Matei- Campanie antiabuz *3*
Raspunsuri - Pagina 3
Alexia27 spune:
Kay, Denizel, si eu votez cu sloganul Ancai.
In legatura cu partea de pe verso, cu lovitul- lasitate si cruzime...s-ar putea sa obtinem efectul contrar, ca poate fi interpretat ca o acuzatie si s-ar putea ca bizonii sa-si infunde si mai tare urechile la mesajul din spatele cuvintelor.
E doar o parere...
I am alive and I am here forever
Michael Jackson
I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury
mihuta spune:
Si eu votez pentru textul Ancai (cel cu "daca ma lovesc..."
pe verso as prefera ceva care sa se adreseze parintilor de copii mai mai mari , ca primul e mai degraba pentru parinti de toddlersi.
Eu saptamana viitoare nu sunt in tara, dar cred ca nu e un bai daca impart fluturasii dupa, nu ?
kay spune:
mihuta, atata timp cat ai autorizatie de imparteala, e totul OK. si noi cred ca pe 1 aprilie impartim, nu?
pitzinuca spune:
'neata fetelor,
eu saptamana viitoare ma duc sa vad ce trebe pt autorizatie.
votez si eu textul ancai pt fata.
Pt verso, legea si ceva de genul: "Educatia prin frica si violenta, nu este o educatie adevarata. Noi parintii, Cei Mari, TREBUIE sa avem capacitatea de a educa pe cei mici prin explicatii si puterea exemplului. Copiii ne iubesc neconditionat. PANA LA UN MOMENT DAT..."
Oricum,. pe oricare l-ati alege, trebuie sa ne miscam mai repede. De asta spuneam eu in cap.1 sa ne fixam niste termene. De ex, in 2 zile se inchid voturile pt text si desene. Nu stiu, hotarati voi. Dar mie una mi se pare ca ne lungim prea mult...
Va tzuc!
eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
mihuta spune:
mda, am auzit bucuria cu autorizarea...cred ca trebuie sa mai co-optez cateva mamici...oops cunosc doar una care sa nu se simta direct vizata de fluturas...
viviana spune:
Eu pot imparti in Kisselef si Herastrau.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
denizel spune:
Eu o sa impart oriunde o sa ma nimeresc la un moment dat.
Ce facem cu desenul???
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
sdcristian spune:
eu votez cu textul ancai si cu desenul sofiei sau al lui liviu, daca ne dau voie mamele eventual le putem stiliza noi un pic sa fie mai clar mesajul. adica cineva - ca nici la desen nu am talent
pitzinuca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Ce facem cu desenul??? |
incerc sa dau si eu azi de o prietena... sau a ramas ca tb facut de un copil?
eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
sdcristian spune:
si pe spate textul legii
plus daca ar avea cineva vreo statistica. sa scrien ceva de genul in romania 56% din familii folosesc palmele/bataia ca instrument de educatie. spune stop astazi, fii printre cei care nu isi lovesc copilul. noi te putem ajuta - intra pe desprecopii.com (sau ce adresa vreti voi) acum!