"LMA!!!Ghiocei de martie-Aprilie 2009**174**
Raspunsuri - Pagina 8
magdyi2001 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n Buna am intrat si eu sa urez La multi ani mamicilor!! La multi ani sarbatoritilor de azi!! va las pozici si un dans : http://picasaweb.google.com/alinanedelcu79/11Luni#5445626186222409698 http://family.webshots.com/video/3098461320104125110FZVCmj |
Vai, Alina da' ce par lung are fata ta!!! E o frumoasa, de fapt toti sunteti niste frumosi.
Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 8+
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric gata. Poze cu Rares Plangacios la motz Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Ooo ce petrecere adevarata, cu confetti, lume multa, super !!
Si Raru ce elegantos a fost
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
dyana27 spune:
hihihi ce iepurasi rontaibili!!!!
Vladimir - evident ranjit, dar nici nu ma asteptam sa-l vad altfel.. e fantastic cat de vesel e... si are un zambet putin spus molipsitor. cristi era prin spatele meu si cand m-am intors sa-i zica sa se uite la poze avea gura pana la urechi... ce se uita deja la el
gabriel maaaaaare si frumos foc, cu niste sosetele albastre dementiale!!!!
Naty- e deja domnisorica , tot motata si superba (chiar, alina, pe unde ai fugit de noi???? si tu esti supi pe noi???)
iulia, pe care o tine mami ascunsa de noi... si sincer, la ce ochisori are... tine-o pitita ca ti-o deochem!!!! sau mai bine pune=-i fundita rosie si arat-o in portii mai dese, ca sa ne obisnuim cu ea
chiscuta a fost demential la ziua lui... are asa o mutrita smechereasca.... vai de fetele din cartier, ascultati la mine ce va zic!!!! si vai de nervisorii lu' mami lui cand o incepe sa fugareasca fetele
mai fetelor, va rog eu spuneti-mi ca voi nu gatiti toate bunatatile alea cand sunteti singure cu bebeii ca ma complexati!!!! eu nici de cafea nu pot sa pun cand sunt singura cu mutzu, nu ma lasa sa misc de la joaca cu el!!!! si de gatit doar noaptea .... dar mai mult in WE cand e si cristi acasa; si cand vad 3 torturi odata... ma ia cu fiori
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume