"LMA!!!Ghiocei de martie-Aprilie 2009**174**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Andrada Teona

Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Yeeee, ce ma bucur ca am avut parte totusi de strictiz datorita lui Magdyi!!
Legat de botez, nu v-am zis ce botez misto am avut la Sophiphi cu ea in scoica si popa vorbind "vranceza":"MEU LEPEUD", si-acum mor de ras cand imi amintesc...nu stiu daca a durat 10 minute. Io-s romano-catolica, sotzul meu...nimic, maica-mea ortodoxa...am ales ce era mai putin traumatizant pentru fata. Io o chestie mai barbara decat scufundatul in cristelnitza rar am mai auzit, scuzoaie tufetele care-ati trecut prin asta, eu nu pot fi de acord nici in numele religiei/credintei etc.
Tre sa fug pana jos, vorba lui terminator:"I'll be back"

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Buna dimineataaaa!!!
Hai ca revin si eu dupa o perioada...Vestea buna e ca s-au terminat cu deplasarile, delegatiile si tot neamul lor...gata am revenit acasa la mare, la ninsoare. Numai bine ce ne-am acomodat a avut Cezar diaree 2 zile, ce mila imi era de el, era moaleeee si somnoros...dar ne-am revenit de ieri...suntem mai bine.

Cu intarziere le urez LA MULTI ANI tuturor ghioceilor absolventi, sa fie sanatosi ca frumosi sunt si sa le aduca parintilor numai bucurii.

Andrada Teona

Bogdan

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

Bijuterii lucrate manual

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Am vazut ca v-ati facut mosierese:) Astept muuulta cafea pentru ca am trecut pe la fiecare plantatie si iata rezultatul:
Provista - 70, Rodica - 40, Pisigri - 63, Elaa - 53, Iuca - 56, Dyana - 54, Mireal-spec cultivare, Dodo- 1 spec. macinare, Petrean - 66, Gaza - 26, Simina - 28, Shasa - 70, M_monique - 45, Dana_inna - 1 spec. uscare, Cristina - 56, Veronica -41.

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

Bijuterii lucrate manual

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veron1ca spune:

Andrada Teona
Bogdan

http://flickr.com/gp/37812378@N03/VF07D1
mami Vero & printesa Andreea Diana 6.04.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Asaaa...am revenit.
Deci cand e vorba de o superstitie/traditie blabla nevinovata si amuzanta, gen pus obiecte pe tava, o accept; cand in numele traditiei se cere ceva traumatizant/periculos/riscant pentru copil, apoi imi bag picioarele-n traditie si-n tot. Io dupa stirea aia cu baietelul mort dupa botez n-am fost buna de nimic cateva saptamani, am avut cosmaruri. Si m-am gandit:"na, acum cine-o sa mai accepte scufundarea bebelusului?" Pai cine...o gramada de femei si aici pe forum la toate odiseele. Eu stiu ca majoritatea femeilor au acceptat fara tragere de inima, cu suparare, frica etc dar nu pot nici sa le inteleg nici sa fiu de acord cu ele: adica e mai importanta gura neamurilor/vecinelor decat copilul?! Stiind ca a fost un asemenea precedent tu mai ai incredere sa-ti scufunde copilul de cap acolo?! Si argumentul "asa e religia, sa fim toleranti", la mine nu tine, nu pot sa fiu toleranta cand din cauza religiei/credintei sunt afectati copiii. Daca tie ca adult, religia sau traditia stramoseasca iti cere sa te scalzi in miere/pene/bani jegosi, sa te balacesti cu capul intr-o oala etc- bravo tie, sunt foarte toleranta, n-am nimic cu nicio religie traditie etc, fa-ti molifte cu carul, nu intra "spurcata" in biserica, treaba ta, ca adulta. Dar cand vine vorba de niste bebelusi...adica ei sunt neajutorati si se bazeaza pe tine si tu ce alegi? Sa faci pe plac nasilor/ popii/ soacrei etc
Hai ca iar m-am inflamat

10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

LA MULTI ANI!!!

Bogdan si Teona, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si sa va bucurati parintii- deja o faceti oricum.

Sa intre mamicile sa ne spuna ce ati ales de pe tava.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Asaaa...am revenit.
Deci cand e vorba de o superstitie/traditie blabla nevinovata si amuzanta, gen pus obiecte pe tava, o accept; cand in numele traditiei se cere ceva traumatizant/periculos/riscant pentru copil, apoi imi bag picioarele-n traditie si-n tot. Io dupa stirea aia cu baietelul mort dupa botez n-am fost buna de nimic cateva saptamani, am avut cosmaruri. Si m-am gandit:"na, acum cine-o sa mai accepte scufundarea bebelusului?" Pai cine...o gramada de femei si aici pe forum la toate odiseele. Eu stiu ca majoritatea femeilor au acceptat fara tragere de inima, cu suparare, frica etc dar nu pot nici sa le inteleg nici sa fiu de acord cu ele: adica e mai importanta gura neamurilor/vecinelor decat copilul?! Stiind ca a fost un asemenea precedent tu mai ai incredere sa-ti scufunde copilul de cap acolo?! Si argumentul "asa e religia, sa fim toleranti", la mine nu tine, nu pot sa fiu toleranta cand din cauza religiei/credintei sunt afectati copiii. Daca tie ca adult, religia sau traditia stramoseasca iti cere sa te scalzi in miere/pene/bani jegosi, sa te balacesti cu capul intr-o oala etc- bravo tie, sunt foarte toleranta, n-am nimic cu nicio religie traditie etc, fa-ti molifte cu carul, nu intra "spurcata" in biserica, treaba ta, ca adulta. Dar cand vine vorba de niste bebelusi...adica ei sunt neajutorati si se bazeaza pe tine si tu ce alegi? Sa faci pe plac nasilor/ popii/ soacrei etc
Hai ca iar m-am inflamat

10luni

Asa, asa, complet de acord.

Eu nu inteleg cum o mama care a dat nastere unui copil este spurcata si un copil nebotezat este pagan. Asta mi se pare o mare aberatie.
De fapt, nu am nimic cu religia...eu am un ghimpe impotriva gurii lumii si a popilor. In conditiile in care calugarii sunt 50% homosexuali si maicutele la fel si se masturbeaza numai vazand in icoane obiecte tare starnesc senzatii tari pentru ei...schiuzmii. Asa ca o sa fac ce cred eu ca e mai bine pentru copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

chestia cu molifta nu am inteles-o nicioada. am luat-o "by default" si am facut-o, ca dureaza maxim 5 minute.
dupa ce l-am nascut pe andrei, cand am mers la biserica sa fac molifta si sa vorbesc despre botez, preotul m-a felicitat ca sunt mamica, mi-a citit repede ce avea de citit, si apoi am discutat despre botez.

dupa ce am nascut-o pe ioana, ma plimbam cu ea pe strada (eu in pantaloni scurti), am vazut deschis la biserica si am intrat. la biserica asta am dat de un preot "mai traditionalist", care s-a luat de mine "cum umblu pe strada cu copilul nebotezat?... etc." l-am intrebat f direct daca imi face molifta sau nu? ca sa nu mai pierdem vremea. bineinteles ca mi-a facut, ca doar avea si el nevoie de bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Andrada Teona

Bogdan

Legat de traditii , nici eu nu sunt de acord daca ii fac vreun rau copilului. Eu am tuns-o pe Biencuta de 2 ori, la 6 si 9 luni pana acum pt ca ii intra parul in ochi si imi era frica sa nu se uite rau. Chiar nu o vedeam sa stea cu bretonul prins jumatate de an.

Mergi la inceput