Aspirante optimiste > 20 ani (455)
Raspunsuri - Pagina 4
Joy21 spune:
'Neata, fetelor!
Poftiti la cafea fierbinte, lapte, suc de fructe si briose.
ony, asa e, cand e sa se prinda, se-ntampla minunea
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
camcris spune:
BUNA DIMINEATA FETELOR!
Joy21 am sa manac o brioasa , beau un suc de fructe
Cosminutza ma bucur ca iesti incantata de dr. si multumita de explicatiile lui, sa- dea DD cat mai repede un .
Cum a fost fetelor ziua de ieri 8 MARTIE , ce v-au adus ai vostri sotioari
mie mi-a cumparat o superba floare in ghiveci, o begonie roz-rosie si cand am ajun acasa ma luat in brate si ma pupat, ce romantic, lui nu prea ii sta in caracter sa faca lucrui din astea.
sa aveti o zi linistita
beluistef spune:
Buna dimineata
M-ati bagat in boale cu mucenicii vostri...arata......poate imi parasutati si mie unul asa de pofta
Sorinake sa dea Domnul sa fie bine de data asta si sarcina pana la termen.
Ioana felicitari si tie pentru rezultat, sarcina usoara si bineinteles ...LA TERMEN.
Andreea ai fost tare cu pregatirea aceea romantica si apoi ai stat o ora in baie sa-ti astepti sotiorul.... oricum cred ca ce a urmat dupa acea mica suparare...a fost muuuult mai romantic
Cosmina frumosi mucenicii . noi suntem bine, multumim,acum cu mici exceptii, insa crestem avem 435g si aprox 25 cm, miscam de zor. Sa dea Domnul sa fie bine pana la capat.
Sa aveti o zi usoara... -ici la burtici si la toate fetele
Elena, 22+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
PaulaFrida spune:
Neata fetele
Joy multumim pt tratatie,a fost delicios
Cosmy ma bucur ca ai dat peste asa doctor care o sa te ajute sa ai cat de repede sa dea DD
Va pe toate si va doresc o zii minunata
Prin vara speram sa-i dam semnalul de start berzeiIl vrem neaparat pe
TTC Ticker
Marriage ticker
ANDREEA84 spune:
BUNA DIMI,am revenit si eu la cafea,sper sa mai aveti briose si suculet
COSMI,minunat dr.,asa ar trebui sa fie toti dar pe la noi mai rar...oricum e bine ca ai avut parte si de o parere,tratament cu un asa medic!este super bun tratamentul dat,pt prolactina e foarte bine cu brocriptin,asta am luat si eu timp de 2-3luni,numai stiu exact caci mie imi curgea pieptul si imediat si-a pus amprenta pe hormoneii meiclostybelgit se ia timp de 3luni,parca z3-z9 si am multe prietene care au ramas gravi dupa 2luni dar sa zic ca trebuie si monitorizarenumai stiu exact...decat sa vb cu ele si in combinatie cu duphastonin fine,dr.ti-a prescris exact ce este bun pt ovare polich.bafta multa si sa-ti aduca bebelul mult dorit si asteptatcum este acasa?ma crezi sau nu...eu sunt mai odihnita la servici
BEBELU,am mare rugaminte;baga-mi si mie reteta cu mucenici(de post si dulceeu sunt mai afurisita)
NIKE,maine te duci la dr.?sa numai fii suparata si gandeste la bebe,ca lui trebuie sa-i fie bine
hai sa va dau si eu din supararea mea:aseara cand state-am linistita cu al meu sot imi da saracul o veste care-l apasa de 1saptamana,anume;-bebitza,ne-a venit ordin de la minister ca 3unitati compuse din 750 de oameni sa plece in A...... in luna ianuariesi nu pot sa nu ma duc caci dau afara,daca te scoti la fisa medicala cica numai esti bun si apt pt armata ...ma traznit vestea,luna ianuarie,ALEX face4anisori,bb2pana-n4lunice ma fac iar fara el?dar mie frica,daca se intampla ceva?DOAMNE...!sunt pusa intr-o situatie de nu stiu ce sa-i zic,ce sa fac?!
hai ca ma apucai sa scriu scrisoare,imi pare rau ca va spun asa ceva dar sicer tare mult ma mai apasa,nici n-am dormit azi-noapte din cauza asta...
