"LMA!!!Ghiocei de martie-Aprilie 2009**174**
Raspunsuri - Pagina 15
Gianina34 spune:
ela - La multi ani! mamico
care a fost surpriza sotului?
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 10 luni
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 floric - vai de sufletelui lui rareselu mic; trimitem virtual un pupic de la micsunica-balerina ca sa-i treaca de tot supararea Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 10 luni |
Primim, primim ca tocmai ce am invatat zilele astea sa si oferim si tare ii place sa ma mozoleasca si sa ma umple de bale. Pana om trece la fete exerseaza pe mine cum e cu pupicul.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus Na, pe asta cu norocul n-o stiam !! Alexandra nu a plans decat dupa ce a inghitit apa la scufundarea in cazan |
Pe Adela nu a scufundat-o, avem un popic super. Adela a plans un pic doar cand i-a taiat din perishor. Poate tzipa si la Catalina cand i-o lua motzul.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Pisik06 spune:
GIANINA, intoarcem pupicul de o mie de ori. Nu te-am uitat cu jucaria, dar nu am mai prins inculpata jucandu-se cu ea, cred ca pana la urma ii fac o poza asa, ca in vitrina si ti-o arat.
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus Noi avem si noroc ca la faza cu traditiile, pt ca, chiar nu are cine sa ne impuie capul cu respectarea lor asa ca nu ne stresam deloc Unde e familie numeroasa cu multi priceputi si cu influenta in luarea deciziilor, e mai complicat |
Da, asa si la noi. Mai au e socrii cate o idee, dar oricum nu ne luam dupa ei... asa ca isi mai scutesc si ei din efort.. si ne lasa in pace.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Pisik06 spune:
citat din mesajul lui simplyana_m Din pacate am gustat din plin binefacerile acestor rituri, de care recunosc ca am fost tentata (am mai si cedat tentatiei cateodata) sa fac haz, cu superioritate, insa atunci cand mintea se blocheaza intr-un disperat "DE CE???" si durerea te distruge fizic, "executarea" irationala a ritualurilor este singurul lucru pe care il poti face si care la un moment dat iti aduc un strop de lumina in suflet.... |
ANA. Nu ai idee cat de mult ma regasesc in fragmentul asta. Atunci cand nu puteam avea copii, cand toti medicii dadeau din umeri sine trimiteau la FIV, cand plecam de la spital cu capul mare si ochii umflati de plans, singura salvarea ramanea in rugaciune si post. Nu mi-e rusine sa spun ca am tinut tot postul Pastelui, ca am tinut canoane date de preot si am respectat diverse "ritualuri" bisericesti. Iar raspunsul si salvarea a venit intr-adevar de la Dumnezeu.
De ce imi este insa rusine este ca de atunci nu am mai tinut nici post , decat rar si nici biserica nu am mai frecventat-o atat de des
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
gigelica20 spune:
La multi ani pentru Ela......
si iata urarile pentru ghioceii inzapeziti de azi:
Andrada Teona
Bogdan
Felicitari mamicilor Adirys si PetraTudor
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Nikoleta20 spune:
pisik,vad k vb de jucarie?este vb despre winnie acela?ca un leganel...sau ma rog...ca un taur de rodeo?
caci eu de ala vreau sa te intreb,caci am vazut k ai pus-o pe bianca in el...sta bine?adica poate sta singura in el,fara sa o tii tu?eu am vrut sa ii iau lui mario,numai k cei de la carrefour nu m-au lasat sa il desfac sa vad dk are vre-un sistem ceva dde centuri ceva..sa il tina...iar pe cutie nu arata sa aibe...
asa k ,te rog spune si mie,poate fi prins cu centuri,sau sta el singur...(asta daca sta si nu se da cu cracii in sus)
mersi
gigelica20 spune:
Am si eu o veste pentru Olishka, Pisik06, PetraTudor si denisamada...ca pe Novus nu o va surprinde (ba ii multumesc pentru ca a pastrat secretul) si pentru celelalte fete pe care nu le mai stiu ....
stati departe de piscina....caci va voi stropi cu apa...
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
iuca spune:
Am vizitat plantatiile si:
provista 54 monede
veronica 1 spec in recoltare
m-monique 36 monede
inestimeea 38 monede
pisigri 60 monede
elaa 62 monede
dyana 1 spec in recoltare
mireal 35 monede