Matei- Campanie antiabuz *3*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Legat de autorizatii: eu am mai participat la doua campanii organizate tot de mamici, una dintre ele era cu "Alapteaza-ma mami", am fost mai multe fete in mai toate parcurile mari din Bucuresti si am impartit pliante si brosuri si am stat de vorba cu mamicile interesate. Nu ne-a intrebat nimeni de autorizatie de impartire fluturasi sau ceva de genul asta. Am dat de multe ori nas in nas cu politistii comunitari, ca era cald afara si erau iesiti la plimbare dar nu ne-au intrebat deloc de asta. Ba mai mult in ziua "evenimentului" pentru ca ploua groaznic ne-au lasat sa stam la adapost dar tot asa fara sa puna intrebari. Nu zic, e bine sa o obtineti doar ca daca e cine stie ce procedura complicata eu cred ca ne putem lipsi.
As vrea si eu sa impart si sa port si tricou, noi ne plimbam in mai multe parcuri asa ca va anunt atunci in ajun de 1 aprilie unde vom fi in ziua aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

oricum, cristina, fiind o campanie, nu e musai sa ai un copil abuzat. pt ca in general, la campanii publicitare se face casting si se alege cineva care sa "joace" rolul de care e nevoie. se poate pune un disclamer, copilul din imagine nu este un copil abuzat. oricum, nu stiu cat ar fi alex de acord sa folosesc imaginea Soniei...

foarte socant ar mai fi sa folosim imaginea fetitei lui LauraNicole, dar pt a avea impact ar trebui sa folosim niste chestii care ar durea prea tare poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

eu cred ca ar auta si o imagine cu un copil fericit in bratele mamei. asa ca sa fie un mesaj pozitiv. sa indemne la iubire

Mergi la inceput

Muuh, ce bine ca ne zici asta ! super ! ma gandesc ca poate doar pt campanii cu profit se cere autorizatie... cand ati impartit voi?

te !

legat de tricouri, pe prima pagina a primului capitol (le voi aduce in prima pagina aici) exista 3 imagini (parca) pe care le putem folosi pt tricouri. eu am ales pt mine, Sonia, Noe, Bia, Kokiy si Mihaelka imaginea lui Happy_in_TO cu umbra care ridica mana la copil. cine vrea, eu pot sa fac tricouri, dar din pacate nu mai pot sa le fac fara bani (in afara de cele pe care le-am facut sau le am in comanda ) dat fiind ca mi-am busit faru ieri...

ar fi super sa putem purta toate tricourile la imparteala. facem cumva sa lecentralizam undeva si sa le trimitem in tara pe urma? eu ma ofer sa le fac pe toate, poate obtin si o reducere daca merg cu mai multe de-odata, sa intreb, dar problema ar fi banutii...

Mergi la inceput

cristina, un mesaj pozitiv (iarta-ma denizel :))] nu o sa aiba nici un impact. trebuie socata audienta, altfel nu obtinem decat aruncarea la cos flyerului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

Muuh, ce bine ca ne zici asta ! super ! ma gandesc ca poate doar pt campanii cu profit se cere autorizatie... cand ati impartit voi?

te !

legat de tricouri, pe prima pagina a primului capitol (le voi aduce in prima pagina aici) exista 3 imagini (parca) pe care le putem folosi pt tricouri. eu am ales pt mine, Sonia, Noe, Bia, Kokiy si Mihaelka imaginea lui Happy_in_TO cu umbra care ridica mana la copil. cine vrea, eu pot sa fac tricouri, dar din pacate nu mai pot sa le fac fara bani (in afara de cele pe care le-am facut sau le am in comanda ) dat fiind ca mi-am busit faru ieri...

ar fi super sa putem purta toate tricourile la imparteala. facem cumva sa lecentralizam undeva si sa le trimitem in tara pe urma? eu ma ofer sa le fac pe toate, poate obtin si o reducere daca merg cu mai multe de-odata, sa intreb, dar problema ar fi banutii...

Noi am impartit in octombrie, timp de o saptamana in fiecare zi in alt parc. Am fost in: Herastrau, Cismigiu, Titan, Tineretului, Moghioros si parca si Kiseleff (fiecare din noi mergea unde ii era mai aproape). Acum, ca proportii eram maxim zece mamici cu copii aferenti, adica nu vreau sa iti imaginezi ca am fost vreo armata de oameni. Vreau si eu tricouri ca ale voastre. Pot sa iti dau PM sa vb si de bani, pot trece sa ti-i las ca am drum pe unde inteleg ca stai tu?

Mergi la inceput

Muuh, te , astept PM. Eu vreau sa o iau spre nord in 30-45 min, dar astept PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Kay, nici nu se pune problema sa faci tricourile gratis. Eu ma gandeam pentru Cluj sa le facem aici la noi, odata ce avem forma finala a fluturasilor.

Ar trebui poate sa treci pe prima pagina lista mea cu voluntari la impartit de flyere din capitolul trecut, sa stim concret pe ce ne bazam.

Si sa treci si data de 1 aprilie (eventual in titlul capitolului),asta daca toata lumea e de acord cu ea.

Cu desenul...oare nu gasim o persoana talentata aici pe forum care inca nu stie de campania noastra? Eventual sa cerem ajutor printr-un text scurt si concis pe care sa-l publicam la odisee si scutece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

da 1 aprilie chiar e o data buna? adica ziua pacalelilor...

daca alegeti voi data asta io sunt de acord

Mergi la inceput

Anca, mai bine intrebam fiecare la oduseea ei, altefl e spam.

Da, 1 aprolilir nu e cine stie ce... Mai bine 3 aprilie, e sambata. Daca ploua ceva, se amana pe 4 aprilie. Daca iar ploua, se amana pe 10 aprilie...

Barbatul meu e dispus sa piarte tricou in emisiunea lui. Uite sambata ne-am intalnit cu razvan(razvan si dani) de la antena1 si am uitat sa ii spun de campanie... Intrebarea era ce imagine sa-i pun pe tricou? Cea cu umbra e OK?

Mergi la inceput