Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (377)
Raspunsuri - Pagina 23
rnico spune:
cat priveste alaptarea....
erina stai linistita...stie naturz ce are de facut
am citit inainte de alesia un studiu despre alaptare facut cu mamici din anglia si din ceva tara africana, si s-a demonstrat ca indiferent de ce manaca mama, ce face si cum face, are aceeasi cantitate de lapte...doat 10din 100 nu au avut lapte pentru ca genetic nu au avut receptori la nivelul glandelor mamare
in rest alimentatia influenteaza calitatea laptelui...adica unele mame pot avea laptele mai gras sau mai putin gras in functie de ce mananca
io am mancat de toate...mai putin fasole boabe si varza..care nu le mananc de obicei oricum
si am alaptat exclusiv pana la 6luni si apoi pana la 8luni jumate ambii copii
ai incredere in tine!
si inca ceva...si eu am facut 2 cezariene, dar nici nu mi_am pus problema de biberoane...si sa stii ca a2a oara totul o sa se rezolvz mult mult mai repede!!!
rani am avut de fiecare data...cu garmastan, repausul sanului le-am rezolvat pe toate
succes!!!!
mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)
cecilia L spune:
SabinaY, sanatate multa lui Erika. Esti o mamica minunata si ai doua printese frumoase foc, stiu sigur ca te descurci de minune.
Va admir multa pe mamicile cu doi copilasi, sunt convinsa ca uneori este greu, dar si satisfactia este imensa.

Noi am fost aseara la FTK, a fost dezastruos.....totul a fost ok pana a trebuit sa se aseze pe scaunel...nu voia si pace, ca sa nu spun ca s-a "certat" cu doamna ca Nemo nu traieste in ocean ci in acvariu, doar tata lui Nemo traieste in ocean
( ziceu ca a fost tare haios)...au avut ca tema ceva cu oceanele....iar pe el nu l-a tentat nimic aseara, nu a vrut sa colaboreze, nici macar sa picteze...cica se murdarea pe degetele
....asa ca ma gandesc cu groaza ce o sa facem la gradi(ma astept sa urle nu sa planga)..oricum nu ma dezcurajez, mai incercam....ideea este ca ii place sa i se acorde ffff multa atentie, desi o primeste acolo, ceva nu-i place sau nu-i convine....la cat a mers de degajat de acasa si a intrat vesel cu omiduta in salita, pe atat de recalcitrant a fost dupa 15-20 minute, a vorbit frumos si clar cand a fost nevoie, asta daca nu trebuia sa stea pe scaun, altfel sa vina mami, unde este mami....asta este.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
rnico spune:
sabina Y sunt sigura ca va veti descurca f bine cu cei 500km...stai linistita
eu cand tudor avea vreo 5luni si alesia 1an si 11 luni am facut o calatorie de genu plecat la 6dimi si ajuns acasa la 1noapte cam asa...tren, metrou,autobuz, avion, masina si ...acasa
am avut nevoie de vreo 3 zile sa imi revin ...io...ca ei a2a zi dimi erau fresh
e drept ca ma intorceam dupa de 3saptamani de strainataturi
pe tudor l_am alaptat cand si unde a cerut (in tren, avion sau sala de asteptare)iar pentru alesia am luat fructe, apa, sanwichuri, ceva prajitura chec
mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)
Gabriela77 spune:
Fetelor, nici nu stiti ce bine mi-au prins incurajarile voastre...Si daca ziceti ca vin zile mai usoare, eu va cred pe cuvant
Daca mai trec si alte mamici prin starile astea, inseamna ca nu sunt eu defecta!
Picia, fug sa citesc povestile ginerilor mei!
Multumesc din inima de sfaturi, cu lapticul in nari, nu ma gandisem, ea mititica sta asa cuminte la aspirat! Si vine o gramada, din fericire, febra nu e, azi dimineata un 37,5 in fundic, care nu prea e febra, asa ca nu am reactionat in vreun fel.
Sabina, asa e, ai pus punctul pe i, cand intra C as vrea sa preia tot, desi imi dau seama ca are si el nevoie de un ragaz si ca e obosit. De maine vine alta bona, varianta 2, poate o sa fie ok, ca e o tanara draguta si finuta.
Si sa-ti mai zic ceva, ce m-a facut tare fericita, de cateva zile, Sofia a refuzat sticluta si trage viguros din san, sunt asa fericita
Stie ea ce stie, mititica, adevarul e ca formula era tot mai putina
Erina, draga mea, m-am indragostit de David al tau, e asa dulce si delicat. E bine ca fetele ne ajuta cu experienta lor, si pe mine m-au ajutat enorm. E clar insa, ca ai nevoie si de odihna. Eu am incredere ca tu si bb stiti mai bine cum sa va armonizati! Te imbratisez tare!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika Azi a fost exemplar, tot!!! * Ah, ce bine era cu tomberon...! Aici se culege gunoiul o data pe sapt (la noi miercuri) si trebuie dusi sacii la strada, cu timbre pe ei (fara timbru nu-l ridica). Radu plecand la 5 si-un pic din casa, numai de asta nu a avut vreme tura asta. Pt un sac maricel (65l) costa timbrul cam 2 euro. Noi producem 2 saci. (asta in conditziile in care deseurile bio, aluminiu, hartia, cartonul, sticle, conserve/metale, baterii, textile nu intra in sacii astia: fiecare are laditza ei, se arunca separat la centre dde reciclare - alta distractzie! |
Bravo, Micha!
Cunosc...macar aici la noi e mai bine: avem la grupul nostru de case tomberoane de: gunoi, bio, hartie si cartoane (asta de cartoane la propunerea sotului meu drag). Metalul, bateriile, sticla si textilele trebuie sa le ducem cam pe unde e gradinita lui Tudor, unde e un centru de colectare, dar sunt puse doar tomberoane acolo si arunci cand vrei tu, deci la noi e muuult mai bine.
Dar si aici se recicleaza destul de mult, eu am ajuns sa o fac si cand merg in Romania...sortatul adica...si il fac degeaba, dar mi-a intrat deja in obisnuinta...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Roxana_G
Multumim. Dar nu prea sunt sanse din pacate. Pare se ca tusea e pe trecuta dar s-a agravat situatia cu nasul infundat si are deja 38. Asta e, macar atata sa fie. Dar la schi doar am agrava problema si nu are sens. Cred ca raman cu ei la Bran si schiaza doar tati. |
Offff...sanatate multa!

