Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Buna dimineata!... suntem pe baricade de la 7.30, am avut o noapte mai agitata... s-a trezit de 2 ori si a adormit repede la san, a doua oara nici nu stiu cand l-am pus in pat sau daca doar am visat ca l-am luat... vai de mine!

Acum a adormit si asteptam sa se trezeasca petrecaretul Luca si Decenuela, sa ne viziteze

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele

sa stii ca si eu patesc sa ma intreb dimineata daca am visat ca m-am trezit sa alaptez sau am si facut-o...

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Buna dimineata!... suntem pe baricade de la 7.30, am avut o noapte mai agitata... s-a trezit de 2 ori si a adormit repede la san, a doua oara nici nu stiu cand l-am pus in pat sau daca doar am visat ca l-am luat... vai de mine!

Acum a adormit si asteptam sa se trezeasca petrecaretul Luca si Decenuela, sa ne viziteze

toate pozele

sa stii ca si eu patesc sa ma intreb dimineata daca am visat ca m-am trezit sa alaptez sau am si facut-o...

e bine ca nu sunt singura...... cel mai des ma mir cum de a ajuns in patutz... deschid ochii, eu sunt tolanita in pat, el e la locul lui, cand ultima amintire e cu el la san!! OI AVEA AJUTOARE NEVAZUTE CARE vin si mi-l pun in patutz!?! I WISH!

toate pozele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

LA MULTI ANI SEBI, DANUTZ, RADU SI SARA!!!! SA FITI SANATOSI SI CUMINTI!

Mamidepuiuti, eu trebuia sa dau cafea azi... puiul meu a dormit de la 10 jumate pana la 5. Cand am vazut ceasul am inlemnit. Dar era bine mersi.

Cris.dogarel, bea ceai sa mai "diluezi" indigestia.

Larisel, super au crescut printesele. Te simt destul de pozitiva, se pare ca iti prieste trioul intre gagici.. Felicitari pentru medicul pediatru! Si eu tot asa stiu cu diversificarea, e la curent cu trendul. Tetraxim am facut si noi.

Dastefa, ce praji ai facut?

Fetele, nici eu nu sunt cu folosirea cremelor, dar m-am documentat si cremele astea sunt de doua tipuri: unele care previn iritatia si unele care trateaza. Cum se stie vorba ca e mai usor sa previi decat sa tratezi eu ii dau de fiecare data cand schimb scutecul. Si n-am avut plangeri.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

ce cumintel e gargaritzul ...nu i-ar fi de deochi...
eu folosesc la alex crema de la penaten si sunt tare multumita
sa spun ca "preventiv" mai am acasa si sudocream si petrini? mama paranoica,ce mai...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myky791

neata! eu vreau o cafea maaaaaaaare! azi noapte de pe la 2 numai sa marait, sa gemut, sa scremut, mai dadea si in plans.... pana la 6 dimineata. il luam in brate sal linistesc ca sa nul trezeasca pe andreiut. aseara am dormit toti 3 tati la munca. dap. astept si eu sa treaca colicii astia si sami doarma macar jumatate de noapte nu toata....andreiut se dezvelea, invelestel, ba era cu picioarele pe mine.... muta-l, incepea piticul a marai.... o noapte de cosmar.....
si am si un inceput de raceala cu nesomn= proasta dispozitie.

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

las' ca trec si durerile de burtica peste ceva timp! rabdacol la greu,mamico! bea si tu ceiut cu miere de albine sa treaca raceala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

ce cumintel e gargaritzul ...nu i-ar fi de deochi...
eu folosesc la alex crema de la penaten si sunt tare multumita
sa spun ca "preventiv" mai am acasa si sudocream si petrini? mama paranoica,ce mai...

Si eu cu paranoia: Sudocream, Bepanthen, Dermocare + Pudra Klorane (si mai am si niste mostre de pe la targuri de altele). Si folosit non stop Mustela.

_

Mergi la inceput

andre_lina voi faceti chef acolo ... patriotul si petrecaretul!!super fain!motiv de sarbatorit cu prajiturici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Fetele, intrebare intrebatoare.
Voi tineti copii doar la orizontala?
Pe mine m-a zapacit toata lumea sa nu-l pun pe umar, sa il tin in brate in pozitia aia de bebelin, dar Gargaritzul nu sta decat cand mananca. In rest el vrea sa se ridice, se infige in picioare si plange daca il tin jos... Balansoarul iar nu e perfect orizontal... doar noaptea ce sta drept.

In mama si copilul aia recomanda pentru linistire si ca sa-ti mai faci una alta prin casa sa il pui in marsupiu de la trei saptamani cand incep colicile...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

mai, fete...chiar ma gandeam aseara la chstia cu dormitul mult noaptea. voua nu va pocnesc sanii de plini+durere noaptea daca trec peste 3-4 ore? eu noaptea trecuta am pus-o la san din somn, dupa 5 ore, de la 8.30 la1.30, ca ma dureau rau. poate ptr ca ziua papa asa des...? daca ia si un singur san la o masa, am pus-o, ca trec 6-7 ore pana ii vine randul. cum faceti voi?

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Fetele, intrebare intrebatoare.
Voi tineti copii doar la orizontala?
Pe mine m-a zapacit toata lumea sa nu-l pun pe umar, sa il tin in brate in pozitia aia de bebelin, dar Gargaritzul nu sta decat cand mananca. In rest el vrea sa se ridice, se infige in picioare si plange daca il tin jos... Balansoarul iar nu e perfect orizontal... doar noaptea ce sta drept.

In mama si copilul aia recomanda pentru linistire si ca sa-ti mai faci una alta prin casa sa il pui in marsupiu de la trei saptamani cand incep colicile...

_

ema ziua sta mai tot timpul ridicata, la 45 grade cel putin:in brate, in portbb, scoica, p umar, etc.

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Multumim de cafea, Mamidepuiuti
Ar cam fi nevoie, Maia m-a tinut treaza de la 2,30 la 5...picam de somn...acum a adormit iar, asa ca fug un pic in patut, desi nu cred ca tine...

Cristies, eu o tin pe umar pe Maia pt aer si de acolo isi ridica mereu capul, se uita pe pereti, tavan...si eu ma tot intreb daca sunt prea crude oasele ei de 6 sapt pentru asta sper ca nu...

Larisel, felicitari pentru bebelusele mari, deja domnisoare...

Andrelina, ajutoarele tale de noapte sunt de inchiriat?

La multi ani, Sebi, Radu, Sara, Danut!!!!

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput