Matei- Campanie antiabuz *3*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

deci poze nu vreti.

denizel, daca imparti unde vrei tu, sa-ti iei si papucii aia buni, ca te alearga jandarmii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

am gasit pe siteul unicef romania

Procentul p#259;rin#355;ilor ce recurg la metode disciplinare ce presupun abuz fizic: 73% (sondaj CAP 2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kay

deci poze nu vreti.

denizel, daca imparti unde vrei tu, sa-ti iei si papucii aia buni, ca te alearga jandarmii.

ar fi bune si poze, dar nu cu sonia dupa operatii. mi nu stiu cum sa ne folosim de suferinta ei de atunci asa. parca mi-ar fi rusine in fata ei.

plus sa nu te trezesti ca o recunoaste cineva si cum al tau &co e persoana publica se mai vede si prin presa ca lovitor de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui pitzinuca

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Ce facem cu desenul???

incerc sa dau si eu azi de o prietena... sau a ramas ca tb facut de un copil?

eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati
_

traduceri si asistenta

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Nu neaparat de un copil, Pitzinuca. Vrem un desen al carui mesaj sa aiba un impact puternic.

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

cristina, foarte-foarte trist ...

Mergi la inceput

cristina, nu poze cu fatza ei, dar am poze in care se vad doar vanataile... oricum, acum nu mi se mai pare nici mie o idee buna... dar poze in general... putem gasi pe net, cere sa ni se dea voie sa le folosim si gata.

Mergi la inceput

stiu kay, tocmai de asta trebuie facut ceva. ca pana asteptam ceva de la stat...

dar poate cu vorba buna aungem la inima catorva mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Kay, voi avea autorizatii.

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

http://images.google.ro/images?hl=ro&source=hp&q=abused%20children&rlz=1R2ADSA_enRO363&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

poster abuz

imagine

uite tot felul de imagin cu copilasi abuzati

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kay

cristina, nu poze cu fatza ei, dar am poze in care se vad doar vanataile... oricum, acum nu mi se mai pare nici mie o idee buna... dar poze in general... putem gasi pe net, cere sa ni se dea voie sa le folosim si gata.

asta e altceva

oricum cum nu facem profit sigur ne-ar lasa sa le folosim mai ales daca le luam de pe ceva site care merge in aceeasi directie

(nu-mi functioneaza virgula)

Mergi la inceput