America (193)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

philip - ce casuta aveti voi
curtea are nevoie, de un copacel,iarba verde, o floricica si gata

corina- e o frumoasaFrancesca

hilde - bine spus si mai adaug - soacrele sunt geloase... cand vin aici si isi vad baietu cu nevasta frumoasa si desteapta(cariera,scoli,etc) au casa lor, viata lor si ele ,soacrele,sunt cam a 5 roata la caruta,nu mai au nici un cuvant de zis , nu mai pot controla viata baietului ,baiatul e barbat si asculta de nevasta , nu de mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Aoleu Ramonaaaaaaa, si cum nu ai strans o de gat?! sunt si "f aproape" cele doua numa Ana si Paula ce i drept.

Pumba !!!

Concluzie: mamicile de baieti mareeeee grija! da?

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Ramona, acum iti veni tie randul, si eu am bombardat-o pe Adriana cu intrebari acum vreo cativa ani. wow, ani, chiar ca nu-mi vine sa cred ca va "stiu" de atata vreme.
pumba, , iarba-i inca uscata, se face ea verde, asa am auzit, e alt sortiment decat ce aveam noi in utah, 'om vedea. copaci nu pun ca nu stam pe aici prea mult si daca e sa mai vina o furtuna cum fu, macar nu-mi cad crengile pe casa (hahaha, si eu cu drobu' de sare). as pune niste shrubs, am o zona determinata in fata casei unde n-am incotro, si mulch.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Mi-a venit Corina... Apoi m-am gindit ca-i pierderea ei si mie ce-mi pasa?
Sa fie ea sanatoasa, sa joace remy in continuare cu socrul.
Face mai bine la nervii mei, zau asa!

Asta cu Germania probabil ca-i asa, un impuls de moment. Vedem ce o fi pina la urma, dar multumesc pentru sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Pai spune Liris.

io am soacra, socru si cumnata (forty, nemaritata, cu ochii, frustrarea si atentia pe noi non-stop).
iar barbatu meu ... asa ca-n "everybody loves Raymond". pina si reactiile lui si modul de a gindi se aseamana uneori cu Raymond. pina si certurile noastre se aseamana uneori cu ale lor.

ocebine, deci soacrele sunt soacre oriunde in lume .

blackpanterro, ce de avantaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Liris, ce distractie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaism59 spune:

Buna seara fetelor,

nu as vrea sa intervin in mijlocului discutiilor voastre, dar cred ca voi ati putea sa ma ajutati cu niste informatii.. pt care va multumesc in avans si imi cer scuze pt datul buzna ..

pe scurt, sotul meu ar avea o propunere pentru un job in us (pe undeva prin connecticut), si inainte de a merge mai departe as avea nevoie de niste informatii de ordin practic despre ce este acolo: salarii, cost of living, avantaje / dezavantaje, site-uri utile, scoli, calitatea vietii, mancare, etc, etc. Ce ar trebui totusi sa spun, este ca in prezent locuim in bucuresti, nu prea avem de ce sa ne plangem de altceva decat de viata din bucuresti (drumuri, gropi, spagi, stress), dar cu care ne-am obisnuit .... Eu lucrez, am un job bun, intr-o companie franceza ( care platesc destul de prost, deee.. francezii sunt zgarciti), copilul este la gradinita, fiecare are rostul lui.
In tot contextul acesta, parca imi este greu sa o iau de la capat in alta tara (am uitat da spun ca avem 35 de ani) si as vrea sa stiu pt ce (altceva decat pt carierea sotului, lucru evident de altfel).
Stiu, sunt multe lucruri de care trebuie tinut cont, de aceea apelez la voi sa ma ajutati cu sfaturi si info utile.
Merci inca odata de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Adriana tare filmuletul!
si chiar ca parca mai multe avantaje.. pe mine nu ma deranjeaza ca vb aici.. desi nu stiu care e treaba cu contractori..

Buflea off ce soacra si a ta!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Daca sunteti bine merci si sotul are o cariera cat de cat OK acolo unde e, eu zic sa nu veniti. Depinde si ce ar insemna pt el o asemenea mutare, il propulseaza pe culmile carierei, sau e doar ceva tentant pur si simplu, dar care nu inseamna cine stie ce pana la urma? Nu veti avea green card decat dupa ani buni, tu nu vei putea lucra, s-ar putea sa fii dezamagita. Cred ca cei care o duc ok si bine merci in Ro si nu au probleme semnificative au sansa sa nu le placa deloc aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Pai depinde unde in CT ? Mai aproape de NY (1 ora de condus) este o scumpete de nu ai aer, dar totul este frumos, ca la bogati - case mari, scoli super bune, lume sofisticata. Putin mai in nord, este o zona foarte proasta - Bridgeport - si si mai in nord este Yale, zona iar buna si academica, dar cam izolata.

Ce pot sa-ti spun este ca exista o comunitate mare de romani-makedoni care par destul de prietenosi, au o biserica superba, noua, unde am facut noi Revelionul ...

Nu am inteles daca tu o sa ai drept de munca ... daca nu si tii la rutina asta de femeie cu serviciu, o sa te cam ucida singuratatea si cratitele. La 35 de ani, eu nu as mai veni ... eu am venit la 33 si a trebuit sa ma apuc iar de scoala, adaptare mai grea ... dar mie nici nu imi plac schimbarile deci emigrarea a fost chiar o nebunie. Nu te lua dupa mine.

Mergi la inceput