Yaia spune:
| citat din mesajul lui slippers76 Cat despre diagnosticul lui Vlad, din pacate e la third opinion la suoer pneumologul care i-a pus diagnosticul si tatei. Si e a doua oara ca i se pune diagnosticul asta (si iarna trecuta am tras cam pe aceeasi schema, mai putin violent insa). Am ajuns la urgenta cu obstructie severa dupa criza de dispnee paroxistica (termenul e bombastic, da' asa ii spune)si reactioneaza greu si la cortizon, era cat pe ce sa ajungem la adrenalina acum o saptamana. Picea, Singulair se da si la copii. Iarna trecuta cu ala l-am pus pe picioare. Si acum il luam, da' efectul se consolideaza in timp si de aceea tratamentul e de durata. Mah' da' ce odor ai tu acasa... Vreau si eu unul, ca ai mei sunt amandoi nervosi si certareti si se paruie din te miri ce ![]() |
Sanatate multa lui Vlad, sper sa isi faca efectul cat mai repede Singulaire-ul asta si sa nu mai aiba probleme!

mihailescu teodora spune:
| citat din mesajul lui Erina Multumiri speciale Teodorei ca a pus anuntul. Astazi ne-a coplesit din nou cu atentia si caldura ei.Teodora draga, eu, M si bebe David iti multumim ca ti-ai luat din timp sa ne vezi si pentru flori si cadou!!! ![]() ![]() ![]() ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) 37+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle |
A fost placera mea,iubita!

Si eu sunt indragostita iremediabil de micutul David
!Tot drumul pina acasa,m-am gindit la omuletul vostru si am condus cu lacrimi in oki!Atata gingasie intr-un corpulet asa de miic!

Si mamica arata de milioane!
Asa de linistita mi-ai parut si cu o sclipire in oki
!De fapt ,asta ar trebui sa fie starea ta de spirit de-acum incolo!Desi ,nu stiu daca o sa reusesti,macar merita sa incerci!Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii