America (193)
Raspunsuri - Pagina 16
Ramona J spune:
Ce cavaler este Luca!
Sinzi, esti very smart ca nu te pui cu ea. Nu-ti face griji in legatura cu povestile ei. Cine e suficient de destept pricepe ca nu-i normal sa va birfeasca in felul ala, iar cine nu pricepe nu merita oricum mai multa atentie decit soacra.
Sint uimita ca face toate astea, avind un singur copil si un singur nepot. Nu realizeaza cit pierde? In fine, pierderea este a ei. Voi va descurcati intr-un fel pina la urma. Stii cum e, ce nu te doboara te face mai puternic.
Eu am incheiat rapid cu soacra. Pe Alexandru l-a plimbat pe un ger monstru la doua luni si mi l-a adus amortit de frig (ea fiind vesela ca a dormit bine copilul la aer ), apoi l-a scapat din brate cind a vrut sa prinda un bol din sticla pe care il tinea in mina cealalta. N-a prins nici bolul si a dat cu copilul de citeva luni de parchet, a cazut peste cioburi. Mai mult - copilul a avut concussion, ea nu m-a sunat sa-mi spuna despre asta si incerca sa ascunda...
Am mai zis ca a dat sa ma intrebe ce face Ana, dar cumva i-a iesit Paula.
A plecat frumos acasa, i-am multumit pentru ajutor si cind ne-a intrebat daca mai vrem i-am spus iar ca-i multumim, dar ne descurcam foarte bine.
Acum ne-am facut datoria, a fost si socrul (tot cu tam-tam, bineinteles), deci i-am taiat de pe lista si m-am linistit, mi-am facut datoria si am terminat cu vizitele.
Problema este ca vizitele astea sint prea lungi, mai ales daca nu exista o relatie buna.
Edit sa spun ca dupa ce ne-a "ajutat" soacra atita i-am spus sotului ca-i norocos sa fi ramas in viata, nu stiu cum a trecut de faza copilariei.
In rest desi nu ne iubim (deloc) avem relatii cordiale. Ne uram ce-i de urat de diverse ocazii, eu am grija sa-i amintesc sotului sa le ureze ce-i de urat cind vine ziua lor (el uita). Parintii intra in alta categorie decit alte persoane care ne supara din diverse motive. Probabil ca de asta doare mai tare, dar trebuie sa fim mai ingaduitori pentru ca astia sint si altii nu avem.
Teoretic pare simplu, in practica stiu ca-i mai greu de aplicat.
mihutza11 spune:
vai ce era sa uit de Project Runway.. bine ca mi-am amintit.. ma duc sa mai citesc din urma..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
liris spune:
si uite asa , cind e vorba de soacre, se umplu citeva pagini instantaneu.
da io zic din nou, bine ca aveti numai soacre, altele au si socrii si cumnate ....
mihutza11 spune:
vai Sanzi chiar ca telenovela.. cred ca mai tare o racaie indiferenta si tacerea decat sa va coborati la nivelul ei..
si e ff imp ca Radu sa fie pe aceeasi lungime de unda..
uite povesti din astea ma pun pe ganduri si ma fac sa nu imi doresc ajutor nici de la soacra, nici de la mama, care e mai soacra ca soacra-mea.. desi nu am nimic cu soacra.. dar am stat si cu mama si cu soacra o perioada.. si da era bine cand veneam de la servici ma astepta soacra cu mancare calda, spala, curat- mai putin ca eu eram baza.. dar dupa un timp ceva ceva tot te racaie, mici chestii care se aduna, dar in niciun caz telenovele din astea..
probabil ca atunci cand o sa vina bb2 o sa vina sa ma ajute un pic.. ca o sa fie mai greu cu doi... si ca sa nu mai spun ca atunci cand locuiam cu ea si eu aveam discutii cu al meu, ea imi lua mie partea ca stia ca am dreptate..
in plus ai mei cu soacra mai vb la telefon, asa ca e ok la noi..
nu mai stiu ce mai voiam sa zic..
ma duc la somn..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
blackpanterro spune:
Sinzi, imi pare tare rau ca ai petrecut asa de nasol cu socrela :(, femeie bolanda...
Andreea, super casuta! Sa o stapaniti sanatosi!
SuperLia, la fel si voua, sa o stapaniti sanatosi, e tare frumoasa!
Adriana 14w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
blackpanterro spune:
O prietena a postat asta pe FB :))))
http://www.youtube.com/watch?v=FiCEyRGvlCw - oare a cui soacra o fi? :)) "don't make the smart with me! :)))
Adriana 14w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
Hilde spune:
Fetelor, nu vreau sa generalizez dar din observatiile mele:
Ele vin din Romania unde, de ce sa nu spunem drept, oamenii sunt foarte diferiti si cand vin in America nu le place casa copiilor pt ca e facuta din lemn si nu din piatra solida ca in Romania, nu le place cum se imbraca copiii( nu se imbraca fetele cu haine de firma si cu tocuri ca in Romania), nu le place ca nu li se acorda statut de VIP, sunt surprinse sa constate ca de fapt copiii nu sunt stinky rich ci au banii planuiti...si mai rau..copiii au pretentia ca ele sa vina sa munceasca.
E o diferenta intre asteptari si ceea ce gasesc aici.
Si soacra mea a concluzionat ca in America casele sunt din lemn si ca nu e deloc bine asa...
dar sotul i-a zis sa nu faca pe mironosita ca nu-i mai bun apartamentul ei inghesuit din ghetto in Timisoara unde tot timpul are probleme cu vecinii( asa au zis prietenii nostri americani cand au vazut blocurile din Romania- ca arata ca ghetto-ul)
E doar o chestie de discrepanta intre asteptari si ceea ce gasesc aici.
Hilde spune:
Asa ca inainte sa le invitati, sa le spuneti ca nu sunteti milionari inca, traiti o viata absolut normala si anosta pt standardele din Romania.
Macar stiu la ce sa se astepte.
Hilde spune:
Inca una si-am plecat.
Noi am fost la un super bowl party cu colegii mei de munca si ne-am imbracat sport. Soacra mea a fost atat de critica...cum sa ne ducem la party si sa ne imbracam cu blugi...de ce nu-mi pun fusta sau rochie si pantofi cu toc? A fost foaret dezamagita de cum ne-am imracat, pur si simplu nu putea sa ascunda dezamagirea.
Degeaba i-am explicat noi ca acum traim in alta tara + e ca si cand ne-am duce sa vedem un meci de fotbal in Romania...in fine ne intoarcem de la petrecere,sotul meu intalnea pentru prima data colegii mei de la noul loc de munca. Sotul meu zice cu voce tare ca sotia lui este cea mai frumoasa femeie din biroul ala. ..la care soacra mea zice ca nu crede...nu direct..dar indirect cam asta a zis.
Dupa cateva zile a vazut pozele si a zis ca a avut dreptate sotul. Eu m-am amuzat teribil. Sotul nu putea sa creada lipsa ei de maniere. Sa stiti ca noi nu ne dam seama dar dupa ce traim aici o perioada vedem complet diferit lucrurile si avem asteptari diferite de la oameni.