"LMA!!!Ghiocei de martie-Aprilie 2009**174**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Am tot incercat sa votez dar nu s-au facut inca 24 ore

Ma retrag fetele

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

ANDRADA TEONA

cuscra ADIRYS

IRITEOPETRU
New Life Is Born

Multumesc cuscra..esti o dulce dulce. Pupici

Printesa mea Teona

Mami fericita de printesa Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

http://callhim.virtbox.ru/

ms ...e primul strper care "danseaza"pentru mine

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor..
las

si multa dragoste

La Navodari ninge si-i viscol...deee e cod galben de vreme albaasa m-am saturat de o asa vreme ...dar vine ea primavar intr-o zi...

la plantatii am putut vota acum pe shasa(3) si iuca(4)...restul cand trec 24 h.
Traditiile noi le aplicam doar daca ne distram toti si nu-i chinuit copilul...pay daca i-ar spune nasei cineva ca trebuie tras copilul de par sa plangal-ar da afara instantaneu...cum e posibil...
..iar pe tavita poate fi orice......atat timp cat e doar o distractie si nu o superstitie

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna dimineata!
am vazut poze cu copilasi frumosi, si artistii shasei.

legat de vorbe babesti.
- eu stiu ca e noroc daca la botez face kk in scaldatoare. iar andrei al meu chiar asta a facut la botez, si a ramas de pomina in neamul socrului.
- pt mine motul/turta, e o chestie de distractie, nu de despicat firul in 4 cu ce va face in viata. la multe evenimente din astea am vazut cum parintii se bucura cand copilul alege banii. si poate ca respectivul copil va ajunge casier
- eu nu sunt de acord cu "nu e bine sa tunzi copilul pana la mot". copilul trebuie tuns atunci cand trebuie, nu cand zic babele!
am vazut o multime de copii (baieti) la 2-3 ani, cu par pana la umeri, dar un par cu aspect neingrijit, raciti in continuu. cand intrebi mamele "de ce nu ii tundeti?", imi spun foarte afectate: "pai nu i-am luat motul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anncutza spune:

buna dimineata.
in primul rand LMA sarbatoritor zilei TEONA si BOGDAN

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Acum un cadou pt toate fetele cu ocazia zilei de 8 martie. Scrieti-va numele cu majuscule si apoi da-ti click. Distractie placuta!!!

http://callhim.virtbox.ru/

am inceput ziua cu ras. e de bine

Magdyi2001 - acum am vazut si eu torturile doamne cum arata

legat de mot - si eu am vrut sa-l tund pana sa-i luam motul, dar nu am fost lasata bine ca am scapat
la botez am avut noroc ca preotul care l-a bagat in apa, a fost dragut si l-a bagat doar cu piciorusele si pe urma i-a dat de 3 ori cu apa de capsor. iar la minunata baie de seara facuta de nasa, nu i-am lasat sa puna nimic in apa. ca incepusera cu tot felul de prostii. i-am facut baita asa cum o faceam in mod obisnuit, numai ca l-a tinut nasa si tati l-a spalat repede. plus ca m-au enervat spectatorii. n-am inteles niciodata si nici n-o sa inteleg treburile astea. singura kestie a fost aruncatul apei dupa baita la radacina unui pom. am facut la tara botezul, deci n-a fost problema cu pomul :D

Mergi la inceput

kea super sotul tau.

tot legat de botez.
pe ai mei nu i-au bagat cu capul in apa.
pe andrei l-am botezat la 4 luni. avea 8kg. abia a incaput in scaldatoare.
pe ioana am botezat-o la 2 luni jumate, cand avea aproape 7 kg. la biserica aveau cazanul micut, si nici nu l-au umplut cu apa. asa ca nu au avut unde sa o scufunde.

baita de dupa botez. dupa parerea mea e un pretext sa continue petrecerea.
la ai mei, nasa le-a pus in apa petale de flori, banut de argint, putin ulei. le-a urat numai de bine. lui andrei i-am pus eu nuci, ca asa am citit pe forum.
dupa baita simbolica i-am spalat cu apa si sapun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui doranna

BUNA!
n-am mai intrat de multa vreme, sau mai bine n-am mai scris de cateva luni bune (cred ca de prin vara), dar de citit va mai citesc din cand in cand (si ma si uit la poze);
am vazut ca bebeii vostri sunt toti mari si frumosi!!! sa va traiasca!!! ghioceii nostri fac zilele astea anul!! e incredibil cum a trecut timpul de repede sper ca sunteti toate sanatoase si bebeii sanatosi!
va multumesc si pentru urarile de ieri, de ziua mea
cateodata as vrea sa va scriu, dar, desi sunteti foarte prietenoase, ma simt oarecum ciudat... ma gandesc ca nu-si aminteste nimeni de mine si n-o sa ma bage nimeni in seama, asa ca renunt
daca vreti s-o vedeti pe iulia cum a crescut si cat de simpatica este, puteti intra in albumul meu de la semnatura
toate cele bune!
doranna

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze

Neata mamici!!!

Doranna ma bucur ca ai revenit pe forum

Eu mi-am permis si le-am aratat fetelor pozele cu Iulia atunci cand mi-ai dat tu linck-ul
mandretea de fata!!!!!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Dar de Karina, SimonaMami, Ank, Silvi, Silvia, Mihaelacg, Manuela....? Si lista poate continua!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Da Ayla????????? ce-i cu ea??????

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Magdyi2001 ce torturi !

Mergi la inceput