Matei- Campanie antiabuz *3*
Raspunsuri - Pagina 4
kay spune:
deci poze nu vreti.
denizel, daca imparti unde vrei tu, sa-ti iei si papucii aia buni, ca te alearga jandarmii.
sdcristian spune:
am gasit pe siteul unicef romania
Procentul p#259;rin#355;ilor ce recurg la metode disciplinare ce presupun abuz fizic: 73% (sondaj CAP 2006)
sdcristian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay deci poze nu vreti. denizel, daca imparti unde vrei tu, sa-ti iei si papucii aia buni, ca te alearga jandarmii. |
ar fi bune si poze, dar nu cu sonia dupa operatii. mi nu stiu cum sa ne folosim de suferinta ei de atunci asa. parca mi-ar fi rusine in fata ei.
plus sa nu te trezesti ca o recunoaste cineva si cum al tau &co e persoana publica se mai vede si prin presa ca lovitor de copii
denizel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui pitzinuca
incerc sa dau si eu azi de o prietena... sau a ramas ca tb facut de un copil? eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati _ traduceri si asistenta "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." |
Nu neaparat de un copil, Pitzinuca. Vrem un desen al carui mesaj sa aiba un impact puternic.
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
kay spune:
cristina, nu poze cu fatza ei, dar am poze in care se vad doar vanataile... oricum, acum nu mi se mai pare nici mie o idee buna... dar poze in general... putem gasi pe net, cere sa ni se dea voie sa le folosim si gata.
sdcristian spune:
stiu kay, tocmai de asta trebuie facut ceva. ca pana asteptam ceva de la stat...
dar poate cu vorba buna aungem la inima catorva mamici
denizel spune:
Kay, voi avea autorizatii.
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
kay spune:
http://images.google.ro/images?hl=ro&source=hp&q=abused%20children&rlz=1R2ADSA_enRO363&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
poster abuz
imagine
uite tot felul de imagin cu copilasi abuzati
sdcristian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay cristina, nu poze cu fatza ei, dar am poze in care se vad doar vanataile... oricum, acum nu mi se mai pare nici mie o idee buna... dar poze in general... putem gasi pe net, cere sa ni se dea voie sa le folosim si gata. |
asta e altceva
oricum cum nu facem profit sigur ne-ar lasa sa le folosim mai ales daca le luam de pe ceva site care merge in aceeasi directie
(nu-mi functioneaza virgula)