Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *106*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Sa stiti ca si eu sunt pe Facebook.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

te-am adaugat

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna dimineata pe la pranz si de la noi.

Cu scuzele de igoare ca n-am mai intrat ieri dar am ajuns tarziu acasa si tare obositi.
La doc... ce sa va zic, cica e ok. Capsorul tot mare, 48 cm , distanta intre creier si cutia craniana la fel de mare in jur de 7 mm adica dublu fata de normal, nici nu a crescut nici nu a scazut, posibil asa sa fie el. DAca e istet si face tot ce trebuie nu ne ingrijoram (poate el... ca io...)Marog, ,are toate reflexele, sta in fund, rade, se misca precum titirezul (a facut deliciul audientei pe acolo la fel ca pe la toti drii pe unde am fost ). E grasan si dezvoltat ca pt un an si a fost supranumit Harap Alb care ceste in 6 luni cat altii intr0un an... (cra cra, desi mie nu imi pica prea bine ca am niste pititci si cu asta). Si acum ne mai revedem la 10 luni daca ni se pare ceva ingrijorator (nu face ce ar trebui) sau la un an daca e totul ok. CU statul in maini mi-a zis si el ca nu o face din cauza ca e greu si nici nu a fost stimulat adica pus pe burta ca se vede ca nu-i place.
Iar despre Sindr Down mi-a zis ca daca asta e copil cu asa ceva el se lasa de medicina... si ca daca ar avea ochii mai mari n-ar fi copilul meu si mi l-ar fi schimbat la maternitate
Cam atat. Dar nu dati cu rosii ca piticii tot nu au plecat. Ma gandesc totusi ca daca era totul ok nu m-ar fi chemat totusi inapoi la 10 luni/1 an si nu mi-ar fi zis sa urmaresc saptamanal cresterea capului.... desi a zis ca nu e nimic disproportionat....

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Cristina inca nu mi-am luat rochie,mai astept putin,sa vina vara .Oare vine anul asta???

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

MONICA ma bucur mult ca ati venit cu vesti bune de la dr,desi pitici tai nu au disparut fi-r-ar ei sa sa fie ca vin cu toporul dupa ei.Mai mami intotdeauna te cheama inapoi dr astia,chiar daca nu ai nimic caci altfel cum ar mai avea ei clientii daca ar spune"nu mai e nevoie sa veniti"...asa ca nu mai fi supi ca ti s-a confirmat inca odata ca Dragoselul e un baiat sanatos,jucaus si grasunic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Suede multu

Monica eu ma bucur de vestile bune!Nu stiu de ce iti faci griji daca te-a chemat la control..Nu stiu cum e acolo dar aici am schema programarilor pana la 5 ani..La o luna, la 2 ,la 3 apoi 5 la 7 la 10 etc, etc..e si normal ca trebuie så mergi cu el la control. Nu neapårat så aibe ceva..Eu ma bucu tare ca el e bine si ca macar vreo 2 pitici au alunecat pe gheata si si-au rupt gatul..Hai så te pup!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Monica, eu la absolut toti doctorii la care am fost, si cu mine si cu copiii, toti mi-au zis sa revin la control. Cred ca asa se asigura si ei in caz de ceva, ca vezi doamne ei ti-au zis sa revii! Si am observat ca toti dau o reteta, indiferent daca nu ai nimic si esti sanatos. Cu Emma am fost la ortoped, mi-a zis ca e perfecta, dar tot mi-a zis sa revin la control peste un an si mi-a dat un fel de reteta, sau nu stiu cum sa-i zic, imi care scria sa o tin cat mai mult la soare.
Oricum, ma bucur ca totul e bine, eu cred ca macar putin tot te-ai mai linistit.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Hello hello...nu-s deloc in forma si de aia n-am mai citit.
Mi-a zis Sabina ca ati intrebat de mine si am intrat azi putin sa va citesc Va multumim mult pentru urari si ca v-ati facut griji!
Din pacate am avut doua saptamani de cosmar,am fost la un pas de divort si inca nu-s sigura sigura ca n-o sa se intample pozna..asta e,cum o vrea Dzeu.Am fost si sunt inca trista(de fapt m-am scufundat incet incet in depresie)dar sper sa vad si eu luminita de la capatul tunelului in curand si sa stiu incotro o iau de acum incolo.
Ma scuzati ca scriu aiureli pe aici,dar am zis sa dau un semn.Cel mai mult ma doare ca e copilul la mijloc si imi preia starile cu brio...la naiba.

Va imbratisez cu drag si un pupic intarziat de 8 Martie pt toate

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

"Babies can't be spoiled...only nurtured."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mihaela, imi pare tare rau ca ai probleme. Imi dau seama prin ce treci, ca am trecut si eu prin asta, adica sa fiu la un pas de divort. Sper doar ca la tine nu este asa de grav cum a fost la mine!
Eu am observat ca o gramada de cupluri trec printr-o perioada dificila si critica in primul an al copilului. Multi barbati nu reusesc sa se obisnuiasca cu schimbarile majore si clacheaza. (bietii de ei ). Eu sper din tot sufletul sa va reveniti si sa fie bine de acum inainte. Pe noi ne-a ajutat tare mult terapia de cuplu, dar pentru asta trebuie ca amandoi sa vrea sa participe.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Kawa oooof, imi pare tare rau dar te inteleg perfect. Sa dea DD sa se termine totul asa cum se poate sa va fie mai bine.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Monica eu ma bucur pentru vestile bune de la dr si te imbratisez mult de tot, ca tare mai semeni cu mine!

Mergi la inceput