de folosifre in ale diversificarii
uka eu mai dansez daca vrei, sa stii!!! asa facem si ceva sport
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
Ellenuta spune:
brr .. am fost nevoita sa ies sa iau citrice ptr sucul evei .. maree greseala .. ce vant batea, s-a mai pus si pe nins .. am venit bocna .. ca eu ca o mare duamna, nu mi-a pus si ceva pe cap ..
raluk la 4 mai mami .. of of .. teroristul mic vrea sa treaca mai devreme la ora de vara ..
alex uite evei nu-i placeau borcanelele. tare greu imi era cand plecam .. mergeam cu juma' de bucatarie dupa mine, plus borcanele congelate .. iti dai seama, ma rugam de aia sa mi le tina la congelator, sa mi le incalzeasca .. mare belea .. daca anna nu o sa fie mai papacioasa, eu cred ca ma spanzur ..
monica vezi mami ca e bine zgatix .. nu-ti mai face griji, mami. e perfect iubitul mic!
miha uff .. ma gandeam eu ca e ceva de nu intri tu .. imi pare rau si sper din tot sufletul sa va fie bine! sa lasati orice deoparte si sa va intelegeti bine.
liliaco ce curajoasa e andrusca ta. tinem pumnii sa scape repede de la dintolog. si tu mami cum ai reusit sa racesti? sanatate multa!
cristina da .. sunt de acord cu tine. macar sa faca pungile mai mici de lapte praf .. dai o gramada de bani si manaca maxim 10 masuri dintr-o punga ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
crocodana spune:
Ioana ce super v-ati distrat la zoo! Si ce flacau mare e Carol. Cred ca seamana cu amandoi!
Mkunigunda, ce iti seamana flacaul. Are niste ochisori tare frumosi!
Alex imi aduc aminte ca m-ai intrebat cum anume ar fi trebuit sa o stimulez pe Ama. In primul rand ar fi trebuit sa o pun pe burtica, putin cate putin chiar daca ei nu ii placea. Apoi, prin gimnastica. Faceam cu ea insa nu dupa un program sau nu zilnic. Nu te mai stresa atat, esti o mamica tare buna. Si mie imi e teama sa nu gresesc cumva fata de Ama dar am ajuns la concluzia de ce cele mai multe ori gresim din dorinta de a face numai bine.
Elle ce bine arata mucenici tai. Cred ca fac si eu pe seara, dup reteta ta insa la jumatate!
Selen, iti multumim frumos!Si a ta e la fel!tot cu capslock
Kaiwachan si sper sincer si din suflet sa fie bine!
Raluk mi-au placut maxim pozele de martisor!in special cele la bustul gol...iar la nunta ai fost diafana asa....great!recunosc am aruncat o privire doar pe cateva poze mai vechi si iti preciez cat se poate de tare ambitia si vointa...am citit destul de mult si pe siteurile de raw trimise...voi incerca cateva retete...
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!