Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *106*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Tocmai am mai incercat sa-i dau cu biberonul si nici nu a vrut sa auda de asa ceva! Ma gandesc ca poate s-a invechit laptele praf, ca are aproape o luna de la deschiderea cutiei, si din cauza asta il refuza. O sa cumpar altul si mai incerc.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Uka ce galerie de arta frumoasa .
Cine mai e pe facebook?

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Cine mai e pe facebook?

Poze

si io pe feisbuc

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Neatza...

Ghiciti cine s-a trezit de tot de tot la ora 4 dimineata? (si nu ma refer pentru papi, ca din aia papam din 3 in 3 ore si trebuia la 4:45...). Incepe cu T si se termina cu "eroristul"

Of, techila ce rau imi pare ca nu s-a rezolvat cu siropelul ala! Doamne ajuta sa gasiti repede problema. Sau poate cum zici, nu e nici o problema.

M-a distrat Alex care de acuma se enerveaza ca nu va fi zapada si Cristina a linistit-o ca va fi zapada, dar nu vom mai fi noi

Cristina daca tot esti blocata in casa din cauza vremii si ai chef de chef , deschide sticla de vin, da drumul la muzica, fa un gratar (sau si mai bine, comanda unul) si s-a rezolvat!

Fetelor, multumesc mult pentru complimente (Monique, Alex, Ralu, Cristina, Kinga, Luci, Elle, Liliana ). Oricum, ca orice femeie, din cauza ca am fost toata viata o plinuta (grasuta clasei ), niciodata nu mi-a placut cum am aratat. Asa ca si acolo in Grecia ma credeam super grasa. Acum ce mi-as dori sa arat asa . Dar mai am 14 kile pana acolo si nici o posibilitate de a face sport sau de a reduce din mancare... Asa ca Ralu, trebuia sa folosesti timpul trecut, nu prezentul . Of, Cristina daca tu imi zici mie ca nu arati bine, apoi nu stiu ce sa zic. Cand tu esti asa slaba si frumoasa si nu te ingrasi deloc si daca papi .

Cristina imi place ca ai mers sa te distrezi dar imi pare rau ca Emma a suferit. Hai ca nu mai e mult si o sa o poti lasa oriunde.

Alex imi pare rau pentru mucisori ca iti chinuie printesa. Sper sa treaca repede . Te inteleg perfect cu instinctele. Deja mi s-a intamplat de cateva ori sa imi para rau ca nu mi le-am ascultat...

Lali vine Craciunul, nu Pastele, nu stiai? Oricum, am tras acolo cu ochiul la niste animalute frumoase tare tare

Luci hihihi JUngla

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Asa o pofta m-a luat de o petrecere din aia adevarata, cu vinulet , gratarele, dansat hore, cantat!
Ce naspa-i vremea! Ce puii mei fac eu in casa toata ziua?
Mada, dar Alin e cu cineva acum? Parca imi amintesc ca ziceai ca mai are un copil, cu el cum se poarta?

POZE

Ma crezi ca habar nu am daca e cu cineva,mai cu celalalt din cate spune si el si mama copilului se duce si la el,ii cumpara si lui.Pe mine sincer nu ma mai intereseaza ce face si daca mai e cu cineva,poate sa fie cu 100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:

Cine mai e pe facebook?

Poze

Ei, e gasca mare acolo! Dar tu nu ai mailul in tabelul de burtici, nu am stiut cum sa te caut.

Ioanna te-am adaugat

Selen multumesc!

Mergi la inceput

Gata,intru imediat

Ioana ai PM!

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:

Cine mai e pe facebook?

Poze

Ei, e gasca mare acolo! Dar tu nu ai mailul in tabelul de burtici, nu am stiut cum sa te caut.

Ioanna te-am adaugat

Selen multumesc!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mda, se pare ca borcanele astea au ceva de le plac la toti copii. Tocmai ce a papat si Zeina jumatate de borcal mere+ pere si vad ca a mai cerut laptic decat 60ml, deci e ok. Ufff, si tare as vrea sa ii dau legume la pranz, dar mi-e frica sa introduc ceva nou pe fondul racelii ei. Desi parerile sunt impartite, ca cica daca nu are nimic altceva decat nasul infundat o poate tine asa mult si bine si pot incerca bine merci sa ii introduc ca doar nu putem stagna asa cu lunile din cauza unui nasuc infundat....eeeeiiii, si eu ce sa fac?

Doamne, astazi am niste probleme existentiale de iti crapa capu'!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Gata Raluk,m-am adaugat!
Foarte frumoase pozele de la nunta,mai,mai ca nu mai am rabdare pana in august la nunta mea!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Suede, ti-ai cumparat rochia?

POZE

Mergi la inceput