Copilasi de Iulie - August 2004 (42)
Raspunsuri - Pagina 5
BLUE ANGEL spune:
pupici mii !sunt la al doilea msg ...nu stiu ce s-a intamplat la primul ..asa ca o iau de la capat din ce imi mai amintesc ..
Gabi , ce draguta e pisicutza ? e aceea din Whisckas ? sau maidaneza ? de unde ati luat-o ? intreb si eu ,...cu toate ca sotul meu a zis un nu hotarat !!!
Olivia tinem pumnii sa fie bine azi cu Sorin ...eu cred ca va fi !!!
ieri tb sa mergem la psiholog ..dar ce am putut urni masina din zapada ? am amanat ptr sapt viitoare ..va asteptam cu mare drag !
Gabi , incalzirea prin pardoseala e grozava !!!! dar s-ar putea sa ai consum mai mare ...
Roxi , cand mai ai timp sa gatesti ? incerc sa ma organizez pentru perioada in care ma voi intoarxce la munca !!!si nu-mi ramane decat noaptea !!!
Corina , tinem pumnii sa fie bine !
Alice ce mai face gizmo?ce filme ai mai vazut ? eu am vazut ieri serious man ...ciudat film ..nu am facut legaturile , zau ca m-a derutat rau ...
Daria , pai chiar asa ..mai fa si tu copilului ceva dulce ....
ce mai era ?
ce mult ma bucur ca ninge iar de maine ...ma duc sa scot globuletele !!!
ma duc sa ma culc (scuze pentru clasa muncitoare)langa coco
pupam cu drag
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BLUE ANGEL Roxi , cand mai ai timp sa gatesti ? incerc sa ma organizez pentru perioada in care ma voi intoarxce la munca !!!si nu-mi ramane decat noaptea !!! |
pai... asa si eu. seara dupa ce se culca copiii (8.30 adica). sau cand vin acasa si arunc doar ceva in cuptor ca friptura si garnitura la un loc. si duminica dupa-amiaza e rezervata pentru asta. iti intri in ritm...
Cori, succes mult cu Eva! sa fie totul bine!
Robi, bafta lui Matei maine la dentist.
alice2004 spune:
'na seara !
Nasol cu defectiunile astea tehnice, nu am reusit decit acum sa intru pe DC ! Ma grabesc oarecum, ca ma astepteaza gizmoul sa facem un puzzle, asa ca sa va spun ce mai facem. Bubele au trecut in mare parte, nici de scarpinat nu mai e cazul, nu reau sa ma grabesc cu afirmatiile, da zic io ca stem pe drumul cel bun !
Aveti salutari si pupici de la Maria(maaria), m-a prins azi pe mess, in rarele momente cind ii dau drumul !
O seara buna si linistita va doresc ! tuturor !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
kim222 spune:
deci nu a mers ,da?..Nu te iubesc pe tine,tati...doar pe mama..vreau sa ma duca mama....nu a putut fi scos din masina..asa ca l-am dus eu..si dupa 20 de minute l-am lasat toto tinut de brate..dar vestea buna este ca se calmeaza dupa ce plec eu..
asa ca azi drept pedeapsa l-am lasat pina la 4..la 4 a fost sedinta de psihopedagogie si m-a tot batut la cap psiholoaga sa lasam pedepsele (iar era pus pe fapte mari Sorin )..
scuze dar nu timp sa mai scriu..
alice2004 spune:
Cori, multumesc mult pentru urari ! Ma bucur ca Eva e bine si tin pumnii sa primiti vesti bune de la doctorul cel nou !
Roxi, foame mare acolo la voi, heeh ! Ce bine cind copiii maninca si nu fac figuri !!
Gabi, am vazut pisicutza, e haioasa tare ! Mie imi plac mult pisicutele, eram mama ranitelor si pierdutelor din cartier cind eram mica, ma certa mereu mama ca mai aduceam cite una in casa ... Ce mai fac baietii ? Din poze ii vad fericiti tare ca au o noua prietena !
Olivia, uof, in afara de nu pedepselor ce a mai zis psihologul ?? Macar v-a dat vreo idee despre ce se intimpla ??
Robi, nu prea te uita pe accuweather, eu am luat tzeapa cu datele lor de nush cite ori !! Cauta pe inmh sau da "prognoza meteo pe 10 zile" pe goagal si cauta pe siteurile noastre, sint ceva mai realiste (chiar daca iti vine greu sa crezi) ! Pupi lui Matei !
Simo, gata pomul cu globuletze ? Filme noi ? Nu am mai vazut - incerc sa termin "Une prophete", mult laudatul film si caut "A single man" (dar e greu de dat jos de pe torrent, la fel ca si Remember Me).
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
polux spune:
Cine vrea cateva grade ii imprumut cu placere. Sunt numai 18 grade la Chicago...asa ca a venit primavara. Asa sper...desi cica sunt pe snow belt.
Va pup de la mic, la mare, de la pisic la catel....
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
BLUE ANGEL spune:
neata! si Craciun fericit !!!
ninge tare frumos ..si deja este totul alb!
am invatat fiecare coltisor din casa ...
Olivia , imi pare rau ca nu a mers ..ma gandeam ca va fi mai bine ...chiar nu stiu ce sa mai zic !!! ramane doar sa vorbiti in fiecare seara/dimineata serios cu el ..ca voi trebuie sa mergeti la serviciu , el la gradinita ...si tot asa pana intelege !!!zic si eu !
am vazut aseara un film frumos , frumos ...PS Ilove you ...cred ca nu am mai plans asa mult la un film ..de la Love story
hai o zi buna sa avem
roxanaz spune:
neata!
gata, azi ploua . asa ca sper din tot sufletul sa fie gata cu iarna asta....
Alice, da, mai putin la masa se mananca... dar e bine ca se mananca, corect in week end eu am vazut "Nine" care mi-a placut tare de tot!! nici noi nu am reusit sa gasim "a single man", in schimb am in plan "the blind side", pe care il am deja. si nici "an education" nu am gasit.
Lilianaaaaaa, waw, 18 grade????? numai in visele cele mai frumoase.....
haha Simo... io n-am plans la PS I love you.. l-am savurat pe Javier Bardem rock style (imi trebuie un emoticon din ala cu bale.... )
sa aveti o zi excelenta. am impresia tampita ca e vineri.... taaare gresit....
roberta04 spune:
Buna dimineata...la noi tot frig este, cica s-a anuntat iar ninsoare...
Dar astazi sunt happy pentru ca voi avea un nou finutz Am fost aseara in vizita la cei care ne-au cumparat apartamentul si ne-au intrebat daca nu vrem sa le botezam (ea naste peste 3 saptmanani un baietel pe care il va chema Luca).
Va pup, revin!
szivarvany spune:
Buna dimineata si Craciun fericit si din BH A nins ...
Kim, cum fu azi ?
Strigam azi catalogul ? Ca parca prea multe absente pe aici ...
pies: Polux, trimite-ne macar 18 grade si aici
Si mai pune poze cu Adela cea frumoasa
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela