"LMA!!!Ghiocei de martie-Aprilie 2009**174**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Buna am intrat si eu sa urez

La multi ani mamicilor!!
La multi ani sarbatoritilor de azi!!

va las pozici si un dans :
http://picasaweb.google.com/alinanedelcu79/11Luni#5445626186222409698

http://family.webshots.com/video/3098461320104125110FZVCmj

Vai, Alina da' ce par lung are fata ta!!! E o frumoasa, de fapt toti sunteti niste frumosi.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 8+

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

gata. Poze cu Rares Plangacios la motz

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Ooo ce petrecere adevarata, cu confetti, lume multa, super !!

Si Raru ce elegantos a fost

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

hihihi ce iepurasi rontaibili!!!!
Vladimir - evident ranjit, dar nici nu ma asteptam sa-l vad altfel.. e fantastic cat de vesel e... si are un zambet putin spus molipsitor. cristi era prin spatele meu si cand m-am intors sa-i zica sa se uite la poze avea gura pana la urechi... ce se uita deja la el
gabriel maaaaaare si frumos foc, cu niste sosetele albastre dementiale!!!!
Naty- e deja domnisorica , tot motata si superba (chiar, alina, pe unde ai fugit de noi???? si tu esti supi pe noi???)
iulia, pe care o tine mami ascunsa de noi... si sincer, la ce ochisori are... tine-o pitita ca ti-o deochem!!!! sau mai bine pune=-i fundita rosie si arat-o in portii mai dese, ca sa ne obisnuim cu ea

chiscuta a fost demential la ziua lui... are asa o mutrita smechereasca.... vai de fetele din cartier, ascultati la mine ce va zic!!!! si vai de nervisorii lu' mami lui cand o incepe sa fugareasca fetele

mai fetelor, va rog eu spuneti-mi ca voi nu gatiti toate bunatatile alea cand sunteti singure cu bebeii ca ma complexati!!!! eu nici de cafea nu pot sa pun cand sunt singura cu mutzu, nu ma lasa sa misc de la joaca cu el!!!! si de gatit doar noaptea .... dar mai mult in WE cand e si cristi acasa; si cand vad 3 torturi odata... ma ia cu fiori

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:

Poze Raru
Poze noi

Flori, frumusel tare cavalerul tau!!!
Da nu stiam ca se tine si lumanarea de la botez...
Ce a ales el de acolo de pe tavita?

Acum 8+

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

mamici,
sa-mi spuneti si mie , va rog, ce se pune pe tava la fetita cand se ia motzu'
multumesc!!!

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze

Mergi la inceput

Diana nu le-am facut pe toate odata, pe rand, pe rand...
Joi seara am facut cremele si frisca(Gabriel se culca in fiecare seara la 8, deci pana la 10 am tot batut frisca), vineri dimineata am rugat fata care imi face curat sa vina putin mai devreme sa se joace putin cu Gabitu pana fac eu tortul. Pana in pranz am gatat in tort. Cand a adormit copilul de dupa-amiaza am mai facut unul, iar seara dupa 8 si pe cel din urma. Deci cam asta e cu torturile.
In privinta gatitului, eu cam trebuie sa gatesc aici pt. 5-6 persoane, caci mananca si personalul. Dar ii dau drumul pe jos prin bucatarie si isi gaseste singur de lucru. Are sertarele si dulapurile lui unde are voie si scoate de acolo tot ce prinde. Cand este prea marait o rog pe cumnata-mea sa gateasca, ca na, si ea sta la masa...

Acum 8+

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veron1ca spune:

V-am dat cateva puncte pt plantatii:
provista 60
rodica 33
pisigri 35
elaa 25
iuca nu stiu cate ca s-a blocat si nu am vazut
dyana 65
mireal 64
dodo-pui 52
petrean 34
gaza 52
simina 53
shasa 69
m-monique 71
dana-ina 32
cristina 68

http://flickr.com/gp/37812378@N03/VF07D1
mami Vero & printesa Andreea Diana 6.04.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doranna

mamici,
sa-mi spuneti si mie , va rog, ce se pune pe tava la fetita cand se ia motzu'
multumesc!!!

Carte, bani, bijuterie aur, ban argint, pix, oglinda, ruj, piaptan, chei si ce mai crezi tu ca e reprezentativ pt viitorul ei de ex seringa daca crezi ca va fi medic

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Poze Raru
Poze noi

Ooo ce petrecere adevarata, cu confetti, lume multa, super !!

Si Raru ce elegantos a fost

Am implinit 1 anisor !

Elegantzos tare...pregatit de insuratoare nu de motz.
Eu ma tot uit cum respectati voi cutume si alte chestii si ma gandesc la mine cat de invers sunt.
L-am botezat pe Vladimir la 5 luni ca sa fie suficient de mare-avea 9 kile si ceva atunci- sa nu il bage popa cu capul in cristelnitza (am eu un pitic cu botezul la ortodocsi si cu faptul ca daca plange copilul in biserica la botez e bine, de parca ar castiga la loto), apoi l-am tuns de vreo 5 ori inainte sa ii iau motzul (era cald si nu am vrut sa se chinuie). O sa il las pe nash sa ii taie putin din par si o sa il pun sa aleaga ceva de pe tava- partea asta imi place.

Eu sunt mai ciudata, cand m-am dus la biserica sa vorbesc pentru botez m-a intrebat tanti de la lumanari (astea stiu tot intr-o bisrica) daca mi-am facut molifta de 40 de zile (nici pana azi nu am facut-o) si i-am zis ca nu. "Aoleu, cum asa, nu aveti voie in biserica".

Si atunci ii zic "Dar, uite ca nu a cazut!". Apoi m-au luat babele "Vai, dar cum ai tuns copilu'. Nu i-ai luat motzul!. Pai nu e bine"

Si zic: "Nu e bine? Dar de ce? Face matreatza?"

Asa ma enerveaza obiceiurile astea care nu au niciun fundament pentru care raspunsul la intrebarea "De ce trebuie sa fac asta?" sau "Dece se face asa?" este inevitabil "Pai asa se face"

Ma scuzati, am scris cam mult ce nu trebuia, dar mi-am adus aminte si m-am enervat din nou.

Mergi la inceput

Bianca, stai linistita ca nu esti unicat

Si noi am tuns-o pe Alexandra de 3 ori pana acum si nu i-am luat nici un mot, chestia cu tava a fost singura traditie si asta pt ca mi s-a parut distractiva

Nici mie nu imi place sa fac lucruri doar pt ca asa se fac
La nunta nu mi-a explicat nimeni documentat ce e cu voalul si de ce trebuie neaparat sa am asa ca nu am purtat, nici nu mergea cu rochia de nici o culoare

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput