Aspirante optimiste > 20 ani (455)
Raspunsuri - Pagina 5
cos_minutza spune:
Neatza!!!
Joy multumim de tratatie!!!
Andreea imi pare rau de vestea primitaNu-mi pot imagina ce poate fi in sufletul tau stiindu-l pe sot acolo.Tratamentul nu e in combinatie cu Duphastonul,il iau doar ca sa imi vina ciclu sa pot incepe cu closty iar monitorizare de aia fac sa vada daca se sparg singuri foliculii.
Ukume ma bucur ca esti bine!Medicul vine foarte des in Oradea,eu am plati 160RON consult ,eco endovaginala, test Babes- Papanicolau si colposcopie.Pret acceptabil zic eu!Daca vrei sa te ajut cu ceva vb pe PM sau mess
Camcris
In primavara asta,musai sa vina barza
cos_minutza spune:
Stiam ca am uitat pe cineva
Elena ma bucur ca sunteti bineai deja baietel mare in burticaDoamne ajuta sa fie bine in continuare
Paula dragutzo te
In primavara asta,musai sa vina barza
Talida__ spune:
'neata fetele si pupici. Sper ca mai aveti o gurita de cafea si pentru mine.
Eu am ajuns aseara acasa destul de trista si deprimata dar noroc cu sotul meu care debordeaza un optimism molipsitor, asa ca mi-am revenit.
Andreea nu te mai supara ca faci rau la bebe. Lasa ca va fi bine. Pana in ianuarie mai este. Sunt sigura ca veti lua cea mai buna decizie pana atunci. Noi suntem alaturi de tine
Cosmi ma bucur ca ai gasit un medic in care ai incredere. Rabdare si va veni si bebe
Va pup pe toate
_
FF Charts: http://www.fertilityfriend.com/home/2ba8d8
bebelu86 spune:
neata fetiliii ..chiar dc nu mai e asa de dimineata pt mine e
Andreea ai pm.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Dragostea-i nebuna vine de pe luna, nu incerca sa te ascunzi de ea sigur te va gasi, dragostea e simpla e iubire adica nimeni in lume nu a stiut sa-mi spuna de fapt cum e ea,cum e dragoste
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu voi fi anul acesta
Joy21 spune:
Andreea, imi imaginez doar ce-o fi in sufletul tau de mama si sotie Nici nu stiu ce sfat sa-ti dau insa orice decizie ati lua cel mai important e ca tu si sotul tau sa fiti uniti ca sa puteti trece peste greutati impreuna.
Fetelor, eu am mai facut un test ca sa scap de gura surorii mele si se vede si linia de test, mai slaba. Testul e f sensibil, se numeste first response. Nu stiu ce sa zic, ma gandesc ca poate s-a pozitivat din cauza tratamentului cu duphastton. Rusii inca nu dau semne. Voi ce credeti?
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
ukume24 spune:
Andreea draga dar nu ar putea sa isi gaseasca altceva de lucur? macar sa va ganditi si la varianta asta.....Poate da Dumnezeu si si-ar gasi altceva....Nu vreau sa te influentez nici cum pentru ca voi stiti ce e mai bine pentru voi mai ales ca a mai fost plecat dar eu nu l-as lasa pe sotul meu.Mi se pare ca riscul e prea mare si timpul inapoi nu-l mai poti da in caz ca se intampla ceva. Din nou imi cer scuze fata de tine ca iti spun lucurile astea dar am legat aici o prietenie si am simtit nevoia sa iti spun ce gandesc in calitate de prietena . Voi trebuie sa puneti in balanta si bune si rele si sa luati o decizie impreuna. In acelasi timp mai sfatuitiva si voi cu paritii, familia....
ukume24 spune:
Joy ce tare m-as bucura sa fie bebe!!!!!!Dar in ce zi esti? cand ar fi trebuit sa apara rushii? Ti-a intarziat mult??
Katy82 spune:
Buna fetele! Cosminutza ma bucur ca ai dat peste un doc. bun.
http://lt2f.lilypie.com/a6XVp2.png
sa devin !
Katy82 spune:
Andreea tare faza cu baia! Esti o scumpa. De plecatul sotului nu stiu ce sa-ti spun, nici mie nu mi-ar fi usor fara al meu. Si eu nu sunt nici insarcinata si nu am nici copilas mic. Poate rezolvati voi cumva.
http://lt2f.lilypie.com/a6XVp2.png
sa devin !
beluistef spune:
Joy sa dea Domnul sa fie , mai refa testul si cu urina de dimineata...si cu un alt test si cine stie ....poate vine martisorul, doar este luna martisorului.
Andreea imi pare rau de situatia in care sunteti in a lua decizia cea mai corecta. Importanta este sa ganditi impreuna si sa puneti in balanta ce este mai important si astfel sunt sigura ca veti lua decizia corecta.
Cosmina ...poate cu gasirea acestui medic mai bun va veni si vestea mult asteptata.
Elena, 22+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)