18+RUXANDRA astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007
http://www.flickr.com/photos/andresialex/
ANDREsiALEX
ukume24 spune:
Buna dimineata fetelor,
Joy multumim mult de micul dejun.
Fetelor nu am disparut stati linistite.Iei am avut f mult de lucru si de aceea nu am reusit sa povestesc cu voi.
Cosmi ma bucur enorm ca a fost bine la doctor si ca a meritat asteptarea. Cand mai vine in Romania? Te-ai mai programat sau? Ai platit mult? Eu am sunat ieri sa imi fac programare si nu a putut sa ma programeze decat in 24 martie.Ata e... acu astept... nici urma de rushi si ma dor sanii. O sa mai fac un test de sarcina joi just in case, poate ala nu s-a pozitivat ca nu trecuse 14 zile de la concepere- e cam putin probabil dar na.... ca sa fiu sigura
ukume24 spune:
Vai Andreea acum am citit mailul tau..... am ramas socata. De fiecare data ma uitam la Tv cum trimit trupe in A..... si ma gandeam oare prin ce trec sotiile lor???? oare de ce ii lasa sa se duca????
acum am ramas fara cuvinte.... nu imi vine sa cred cum pun problema... m-am saturat de nedreptati in lumea asta!!!!! Off tu draguta sunt cu sufletul alaturi de tine dar sincera sa fiu nu stiu ce sfat sa iti dau. atat numai pot sa iti spun ca trebuie sa fii puternica si sa te gandesti la cei 2 copilasi pe care ii ai. Dar pentru cat timp trebuie sa plece??
ANDREEA84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ukume24 Vai Andreea acum am citit mailul tau..... am ramas socata. De fiecare data ma uitam la Tv cum trimit trupe in A..... si ma gandeam oare prin ce trec sotiile lor???? oare de ce ii lasa sa se duca???? acum am ramas fara cuvinte.... nu imi vine sa cred cum pun problema... m-am saturat de nedreptati in lumea asta!!!!! Off tu draguta sunt cu sufletul alaturi de tine dar sincera sa fiu nu stiu ce sfat sa iti dau. atat numai pot sa iti spun ca trebuie sa fii puternica si sa te gandesti la cei 2 copilasi pe care ii ai. Dar pentru cat timp trebuie sa plece?? |
ANDREsiALEX
camcris spune:
ANDREEA84 i-mi pare rau de vestea pe care ti-a dat-o sotul tau,
nu stiu ce sfat sa-ti sau, dar daca te ajuta cu ceva am o golega la servici al carei sot este plecat in A.... din ianuarie 2010, ii este greu, dar vb. pe fiecare zi cu el pe tel. si internet
stii ce ma amuza, ca ii zice ca sta cate 1 ora la coada ca sa vb. cu ea 10 minute pe internet, asta este cel mai bine, in rest tot timpul ii zice ca este bine sa o incurajeze, acum de si noi vedeme ce este la televizor.
ei nu au nici un copil impreuna, dar se iubesc foarte mult, ia are 2 copii dintr-o casnicie anterioara
eu nu as putea sa-l las sa plece pe sotul meu si nu avem copii,
dar tu stii ce si cum este mai bine pentru voi
si nu mai fii suparata
gasiti voi o solutie pana la urma
ANDREEA84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camcris ANDREEA84 i-mi pare rau de vestea pe care ti-a dat-o sotul tau, nu stiu ce sfat sa-ti sau, dar daca te ajuta cu ceva am o golega la servici al carei sot este plecat in A.... din ianuarie 2010, ii este greu, dar vb. pe fiecare zi cu el pe tel. si internet stii ce ma amuza, ca ii zice ca sta cate 1 ora la coada ca sa vb. cu ea 10 minute pe internet, asta este cel mai bine, in rest tot timpul ii zice ca este bine sa o incurajeze, acum de si noi vedeme ce este la televizor. ei nu au nici un copil impreuna, dar se iubesc foarte mult, ia are 2 copii dintr-o casnicie anterioara eu nu as putea sa-l las sa plece pe sotul meu si nu avem copii, dar tu stii ce si cum este mai bine pentru voi si nu mai fii suparata gasiti voi o solutie pana la urma Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
si partea cea mai nasoala este criza astaunde oamenii stau in somaje...el nici somaj nu primeste...haz de necaz!
ANDREsiALEX